Oj, Lindsay Lohan...

Nu hittade jag ingen bättre bild, men ni ser hakan? STOR skillnad från hur hon brukade se ut. Ni som läser skvallertidningar har förmodligen sett en bättre bild framifrån där man ser hur stor hon blivit, eller ja..

Kommer ni ihåg inlägget jag skrev om Mischa? Nu verkar det som om Lindsay har gått upp i vikt av precis samma anledning som henne, nämligen nervtabletter (och alkohol?) något sådant i alla fall.
Måste bara säga att jag tycker att båda såg mycket bättre ut som lite smalare.

...magen

Jag mår så otroligt fruktansvärt sjukt illa!
Känns som om jag ska dö,
som om någonting äter upp mig bit för bit innifrån.
Jag villlllllll spy just nu.

Men jag ska inte.

too tired

Hej alla
Har varit riktigt slapp med bloggningen den senaste veckan men jag har en riktigt jäkla bra anledning faktiskt!
Jag har helt enkelt haft fullt upp med att gå i skolan, plugga och såklart träffa dietme och träna!
Och om vi har tränat alltså, vi är helt sjukt duktiga kan jag lova och jag tror inte någon annan har sett mig så svettig innan hahaha.

Nu vet ni det i alla fall, och om ni ursäktar så ska jag återgå till att känna mig trött, sliten och helt död (det är jobbbbigt att träna så mycket som vi gör ska ni veta :D men jag kan inte vara stoltare alltså).
Bloggar mer ikväll!

death by ketchup

Jag åt lite pasta till middag (wow, jättebra! ..inte) med ketchup såklart. När jag satt och åt, eller a, petade i mig pastan för att göra min mor glad, så kände jag bara hur äckligt egentligen ketchup är. Jag har alltid gillat kechup typ, men idag så vände det bara. Det smakar ju sött och så? Varför skulle det vara gott med sött på typ salt mat? Det låter ju t.o.m äckligt. Jag tror jag föreställde mig det äckligare än det är men det räckte för att jag skulle tappa aptiten i alla fall.

Gillar ni ketchup?

rätt

Det här är det enda som känns rätt i mitt huvud

23:31

Idag: fetast
Imorgon: Soppa och flytande föda bara!

Träffa dietme imorgon igen tror jag! Det blir nog en riktigt lång promenad. Det ska bli kul, ser fram emot det! Så jäkla skönt att hitta en ny vän som bor nära, som man kan prata om verkligen allt med. Inga hemligheter här inte. Helt awesome faktiskt.

Jag har ett rött armband som bara ligger och väntar på mig. Jag vill ha det på mig, men jag får inte än.
Men snart så, snart.
Och i veckan, då blir det gym, massa gym men dietme!

bloggdesign

Som ni might have noticed så pillar jag med designen på bloggen. Den är INTE färdig och kommer nog inte bli det förrän imorgon. Jag är långt ifrån nöjd kan jag säga, är bara en temporär header och bakgrund just nu. Jag vill ha massa färg! I värsta fall (dvs om jag är för failad för att inte göra en ny snygg design) så kommer den gamla tillbaks.

one minute

Jag säger bara: HUMÖRSVÄNGNINGAR!
Annars går det bra och ner och bättre och neråt. Det spelar ingen roll om det är vattenvikt, ingen roll alls, bara jag går ner och bara min mage blir plattare för varje dag och varje dag jag vaknar med träningsvärk är jag glad.
Och efter att ha regnat hela dagen så tittar solen nu äntligen fram lite och jag kan se mig själv på en långpromenad senare idag. Mys. Men ja, humörsvängningar. Förlåt till alla som jag har verkar bitchig mot, även fast jag vet att ni inte läser det här eller har någon som helst aning om varför jag har dessa humörsvängningar.

One minute you're on top..

.. the next you're not.

Om ni gillar att läsa

Jag läste precis en krönika, eller vad man ska kalla det, en väldigt bra sådan. Den handlade om pro-ana sidor och bantningssidor och de två jämfördes osv. Läs den här.

Den är skriven av den fantastiska Annika Marklund, som också har skrivit den här krönikan.
Hon skriver så otroligt bra, och hon har själv haft ätstörningar. Dessutom är hon helt galet vacker också! Ni som har läst Twilight böckerna kanske håller med mig när jag säger att hon ser ut som den perfekta Alice Cullen? Det är ungefär så jag föreställt mig henne i alla fall.

Jag älskar det mesta hon skriver faktiskt, känner igen mig och så vidare.
Annikas blogg kan ni läsa här.

Cykla

Jag ska titta klart på Top Model och sedan ut och cykla ännu mer.
Jag måste, för min egen skull. Jag vill inte leva såhär längre, jag vill inte vara fet, jag vill inte ha en mage som flyter över och lår stora som blåvalar. Jag hatar det!

Ånger och sånt annat

Jag sitter och trycker mig på magen, drar in den och klämmer, även fast ingen ser.
Gör ni också det? Jag tror jag gör det för att jag hatar att det känns som om den sticker
ut och hänger över och jag mår illa.

Folk skriker mig i öronen. Vissa kallar det musik, andra anser inte alls att det är musik.
För mig är det musik och nästan lika lugnande som att läsa en bra bok...
eller något annat mysigt.
Ett kryp klättrar uppför på utsidan av mitt fönster, det är äckligt.
Solen går ner bortanför husen och träden och dom fortsätter att skrika lite i mina öron.

Och jag fortsätter att klämma.
Och må illa.
Och känna ånger för hela dagens matintag.
Och hela mitt livs matintag och min existens och annat trist.

19augusti2009

Jag älskar att promenera. Speciellt i skogen. Det är så mysigt att bara gå omkring och lyssna på alla olika ljud som finns i naturen, vinden i träden, fåglarna som kvittrar och sånt där. Fast lite roligare är det såklart om man har en vän med eller musik i öronen. Då går dessutom tiden snabbare också. Jag har bestämt mig för att ta en dag i veckan då jag ska gå en minst två timmar lång promenad. Med vem eller var spelar ingen roll. Det finns alltid någon som vill hänga med ut på en långpromenad liksom. Skogen är nog mitt favoritpromenadställe. Just för att det är så tyst och lugnt och man kan prata ganska ostört eller tänka ostört också för den delen. Dessutom brukar marken vara rätt ojämn och då bränner man mer, faktiskt.

Idag har jag gått ganska länge, har fruktansvärt ort i mitt knä nu. Men det tror jag inte beror på att jag går mycket, utan snarare på att jag har sträckt mig eller överansträngt mig eller något annat skumt. Jag skulle hämtat min cykel idag, men jag tror inte jag klarar det alltså. Men imorgon måste jag verkligen göra det. Hur jävla lat får man bli?

Jag åt en himmelskt god sallad igår, tänkte dela med mig av "receptet" eftersom det var en del som ville ha mer recept osv.
Det blev en rätt stor sallad så jag orkade knappt hela och sparade resten tills senare (som jag slängde eh).
Jag hade i alla fall i: vattenmelon, kiwi, äpple och aprikoshalvor tror jag det var hahaha. Sjukt gott blev det i alla fall.

Well, nu orkar ni nog inte läsa mer, om ni ens läst något? Jag blir faktiskt irriterad när jag tappar 6 bevakare på några dagar. Det är konstigt sånt där, när jag inte bloggar - då får jag massa nya bevakare(eller prenumeranter som det faktiskt heter), men när jag bloggar ofta så slutar folk bevaka. Alltså, jag irriterar mig veeeerkligen jättemycket! Bevaka eller inte liksom. Så ja, här har ni chansen nu igen:
bloglovin

Hörs senare!

Igår

Träffade dietme igår! Hon va jättefin och vi hade trevligt :). Pratade, promenerade och drack kaffe, trevligt trevligt.
Bara så ni vet alltså haha så ska ni vara avundsjuka!

Svar på läsarfråga


Vet inte ifall ni ser vad det står?
Svar: För det första; tack så mycket :)♥. Vad jag väger nu håller jag helst för mig själv.. Men ja, det har pendlat upp och ner ett tag nu. Det handlar inte om så mycket, ca 2 - 2.5 kg. Men nu går det neråt i alla fall, sakta men säkert kanske man kan säga haha. By the way, det är roligare när ni inte är anynoma!

Världens jävla cravings och sötsug!



ost

Jag har ätit ost för första gången på flera månader. 'Nuff said.

dungeninfluensan

Dietme kom på att vi nog har Dungeninfluensa, som hon så fint kallar det. Vi är båda sjuka och har samma symptom nämligen. Anyways, om båda mår bra så ska jag träffa henne på tisdag!
Idag har jag inte gjort så mycket, eftersom jag har dungeninfluensan haha, har mest legat och läst och tittat på film och annat mysigt. Kan knappt äta, bara typ soppor. Min hals är förjävlig just nu.

Jag vet inte varför jag har världens craving efter pizza? Jag har aldrig gillat pizza ens..
Och ja, jag är mycket väl medveten om att det är en hamburgare på bilden haha och inte en pizza men det hör inte hit.
Fyfan vad jag babblar då.

you look better blurry angel

Idag har jag nästan inte ätit alls och det känns ärligt talat bra. Känns också som om jag börjar återfå kontrollen och det känns verkligen hur bra som helst för vem vore jag utan den? Ingen.
Vad som rör sig i mitt huvud just nu på ett ungefär:
- Jag gillar en kille som aldrig någonsin kommer gilla mig och så är det bara
- Jag hatar att sommarlovet är slut
- Jag måste verkligen köpa gymkort nu
- Jag går neråt, yay för det



Hur fina är inte dessa bilder? Jag älskar hur dom stämmer ihop i färgerna med den blågröna tonen.

Och förresten:
TACK♥ alla som vill att jag ska fortsätta blogga. Jag gör nog så, men det känns torrt. Bloggtorka påväg? Hoppas verkligen inte det.
Vad vill ni veta/vad vill ni att jag ska blogga lite mer om då?

Everybody's Fool

Jag måste bara visa er den här videon som jag tycker är helt jäkla klockren.
Och visst känner man igen sig? Ni måste kolla på hela verkligen, ni kommer inte bli besvikna.. Och sedan så är ju låten helt sjukt bra också.
Älskar verkligen Amy Lee's röst. Och ja, det är Everybody's Fool med Evanescence.
Det får helt enkelt bli Veckans Låt (och video).

Utdrag ur texten:
Look here she comes now
bow down and stare in wonder
Oh how we love you
no flaws when you're pretending
but now I know she

Never was and never will be
you don't know how you've betrayed me
and somehow you've got everybody fooled

Without the mask where will you hide
can't find yourself lost in your lie 

I know the truth now
I know who you are
and I don't love you anymore

jag är fet.

Jag är fet. I alla fall känns det så. Nej, jag vet att jag är det!
Jag är trött på allt och det är skönt att helgen snart är här. Jag vill ut och röra på mig, gå en promenad, springa lite eller vad som helst. Jag ska nog ut med cykeln imorgon. Minst 1½ timma ska jag cykla. Jag måste.
Förlåt att jag segar med bloggen. Ska jag fortsätta blogga tycker ni?

one-on-one with me

Jag har tråkigt och tänkte att det kanske finns någon där ute som vill snacka lite med mig? Om absolut vad som helst!
Jag tycker om att lyssna och försöka hjälpa folk som inte mår så bra eller behöver prata ut om något. Om du vill prata med mig om något så kan du maila mig så svarar jag asap.
Det är sjukt mycket lättare att prata av sig på internet och och öppna upp sig och blabla för man känner inte personen på andra sidan skärmen. Som sagt så lyssnar jag gärna och hjälper.

Annars om du bara vill fråga något eller bara prata med mig om vad som helst så får du också väldigt gärna maila :D.
Vad jag försöker säga är MAILA MIG, I'm bored haha.
[email protected]

panic attack

Jag har gått så himla mycket dom senaste dagarna. Mina fötter värker, och jag skämtar inte. Maten har väl gått...sådär helt sjukt äckligt dåligt! Jag fick nästan en panikattack idag när jag väntade på bussen. Kände hur pulsen började slå snabbare och jag blev helt skakig och gråtfärdig utav ingenting? Ville bara springa iväg men istället satte jag mig på bänken och andades. Det var längesen jag fick en riktig panikattack. Den värsta jag haft slutade med att jag sprang omkring hemma utan att veta vart jag skulle springa och jag sprang rakt in i väggen. Fick en ursnygg bula kan jag ju säga.

Angelina Jolie's tattoo "Quod me nutrit me destruit"

...

Hej!
Den här dagen kommer gå fort kan jag tänka mig. Har egentligen inte tid att sitta här och skriva...tyvärr. Sol är det inte heller. Varför ska vädret svika nu för?
Jag är trött. Varför gick jag inte och la mig i tid igår kväll? Och varför, varför tog jag den där kexchokladen? 200 kcal intagna på mindre en fem minuter. Lyckat, verkligen. Jag känner mig som världens mest misslyckade människa för den var helt onödig. Speciellt eftersom klockan var typ 2 på natten och jag hade borstat tänderna. Usch much?
Många kramar till Pam, för jag tror att hon behöver det♥!

Och hej sålänge så hörs vi ikväll!

beautiful eyes...

Någon mer än jag som ser en viss likhet?

Ledtråd: Ögonen...
Jag bara måste testa denhär sminkningen någon gång!

Förtydligande:

Confusing


Jag tror jag börjar bli sjuk...
Jag har promenerat mycket idag...
Ibland känns det som om mina drömmar aldrig kommer bli sanna...

1 cm

Jag måste berätta en kul grej (för jag tror inte att jag har skrivit om det innan).
Nu i sommar så har ju jag tränat som en galning, och jag kan säga er att jag inte har gått ner mycket alls enligt vågen.
Jag klämde och höll på (brukar försöka känna runt låren med händerna för att se om dom blivit smalare.. jag är nog smått besatt av det för jag kan inte sluta taffsa på mig själv) och jag tyckte att det kändes smalare. Jag bestämde mig tillslut för att ta fram måttbandet och mäta mig. Och visst, 1 cm hade försvunnit! Detta tycker ni säkert inte är så mycket kanske, men för mig är det jättemycket. Förra året var mina ben ca 5 cm smalare än var dom är idag - och det är fett och inte muskler! Försök inte att säga emot mig där, för jag har inte använt mina lårmuskler på år och dar så...
Jag blev glad i alla fall!

Och nu ska jag äta en piggelin bara för det!

Oj, Mischa Barton...

Ganska stor skillnad från hur hon brukade se ut...!

Liten lista

© Listan tillhör Raspberrysmile.blogg.se

23:36

Jag har varit bortrest........som ni kanske har märkt. Jag är dock tillbaka nu och tänker svara på allt imorgon när jag sovit lite.
RSS 2.0