Just nu

Jag betraktar mig själv i spegeln. Som vanligt. Hatet och avsmaken växer sig allt större.. Mina stora feta hemska ridlår, hängmagen och dom feta överarmarna som blir ännu fetare när jag trycker dom emot mig. Tankarna slåss i huvudet. Fetto! Åh..ostbågar.. Salta, ostiga ostbågar. Tjocka äckliga raspberry. Ostbågar hade vart så gott! Jag skulle bara trycka i mig allihopa! FETTO!!!

Gick förbi teven. Såg snabbt en fin rödhårig, blek och smal tjej. Så vacker! Men kunde inte sluta tänka på ostbååågar.
Sitter fortfarande här och önskar att jag hade ostbågar. Massa ostbågar, mm.
Tjockis.

You're the queen of the superficial

Julmust light måste vara guds gåva till ätstörda. Fyfan va gott! Skönt med lite variation också, är ganska trött på cola zero och annan light dryck. Varför har vi nästan inga lightdrycker i Sverige för? Tråkigt!
Började städa mitt rum förut (jag vet att jag gör det ofta.. det blir stökigt fort), fast jag borde egentligen plugga.

Jag måste ut på promenad idag känner jag, skitfint väder och fläsket behöver få lite luft. Jag mår inte bra av att sitta inne, andas samma luft, sitta på samma stol, koncentrera blicken på samma skärm. Jag behöver luft, solljus och en promenad. Någon vän som hängde med vore inte fel, men nu har jag ingen sådan till hands.

Bara höst

Eller är det vinter nu? Njae... kanske inte riktigt ändå. Ingen snö ju. Dessutom börjar inte vintern officiellt förrän 1a december!

Mina ögon hänger, jag är konstant trött nu i höstmörkret. Jag fryser av höstkylan.. undrar hur det kommer bli när det blir ännu kallare?! Framför mig kan jag se farligt isiga trottoarer och snö i träden och den bitande kylan som brukar komma i februari typ. Usch! Jag längtar verkligen inte.

Idag har jag inte tränat alls, igår kväll hetsade jag. Jag mår inte bra, har sura uppstötningar, spyr lite varje gång jag hickar eller nåt. Asjobbigt. Men jag mår så himla illa! Önskar att det var sommarvärme, då hade jag dragit på mig träningskläderna och dratt ut på en joggingrunda. Det är lite för kallt för det just nu om man säger så. Och jag är för trött. Det känns nästan som om utomhus har vänt sig emot mig, blivit min värsta fiende.
Skulle kunna göra lite inomhusövningar, men det känns inte som om det ger något, jag är inte pepp alls på att träna bara! Känner mig så fet, så tjock och SÅ JÄVLA ÄCKLIG!

Och det är bara höst än så länge......

:) Jag 'svarar'

Ang. Mitt utseende..
En del av er var ganska nära, andra var jättejättelångt ifrån. Det var ingen som hade helt rätt. Men det var kul att få höra vad ni tror i alla fall!

Några trodde att jag var lång, runt 170-180cm, helt fel! Jag är runt 160cm.
Jag har inte mittbena, är inte rödhårig eller sådär sockersöt (vad jag tycker), och jag har inte långt hår heller.. Det är inte min grej. Mitt hår varieras, men är runt axellängd. Färgen varierar ofta också men är oftast i någon mörkblond.
Usch va exponerad och o-anonym jag känner mig nu förresten! Haha.

Min stil.. Jag har 2 stilar kan man säga. Den jag har i huvudet, som jag vet är min stil, så som jag vill klä mig, vill se ut osv, stilen jag älskar. Den stilen jag aldrig orka fixa mig till. Men det kommer.
Sedan har jag en annan stil, så som jag klär mig varje dag. Bekvämt helt enkelt, orkar oftast aldrig lägga ner tid på kläderna.

Mer än så tänker jag inte säga.

Barnstorlekar

Igårkväll satt jag och tittade runt på massa olika klädaffärers hemsidor.. tittade och drömde mig bort till barnavdelningen. Jag kan ha vissa storlekar, men jag längtar tills jag kommer ner till 146 någonstans. Jag vet inte om ni förstår hur lycklig jag kommer vara då. Jo, ångesten finns där jag vet det, jag kommer aldrig bli glad på det sättet, men på det andra sättet så kommer jag vara lycklig.
Hej mina förklarings-skills.

Vad är då bra med barnavdelningen?
- Priserna. Allt är mycket billigare än på damavdelningen.
- Kläderna sitter bättre, om man är smal alltså. Riktigt smal. Då är XS, XXS och 32 för stort.
- En del saker, t.ex kjolar och leggings kan vara mycket sötare och så än dom vanliga som alla andra har från typ h&m/gina tricot bla bla bla.

Dåligt?
- Kläderna kan lätt se barnsliga och töntiga ut.
- Korta ärmar, korta ben osv.
...

Brukar ni också göra så?

Hur ser Raspberry ut??

Jag får hela tiden kommentarer där folk vill att jag ska lägga upp bilder på mig själv och så vidare, men det kommer jag aldrig att göra! Aldrig visa ansiktet alltså. Det är ju en anonym blogg, och anonyma bloggar är ju lite spännande och man blir nyfiken och vill veta vem som gömmer sig där bakom, och det vore inte roligt för varken er eller mig om det kom ut vem jag är.

Därför tänkte jag att ni skulle få gissa hur jag ser ut!
Är jag lång eller kort? Rödhårig eller blond? Fräknar? Klär mig alltid i svart? Sportig stil? Vad tror ni? Jag vill veta, :D! Det här kan bli riktigt kul faktiskt, att se vad ni fått för uppfattning, eller snarare bild i huvudet av mig. Hur ser jag ut i era skallar? Lämna en kommentar!

PS, ni som faktiskt VET hur jag ser ut, det finns några få där ute, var goda och avslöja inget för dom andra. Puss!

I'm getting better and better

Imorgon är det skola, men det är en kort och lätt dag så det ska jag nog klara av helt galant. Dessutom så är jag ikapp med nästan allt nu och det känns typ fantastiskt bra.

Jag måste bara få ur mig att HELT FEL PERSON VANN TOP MODEL!!!!!!!!! Allison skulle vunnit. Hoppades egentligen på några andra i finalen men men.

Tycker ni är lite slappa på kommentarsfronten, kom igen, hur svårt är det att droppa en liten kommentar? Det tar knappt 1 minut av alla 1440 minuter det går på ett dygn (väl?).
Jag vet att jag tjatar men det är inte kul att blogga när man inte får respons. Ja visst jag bloggar för mig själv men utan läsare vore bloggen ingenting.

Jag har sovit nästan hela dagen, vart slut både fysiskt och psykiskt (men jag mår bra! Lovar!). Söndagen ska ju ändå vara vilodagen så det är ju ingen fara. Hade vart betydligt värre om det varit mitt i veckan.
Annars har jag inte gjort så mycket. Det spöregnade ute så jag fick ställa in min långpromenad...har varken regnjacka eller stövlar för den delen.

Vad har ni fina hittat på idag?

Veckans låt!

Det var längesen jag hade en Veckans Låt nu kom jag på!

Bethany Dillon - Beautiful

Utdrag ur texten:
I want to be beautiful
Make you stand in awe
Look inside my heart,
and be amazed
I want to hear you say
Who I am is quite enough
Just want to be worthy of love
And beautiful

Sometimes I wish I was someone other than me
Fighting to make the mirror happy
Trying to find whatever is missing

Won't you help me back to glory

~ Poem



Jag orkar inte le idag,
jag orkar inte skratta
Jag orkar inte vara glad,
har ingenting att uppskatta
Det är någonting inuti mig,
det värker och sånt där
Vad för något vill jag ej säga till dig,
men jag önskar att du var här.
© Raspberrysmile.blogg.se

Någonting jag slängde ihop på en minut bara.

Dagen

Sitter och sippar på mitt te och ska alldeles strax svälja ännu en koffeintablett. Inte för att dom hjälper mig längre, men bara för att göra slut på burken och hålla humöret uppe. Intalar mig i alla fall det.
Känner mig mätt också, på ett bra sätt. Inte på ett "herregud vad mycket jag har ätit, jag kommer dö"-sätt, utan mer "det var gott att få litegranna i sig". Med lite grand så menar jag faktiskt lite. Det var ingen stor portion så jag är ganska förvånad att jag fortfarande är mätt såhär en timme efteråt. Jag som varit så hungrig i flera flera dagar?

Lite trött är jag.. Konstigt med tanke på all koffein jag stoppat i mig idag. Men jag ska hålla mig vaken, i alla fall i ett par timmar till. Måste se på idol! Haha........... Ja. Jag följer idol. Gör ni det? Är inte så besatt att jag dör om jag missar ett eller två eller tre avsnitt, nej, det bryr jag mig inte om. Men jag tycker det är ett bra underhållningsprogram och alla gillar väl musik?

Äh. Ska sluta tjata om onödiga saker nu! Hörs senare♥

Fyra små frågor

  • Tycker ni mest om när jag skriver långa inlägg eller korta?
  • Tycker ni om när jag har stora fotoinlägg?
  • Varför läser du min blogg?
  • Följer du min blogg med bloglovin'?

Idag har jag tryckt i mig lite onyttigheter, inte så värst mycket, men ändå! Kan dock tillägga att det faktiskt också är det enda som passerad mina läppar. Jag har nästan inga pengar på mitt konto men ändå har jag ett fruktansvärt shoppingbegär. Jag vet inte varför jag älskar att shoppa ens, vart kom det ifrån?? Jag har hur mycket kläder som helst, som jag aldrig använder typ. Jag borde kanske skänka bort en del haha. Något att ta med till nästa sac kanske? På tal om sac.. jag är så himla avundsjuk på alla som ska dit! Hälsa alla från mig!!

Har en dålig dag i matväg.

Jag äter aldrig smör, någonsin. Aldrig gjort. Har alltid, alltid tyckt att det är äckligt.
Det gör jag fortfarande.
Ändå kände jag smöret mot min gom, mot min tunga. Det smakade lite salt, flottigt och var fyllt av skam. Sakta men säkert fyllde det mig, gjorde mig uppblåst både i magen och i huvudet. Jag fyllde mig själv med kalorier och ångest. Bara sådär. Helt frivilligt. Eller?

Nu sitter jag här igen, och petar tänderna rena från kletiga brödklumpar med tungan. Känner en smakmix av smör, något lite halvgammalt och halvtorrt bröd, ångest och magsyra. Jag spyr inte, för jag är inte ensam nog för det. Jag spyr inte för att jag har glömt bort tekniken, jag är för högljud. Jag spyr inte för att jag trodde att jag hade slutat med det.
Men ändå så smakar det så surt efter magsyran, som om mina smaldrömmar i fast form som små beniga flickor står inuti min mage och trycker allt uppåt.

Nu gör det ont också. Borde kanske hälla i mig ett glas vatten, eller två.
Kanske borde jag aldrig mera göra om det här, aldrig mer låta mig själv äta som en jävla häst.

Varför? Varför göra något som skadar mig på det här sättet? Varför?

15 November

Jag älskar era kommentarer!! Blir helt till mig när jag loggar in och ser att jag fått nya kommentarer♥.
Sedan blir jag arg på mig själv för att jag vet att jag inte har tid att svara idag.

Men vet ni vad. Jag har huvudvärk. Jag mår illa, solen lyser och jag vill för en gångs skull gå ut och gå en riktigt lång härligt promenix. Men. Det tänker jag inte. Jag tänker sätta mig ner nu och plugga allt.allt gjort. Jag orkar inte, känner inte för att plugga alls. Men jag har inget val just nu. Det måste bli gjort.

SEDAN, kanske ikväll, så ska jag klicka mig in på varenda liten blogg, även om den är skittråkig och jag inte hittar något intressant att kommentera, så kommer jag skriva nåt litet i alla fall. Bara för att ni gör mig glada mer era kommentarer och då ska jag ge det tillbaks och göra er glada med mina kommentarer!

:D Visst låter det toppen?

Anledning till varför jag är sämst...

Anledning till varför jag är sämst nr 1: Jag hoppar över mina promenader bara för att det är fult väder ute. Jag klarar verkligen inte av det alls. Får typ ångest av bara tanken att bege mig ut i sånthär skitväder (regn, kallt, blåst, uschhhh). Därför går jag ofta upp på hösten, sitter hellre inne och tjockar mig! FY SKÄMS.

Anledning till varför jag är sämst nr 2: Jag gör aldrig någonting i tid, och jag har svårt att lära mig hur man gör saker i tid när jag väl är off.

Anledning till varför jag är sämst nr 3: Jag städar mitt rum. Sedan tar det kanske en, två dagar (en vecka om jag har tur!) innan det blir katastrofalt stökigt igen.

Anledning till varför jag är sämst nr 4: Jag lovade att uppdatera oftare. Jag har inte hållt det löftet.

Hahaha, alltså förlåt för tråkigt inlägg. Men jag kände för att skriva det bara. :).
Nej, jag mår faktiskt fortfarande bra, inte vart deppig på ett tag nu. Men vem vet det kanske kommer PANG någon dag. Det brukar ju växla som fan.

Update 1

Så.. skulle uppdatera lite idag lovade jag ju!
Igår var jag ute på en jättetrevlig långpromenad med finaste dietme. Det var ganska kallt ute, men man blir lagom varm när man rör på sig, i alla fall så vart det kul att ses igen!

En annan märklig sak hände mig igår,.. Det här kommer låta jättekonstigt, men ni får tro vad ni vill. Jag vet vad jag såg och hörde.
Jag stod och knöt mina skor när jag hörde ett brummande ljud som gicksom gick från vänster till höger väldigt fort, mindre än en sekund. Skulle antagligen trott att det kom utifrån om det inte var så att det kändes/lät som om det gick in genom ena örat och ut genom andra, typ igenom hela huvudet på mig, eller som om det gick precis bakom. Som en superspeedad geting! Fast nu är det ju så att det finns inga getingar såhär års. Det var i alla fall sjukt obehagligt kan jag lova. Sedan när jag vart påväg ut så såg jag någonting. Precis när jag skulle sätta nyckeln i hålet, när den nuddade eller var ca 0,5 millimeter ifrån så såg jag ett ljus. Vill inte säga att det var som en blixt, men som när en stjärna blinkar - ni vet? Jag har ingen aning alls om vad det där var, men det känns som om båda händelserna hänger ihop på något sätt. Kanske inträffade ett mirakel? Kommer jag kunna höra folks tankar? Kanska prata med och förstå djur? Se döda människor? Eller kanske få den där speciella killen?♥ Väntar med spänning på fortsättningen i alla fall!

Och nej, jag knarkar inte, knaprar inte piller, dricker inte (inte då i alla fall, haha) eller något annat roligt.
Så who knows? Vad tror du att det kan ha vart? Om du nu tror på mig...

Extra många updates imorgon då, förhoppningsvis!

Jag hade lite saker att berätta för er idag, men det glömde jag helt bort faktiskt. Pluggade, sov lite, och nu är klockan skitsent och jag måste sova lite mer. Så vi får väl ta det imorgon antar jag.

Hoppas det är okey med er. Inte för att ni har nåt val men :D.

Besviken

Jag är så jävla besviken på mig själv. Och för en gångs skull har det absolut ingenting med mat att göra.
Något ännu värre. Exakt vad det är tänker jag inte gå ut med här, det känns för privat, och dessutom är det så många som vet vad det rör sig om - utanför bloggen.

Men FAN också. Varför är jag så jävla dum i huvudet för?!

12:51 just another day

Hej. Sitter här och gäspar och är trött.. Ska snart hälla i mig 1dl nyponsoppa och hoppa in i duschen! Jag känner mig så ofräsch, smutsig och äcklig idag.

Idag vill jag bara gå ut och cykla, långt. Cykla tills mina ben känner för att gå av, cykla tills mina lungor känner för att kollapsa. Men det är så jävla kallt att cykla nu. Vinden i ansiktet blir som små spikar, det är mer smärtsamt än skönt att cykla. Och jag älskar att cykla annars. Det är nog ett av mina favoritsätt att motionera på.

Just nu hatar jag allt lite. I köket, närmare bestämt i skafferiet så finns det en kartong pepparkakor. Det är äckligt hur gärna jag skulle riva upp kartongen och bara trycka i mig alla pepparkakorna så snabbt att jag inte ens skulle känna smaken av dom. Jag dras till köket ganska omedvetet fast ändå är jag medvetet om det, öppnar skafferiet och sticker näsan i kartongen och luktar. Blundar och ser ljusstakar, julgran, röda färger och snö framför mig. Och pepparkakor. Total julkänsla. Magen kurrar lite, gör sig påmind.

Det slutar med att jag gör i ordning en stor kopp te istället, och min nyponsoppa. Älskade nyponsoppa.
Men sedan undrar jag lite och blir lite ledsen på mig själv. För jag vet att julen är jobbig och jag vet aldrig hur den ska bli i år, eller nästa år. Det är inget kul liv. Men jag har inte valt det heller.

Info om kommentarer

Det händer så himla ofta att jag får frågor och sånt från anonyma personer. Jag kan inte svara på era frågor om ni är anonyma!! Så länka till er blogg eller skriv in er mail, så svarar jag där om ni undrar över något.
------

en fråga
Det här har varit en ständigt återkommande fråga ett tag nu, och jag orkar inte sitta och svara till er en och en varför så här kommer en förklaring:
Jag har väldigt mycket på gång utanför bloggen just nu, superstressigt med skolan.....har extremt mycket frånvaro och försöker kämpa för att klara mig igenom tills jullovet. Har inte riktigt tid för att svara på kommentarer därför.. Sitter med läxor och arbeten nästan hela tiden och den lilla tid jag får över sitter jag gärna och surfar runt eller sover. Jag vill inte godkänna kommentarerna förrän jag har svarat på dem så jag kan hålla kollen osv :). Har ca 8 sidor med icke godkända kommentarer, he.. Inte så kul. Kommer ta hur länge som helst. men jag LÄSER ALLA :D. bara så ni vet!

Nere

Ang. forumet. Idag vet jag inte vad det är för fel på det, Illusion sa dock att alla forum strular idag, så förhoppningsvis är det inget allvarligt (om det ÄR något allvarligt... ja då lär jag bli helt galen).
Imorgon har dom nån uppdatering så det kommer ligga nere från den 5e - 6e typ. Kanske började dom idag? Jag vet inte. Åh. Orolig.
---
Idag har jag varit ute och gått jättemycket, druckit cola light och gått lite mer. Synd att det är så förbaskat kallt bara!

Nu ska jag faktiskt sätta mig och skriva lite.
Hörs senare.

Surprise

Blev lite förvånad.
Kvällsvikten var lägre än morgonvikten, med hela 0.5kg, och ändå har jag ätit så himla mycket idag känns det som! Illa mår jag också. Ska nog läsa lite och sedan försöka sova.

Jag har väl blivit lite bättre på att uppdatera va?

Flyt iväg

Jag skrev av mig alldeles nyss, på bubblan♥, om att känna sig ful och ensam.
Där kan jag vara mig själv, nästan i alla fall, vara mer öppen och ärlig än vad jag kan vara med mina vänner som jag har utanför datorn. Där finns folk som förstår, som stöttar och tröstar. Fina människor med andra ord. Det är våran bubbla. Kika in om du vågar.

Förövrigt så tycker jag inte om att min familj är en bröd-älskande familj och därför alltid har typ tusentals olika sorters goda och annorlunda bröd och mackor hemma. Livsfarligt. Jag älskar också bröd egentligen, aldrig gillat vitt bröd speciellt, men mörkt - riktigt grovt fullkornigt.. Mmm.
Fast jag kan inte äta en bit ens.. Det är en trigger för mig. En bit bröd och jag kan räkna med hets.

Va fan. Helt ärligt så tror jag att jag börjar bli mer mia nu för tiden. Så som jag kan sätta i mig.
Är det någon annan som börjat som ana och sedan har det gått över till mia? Fast det kanske är rätt vanligt ändå? Tror jag läst det någonstans..

Statistik och kommentarer

Raspberrysmile's statistik
Klicka på bilden för att se den i större format.


Okej, om jag nu har runt 100-200 unika besökare om dagen (räknaren på framsidan av bloggen funkar inte, ska ta bort den inom kort) och nästan 160 prenumeranter via bloglovin', hur kommer det sig då att bara typ 3 personer om dagen kommenterar?
Det känns ovärt att blogga då, om ingen orkar ta sig tid att lägga in en liten kommentar.

Ja, jag skriver mest för mig själv, men för er också! Bloggen vore liksom ingenting alls utan läsare, eller hur?
Skärpning! Synd att jag ens ska behöva skriva ett inlägg om det faktiskt.

Ni som faktiskt kommenterar behöver inte ta åt er♥.

Jag ville ju ha mer lov egentligen men det kanske är likabra att skolan börjar så att jag kan ta tag i mig själv?

Jag har en bra nyhet att dela med mig av! Jag tänker inte hoppa av skolan, bra va? Istället tänker jag från och med när jag är klar med nuvarande läxor och annat jag är efter med, göra saker och ting i tid, gå till skolan exakt varje dag hur sjuk jag än är (om jag inte ligger hemma med dålig mage och otrevligheter som kommer ut från både det ena hållet och andra hållet) och jag tänker prestera mitt bästa hur dåligt jag än tycker mitt bästa är, för jag VET att jag kan få mvg i precis alla ämnen.. okej kanske inte matte men.. om jag bara vill! Allting har med mig att göra, och nu fan ska alla få se hur bra jag egentligen är.

Hur länge ska det hålla den här gången då? Fram till jul? Året ut? Eh.. Två månader kanske.
Men nu ska jag tänka positivt, oroa sig och sånt annat onödigt har man tid för när man är pensionerad.

Har tryckt i mig lite koffein och sisådär fem tusen glas coca cola zero. Känner mig allmänt pigg nu, hur det blir med sömnen sedan är en helt annan story så den skippar vi nu, men jag ska i alla fall sätta mig med min bok och läsa den tills sidorna och orden och bokstäverna tar slut. DÅ får jag sova.

Och om jag inte har gått ner någonting imorgon så kommer jag hata mig så jävla mycket att inte ens hälften vore nog, jag kommer dö inombords. Men det är väl samma sak som med skolan på den punkten egentligen, allting har med mig själv att göra. Vill jag något tillräckligt mycket, tar jag tag i mig själv så vet jag att jag kan. Då ska jag visa er alla hur bra jag egentligen är.
RSS 2.0