Lite åsikter eller vad man ska kalla det....


ÄLSKAR tröjan. Utan skärpet(stavning?) då...

Någon som vet om det är tattoos eller typ strumpbyxor? If it is strumpbyxor så vill jag ha dom. astuffa. Och skorna var inte så dåliga dom heller.. Not to mention her legs...♥

Bild snodd från aftonbladet. Tydligen så blir fröken anka kallad för anorektisk. Va? Kvinnan ser ju bara hälsosam och sund ut, vältränad! I mina ögon då. Vad är det för fel att vilja se bra ut och hålla sig i form? Vad tycker ni? Och nu vill jag inte starta en svinstor diskussion om hennes åsikter och blablabla för det skiter jag fullständigt i. Nu är det hennes kropp, överdrivna träning och diet som står i fokus. Så, vad tycker ni? Vad tror ni?

jag är lat

det är så det ligger till helt enkelt, och det är därför jag aldrig tar tag i kommentarerna.
Jag hade 7 sidor obesvarade/icke ogodkända kommentarer sist jag kollade (vilket var någon gång förra veckan).  Får kolla nu igen.

Jag är för lat för att ta tag i dom. Vet inte om jag kommer orka sitta och bara svara på kommentarer i x antal timmar. Jag kommer ta det lite då och då istället. Tror att det kan bli bättre.

Och nej, det går inte så bra förövrigt.
Puss på er!! I'll be back soon.

quick update

Någon hade lagt upp den här innan för ett tag sen, vet inte vem eller om det var någon engelsk/amerikansk hemsida men jag måste bara fråga samma sak:

VEM BÄR UPP DEN BÄST?
Inget illa ment till er stora tjejer där ute, men det är inte snyggt, dra inte på er nåt sådär tajt och jobbigt med ett band på det minst smickrande stället?

Läskigt alltså.
Ps: Jag är på väg tillbaka, håll ut♥

Jag lever

Jag kan berätta hur dåligt jag äter just nu..
Äter inte regelbundet, bara lite då och då och när jag väl äter blir det inte något bra. Bara saker som bröd eller kakor, flingor och sånt äckel. Inte mat. Så fort det är middag eller lunch kommer dom välanvända bortförklaringarna och sätten att försöka undvika måltiden fram.

Varför? Jag vet inte.
Men jag ska försöka ändra på det, mår inte bra av att trycka i mig en massa onyttigheter, varken psykiskt eller fysiskt. Då är det ju bättre att äta middag.
Eller i alla fall byta ut onyttigheterna mot frukt.


Tack alla som fortfarande läser och bryr sig. Ni betyder!

pengar och sånt

När jag får pengar så ska jag köpa allevo fiber+, har jag bestämt, och lite andra saker.
Men när jag får pengar så måste jag slösa bort dom på annat och då dröjer det ÄNNU längre tills jag får pengar igen. i-landsproblem.

förlåt för lam update, men nästa vecka kommer jag komma igång igen, den här veckan innebär bara en massa läxor nämligen, har inte tid för datorn!!
kram

Gigantic photo post


Jag älskar dom här bilderna, var bara tvungen att dela med mig av dom.

Förhoppningsvis

Drömde om Nicole Richie inatt.. Hon var jättelång och tjock. Tyra Banks och massa andra var med också. Som vanligt när jag drömmer så var detta bara en av många drömmar under nattens gång.

Anledningen till att jag skriver är att nåra av er har kommenterat och sagt att ni vill att jag ska uppdatera och sånt.. Men... jag vet inte ens vad jag ska skriva? Det går inte bra nu, jag mår inte bra nu och ärligt talat så skäms jag över mig själv för att jag är så misslyckad.

Förhoppningsvis så håller det på att ändras, bli bättre och siffrorna på vågen kommer gå neråt. Förhoppningsvis.

Jag är överallt

och ingenstans på samma gång.

Det är för mycket som händer just nu, och för lite också på ett sätt.
Skolan är jobbig, jag får inte hålla på och förstöra det här året också, jag skulle ju skärpa mig? Jag orkar inte gå dit och jag orkar inte med läxorna eller lektionerna eller lärarna eller någonting just nu. Jag orkar inte öppna ögonen på morgonen och jag orkar inte stänga dom på kvällen.

Maten... Suck alltså. Att jag aldrig lär mig? Det är en ond jävla cirkel, för konstigt nog så äter jag när jag mår dåligt men när jag mår bra så äter jag nästan inte alls. Just nu är jag inte så pepp på livet eller dylikt så jag äter en del. Och när jag äter så får jag bara mer ångest och hat-tankar vilket bara leder till ännumer mat och ångest. Ond cirkel! Jag behöver någonting riktigt stort för att få mig ur cirkeln nu, något bra. Något som kan göra mig glad igen. Jag minns förra hösten, då gick jag upp 10 kg. TIO KILO!!! Från fina 45 till 55. Jag tyckte att jag var lika fet som vanligt på 45 men nu när jag tittar tillbaka på gamla foton så inser jag hur fel jag hade, hur fin jag var. Och då vill jag bara kasta mig ur cirkeln och svälta ner mig till 45 igen, eller kanske lite till.
Men kommer jag komma ut ur cirkeln? Inte med den här inställningen i alla fall..

Det är en massa andra saker också. Saker som jag varken vill eller kan ta upp här i bloggen men som tynger ner mig något otroligt. Jag vill inte känna såhär, jag är bara rädd att jag ska fastna längst ner igen och jag lovar att det är så otroligt svårt, näst intill omöjligt att ta sig upp igen.. I've been there before.

Så ni får ursäkta om det blir lite sega updates och ganska mycket gnäll och klagande när jag väl uppdaterar, men that's life and you'll have to deal with it helt enkelt.

Puss på er för att ni fortfarande hänger kvar här och läser och bryr er. Jag ska ta itu med kommentarerna så fort jag får tid över, vilket troligtvis inte blir förräns i helgen... Vi får se!
//

RSS 2.0