Frågestund

fintjejsmal

Eftersom jag ändå kommer vara upptagen hela veckan med skolarbeten och att träna och sedan sola och ja, ni vet, inte sitta framför datorn helt enkelt, så kör vi en frågestund! Förväntar mig en hög frågor nu ;) Jag vet att ni kan. Speciellt eftersom jag fått en del nya läsare också (varmt välkomna! menar det, det är jättevarmt nu ju hahaha).

FRÅGA PÅ!

Edit: Sett att många frågar samma saker typ.. Istället för att fråga om bara vikt, längd och mat så kommer här lite tips:
- Vanliga frågor (t.ex favorit*** frågor?)
- Vad jag tycker om [blablabla]
osv, låt fantastin flöda!

/Kommer besvara frågorna och uppdatera mera inom 3-4 dagar!

46kg


Förlååååt för dålig uppdatering, det blir så, ni får helt enkelt stå ut till sommarlovet börjat! Äter mindre nu än förra veckan i alla fall, vilket är bra. Har bara gått ner ett kilo än sålänge av det jag gick upp men det ska bli mera. Har satt upp massa mål osv och ni som tycker att 50kg är normalvikt kan va tysta. Kanske för andra men inte för mig, jag ligger normalt sätt på 46kg. Sedan jag "började" med hela störda matrelation grejen så ligger jag oftast på 48 istället. Så 46 är just nu beach body målet haha! Helt normalt för mig!

Te

fin

Te är gott. Brukade dricka 4-5 koppar om dagen men nu förtiden blir det 2-3 om ens det. Jag ska dricka 4-5 koppar om dagen igen, dels för att det är gott och värmande men mest för att hyn blir bättre tack vare vattnet. Bara vatten är så tråkigt, hellre te liksom.

Frukost: yoghurt + 2 koppar te.

Maj 16


Imorgon börjar jag om på abc. Jag vill ha en sommrigare design. Jag hatar skolarbeten.
Edit: Fixade designen! Vad tycks?

1 2 3 4 5 6 7

1
2
3
Skolan tar upp all min fritid just nu, ni får ursäkta!

1. Går på ABC
2. Äter på utsatta tider för att undvika småätanden
3. SAKNAR BLOGGEN
4. Hinner inte blogga som jag vill
5. Hinner inte svara på kommentarer (irriterar mig som fan för jag vet hur jobbigt det är själv när man inte får svar för ens tio tusen år senare)
6. Ber jätemycket om ursäkt över det här, men jag har själv satt mig i den här sitsen, så nu försöker jag ta mig ur den genom att plugga tills jag är klar ungefär
7. Wish me luck!

Ekar högt.

dfgjkljhf

Det är så mycket som händer nu, i mitt liv alltså.
Eller, vid närmare eftertanke så är det inte alls mycket. Det är nästan ingenting faktiskt. Mitt liv står lika still som min vikt.
Men det är de små små förändringarna och händelserna som sker i mitt liv som får det att kännas som det händer jättemycket. Fast än det inte alls gör det.

Jag har alltid varit sån. När det verkligen händer jättemycket, då känns det normalt. Om jag hänger med i det alltså, och inte halkar efter. Jag är van vid att leva snabbt, att det händer saker precis hela tiden. Det känns som en bra hastighet för mig. När det inte händer något alls så går tiden så fort. För fort.

Förlåt för rörigt inlägg. Jag mår inte så bra, psykisitk just nu. Allt är bajs i mitt huvud. Hänger inte med, hänger utanför, fastän mitt liv är så tomt att mina tysta tankar ekar högt. Äsch.

Bloggar mer imorgon.
RSS 2.0