Things are changing.

Något vände idag.
Dom andra har åkt iväg och jag sa att jag mådde dåligt och stannade hemma.
Något vände och jag har inte varit hungrig på hela dagen.
Endast middag för mig ikväll. Skönt!!!

Uglier every day.

Postade ju en bild på mig på forumet. Inte ansikte då, men a ...
tänkte att då kan jag väll lika gärna lägga den här också.


Jag skäms för mig själv, skäms över hur min kropp ser ut. Detta är en relativt ny bild och jag väger runt 48.5 på den.
Ja, jag har gått upp, äckligt!!!

Så nu vill jag veta sanningen.
Vad ni verkligen tycker.
Det får vara elakt, snällt, bitchigt, vad som helst.
Jag vill veta sanningen. Var helt ärliga, var inte rädda för att stå för eran åsikt och var inte rädda för att framföra eran åsikt. Kom ihåg att det är ni som peppar mig.

Du får säga till mig hur tjock du tycker att jag är, om det verkligen är det du tycker (jag vet att ni alla tycker det), för jag vill veta sanningen.

Själv tycker jag att jag måste få bort magen, jag vill ha revben och jag vill ha dom snarast, och mina kindben såg man faktiskt ganska tydligt för en vecka sedan, nu är jag en uppsvullen boll i ansiktet. och mina nyckelben, vart tog dom vägen?
Och mina lår(!!!!!) dom och rumpan ska vi inte ens prata om, jag gillar mina vader men inte mina lår. Och inte överarmarna, fettfettfett.

// Puss på er!
Update: Jag tog bort bilden, men tack alla för era kommentarer :) Många ville att jag skulle skaffa muskler och vill ni veta sanningen? För tre årsen, strax innan jag fick mina äs så tränade jag 6 dagar i veckan, flera timmar om dagen jag tränade i 3 olika sporter (var tvungen att sluta sedan). I alla fall, innan jag började träna hade jag jättefina smala lår men eftersom jag specialiserade mig på att springa så hamnade musklerna i benen. Usch, ;] så muskler har jag i låren och vaderna, för mycket dock. Har haft magrutor kan jag ju säga, men dom har försvunnit sen år tillbaks. Men jag ska tänka på vad ni har sagt :)!

En dag ...

Jag är ju inte hemma och har inte samma datortillgång men här är en ny, kort, uppdatering.


Jag trodde till en början att det var bra här, fanns inga sötsaker osv, gick jättebra med maten och sådant ... Sedan en dag så PANG börjar dom tvinga i mig alla möjliga sorters äckel. Stora portioner av allt, och jag får ine gå ifrån bordet utan att äta allt, och jag är under uppsyn då ... Frukost, mellis, lunch, mellis, middag, efterrätt, kvällsmat. USCH.
Det enda jag får ut av detta är att lära mig hata mat ännumer, det finns nog inget som kan få mig så illamående som tanken på att sätta i mig två rostade mackor med smör eller marmelad och man känner lukten av smällt fett långa vägar och fil med hemska kalaspuffar i det.
Mina fingrar luktar rostat bröd med smör, dom luktar fett. Jag mår illa och vill bara kräkas ... tyvärr går ju inte det.Jag lever!

Jag lever haha. Jag har bara inte varit vid datorn på ett tag, vikten går det sådär med. Går upp och ner mellan 45.5-48.0 kg hela tiden, sjukt störigt. Måste träna mer!!
Jag ska komma igång med bloggandet mer snart, jag lovar.


Typ ge mig hennes kropp?
Hörs snart!!
/

deeeeesign

Och tyvärr så kommer jag inte blogga förrän jag har fått en duglig design, så det kanske tar en vecka.
då tar jag bort detta inlägget.

Bara så ni vet ;).

Misery Monster.

Antar att vissa är förvirrade, jag drar presentationen (den korta versionen eftersom den långa var på bloggen som raderades, dumma mig sparade inte innan).

Ni kan kalla mig för Monster eller Raspberrysmile (Raspberry eller Hallonet går också bra).
Mitt liv är kanske inte det bästa då jag har haft äs i ett par år nu. Blev ana efter ett år och det går periodvis.
Jag kämpar inte emot min äs jag går hand i hand med den.
Pro ana.

Ni vet nog alla vad det är.
Jag är 16 år, snart 17, och bor i Västra Götalands Län. Jag kommer inte bara blogga om mina äs utan också om mitt liv, tv, kändisar, lite allt möjligt. Jag kanske startar upp Lillasysterbloggen igen, den hängde på Misery Monster liksom, kanske.

Är det något mer ni vill veta så är det bara att fråga ;).

Kram!

NY BLOGG!

På grund av att jag var nära att bli avslöjad så var jag tvungen att radera mina förra bloggar. Här är min nya blogg, samma blogg med annat namn bara.

Jag är alltså: Misery Monster/Pretty-thin

//

RSS 2.0