Jag är bra! 2011 ska bli mitt år

Kan ju inte ens gå ut och promenera i det här vädret- slask, is och snö är nog det värsta som finns när man försöker komma in i vanan att gå ut och gå 30min om dagen!

Den här veckan har börjat bra, har inte ätit något godis eller så alls, hade tänkt sluta med det förutom på 1 dag varje vecka, man kan inte stänga av helt. Eller det är klart man kan, men jag menar, hetsrisken blir inte lika stor om man har en dag då det är okej att ta en bit choklad om man vill, om ni förstår vad jag menar? 2011 ska bli hälsosammaste året i mitt liv. I alla fall till en början. Jag har försökt gå ner i vikt med så många olika metoder, och de flesta har ju fungerat men då har det oftast haft någon jobbig "bieffekt" så nu ska jag försöka köra på att äta hälsosamt och ganska normalt och träna på det.

+1, det är lättare än vad man tror att gå till skolan! Jag är bra!

Mina nyårslöften

Hade lyckats tidsinställa helt åt helvete fel så här kommer mina, något försenade, nyårslöften

Mina nyårslöften inför 2011 är:

- Att träna mer, komma i form och komma igång med träningen. Vänja mig vid rutiten att gå till gymmet utan att det känns jobbigt, träna ungefär minst 2-3 gånger i veckan. För min egen skull, kommer tacka mig själv efteråt.

- Att leva. Gå ut mer, träffa folk mer, träffa & lära känna nya människor. Bli mer social och ska inte låta mitt socialahandikapp stoppa mig hahahaa. :)

- Gå till skolan, kommer tacka mig själv för det med, hur jobbigt det är verkar nu. Och göra mina läxor och uppgifter i tid, och så bra som möjligt. För skolan är ju faktiskt väldigt viktig om man vill ha en hyffsad framtid.

- Att hålla mina nyårslöften ;)

Vad hade ni för nyårslöften i år?
RSS 2.0