29e Juni 2009

Jag har hittat en sida med jättefina avatarer, man kan göra så himla mycket finare inlägg med lite bilder.
Anyways så funkar dungen i alla fall och det är jag jätteglad över.

Idag vet jag inte ens om det var en dålig dag eller en bra. Ångesten dunkar i huvudet i alla fall och det gör mig lite yr. Kan ju vara vätskebrist också..? Det är ju fett varmt ute och jag dricker dåligt med vatten.
Nu ska jag låsa in mig på badrummet och göra rent ansiktet. En såndär helrengöring med 3 steg. Älskar hur fin hy man får efter en veckas behandling typ♥.

Kram på er alla!

dungen..

åh. älskade dungen är tydligen nedlagd. för mer info läs här.
//Dom fixar på den nu!

Mycket på samma gång

Idag vaknade jag alldeles försent men var för ovanlighetens skull inte trött. Jag fixade mig och drack en kopp te - starkt och beskt grönt te precis som jag gillar det! Jag hann gå ut en sväng också, vilket mest var jobbigt. Det börjar bli lite väl varmt nu kanske? Utan vind är det nästan outhärdligt att vara ute, får ju värsta svårt och andas till och med. Camade lite med "dietme" och vi ska kanske ses någon dag, hur trevligt låter inte det :D? Jag duschade förut, jag känner mig alltid så ren och fräsch när jag har duschat - extra ren när jag är hyffsat tom i magen också. I matväg har det alltså gått rätt bra idag, vilket på mitt språk betyder att jag ätit under 1000kcal. Dåligt anser vissa, andra tycker att det är duktigt. Det beror helt på vem man är. Nu ska jag göra iordning en flaska vatten och ställa i kylskåpet så att det blir extra kallt och gott till imorgon. Jag ska nämligen ut en runda då kanske. Vi får se. Sen blir det väl dags att lägga sig i tid idag igen, innan 1-2 alltså haha. Ses och hörs!

P.S. "Bloggspejaren" skrev ett inlägg om min blogg, ett ganska roligt inlägg faktiskt! Läs det här.

26 Juni 2009

Hej!
Jag är tillbaks nu efter 2 dagars bloggpaus. Har inte hänt så väldigt mycket, men jag har haft riktigt roligt i alla fall, och det är ju bra såhär nu när jag har sommarlov.
Jag hade tänkt gå ut på en halvtimmes lång promenad i kvällssolen och den ljumna värmen. Kan inte motstå det haha. När jag kommer in igen så blir det en lätt fruktsallad som snack.

Mer Audrey...

I went grocery shopping

© raspberrysmile.blogg.se
Här ser ni vad jag köpte! Melon, bananer, apelsiner, paprika, gurka, zucchini och cola light :D. Senare kom även mamma hem från affären med äpplen och fler bananer plus plommon!

..the smile in raspberrysmile

Hej alla people där ute!
Har ni nån gång känt er riktigt dåliga? Typ haft riktigt jobbig ångest som bara vill få er att stanna under täcket hela dagen och gråta? Såklart har ni det, alla har väl nån gång känt så?
My point is (om det nu finns en sån i det här inlägget..) att många av dom gångerna som jag får sån ångest så försöker jag bara trycka bort det och fortsätta min dag som vanligt. Le och skratta, och få det att verka som om jag mår hur bra som helst och inte alls har ångest längst där inne. Dom gångerna känner jag mig så otroligt fake. När jag går och lägger mig sen så får jag bara värre ångest. Vet ni vad jag menar? I alla fall; idag är inte en sån dag för mig. Jag kom bara o tänka på att det var längesen jag var sån!


Vacker och glad på utsidan,
ful och ångest på insidan.

090622

Jag vet att det har kommit lite nya läsare hit och det är ju alltid roligt. Så hej på er alla nya! Hoppas ni stannar kvar här eller Följer min blogg med bloglovin.

Idag vaknade jag ganska tidigt och har hunnit med att städa, sortera min garderob (jag hatar det!!), duscha och ska alldeles strax ta en promenad till affären och köpa frukt. Vi har ingen frukt hemma just nu och det dör jag lite på. Jag lever ju nästan bara på frukt.. Blir nog bananer, apelsin, melon, ananas och lite sånt. Sjukt gott, jag kan fota lite sen när jag kommer hem! Vill ni det?

Idag känner jag mig såhär:

Nej nej, det är inte jag på bilden. Ni kanske har märkt att jag har lagt upp rätt många bilder på AUDREY på senaste tiden? Mennnn. Hon är så snygg ju! Blir galen på hennes hår faktiskt, riktigt avundsjuk.

tröttsmile

Jag har känt mig helt trött hela dagen, inte gjort någonting alls. Men det kanske man får? Söndagen ska ju vara "vilodagen".. Nej jag är inte religiös och jag tror inte på gud eller så.
I alla fall, ska dricka upp mitt sista glas te nu och titta lite på tv (nu får ni säkert värsta intrycket av att jag är tv beroende...men så är det inte). Jag somnar lättare om jag tittar på tv innan jag går och lägger mig bara.

Vi hörs imorgon! Sovgott.

Ny header. Vad tycks?

Jag provade med en ny header.. Om ni inte ser den så tryck på F5.
Vilken är bäst? Den gamla eller den nya? Det enda jag stör mig på är det lilla svarta strecket som avgränsar menyn från inläggen. Det är skitstörande att det inte går ändå upp haha :(

Midsommarafton:

Ångesten var på max efter att ha tryckt i mig rejält med mat. Men den ångesten höll inte i sig länge kan jag lova. Jag som hade lovat mig själv att inte dricka mig stupfull för en gångs skull kunde såklart inte hålla det löftet. Äckligt var det också. Och sedan däckade jag. "Dagen efter" var jag rätt okej, mådde inte alls lika skit som jag trodde att jag skulle göra. Åt lite frukost, drack massa vatten (viktigt såntdära!) och sedan duschen.
Just nu mår jag inte så bra dock. Trött, ångest och 'villinteeee' känslor susar omkring mig. Tittade på A Secret Between Friends/When Friendship Kills förut. Galet bra film! Var över ett årsen jag såg den sist. Åh. Jag ska kika lite mer på tv nu. Får se om det blir nån serie eller så eller om jag sätter på en film. Jag somnar mycket hellre i soffan än i sängen idag känns det som. Puss på er!

GLAD MIDSOMMAR!

Nu ska jag åka iväg och fira midsommar och sånt :D. Hoppas ni alla får en skitkul midsommarafton med massa jordgubbar och sånt. Idag ska jag äta,..jobbigt kommer det bli men jag måste om jag inte vill bli stupfull efter bara 1 cider eller nåt haha. Ångesten kommer ligga över mig imorgon men det kastet får jag ta. Jag tänker njuta idag, man får liksom passa på! Ha kul nu :).

Nej inte jag på bilden!!!

3 senaste dagarna och midsommar

Dom tre senaste dagarna har jag ätit jättedåligt, och då menar jag inte att jag har ätit för mycket. Jag har ätit för lite. Normalt sätt brukar mitt intag ligga runt 600-900 per dag, då känner jag att det är okej - inte för mycket eller för lite och ångesten blir inte lika stor. Samtidigt så håller sig förbränningen igång också.
Men dom senaste dagarna har jag knappt ätit runt 200 och jag orkar bara inte hålla på så. Jag önskar att jag kunde leva på det liksom, men det kan jag inte. Jag blir helt utmattad, föll faktiskt ihop idag för att jag reste på mig för snabbt. Så jag ska försöka höja intaget lite, hur jobbigt det än blir. Får börja träna mer istället.
Imorgon är det midsommar och för många betyder det dricka. Även för mig. Jag brukar inte dricka mycket och ska inte göra det i år heller. Jag vill bli rolig, ha kul och sånt men jag vill inte bli skitfull och vakna upp med minnesluckor. Därför ska jag äta ordentligt imorgon och dricka extra mycket vatten.

Hur gör ni när ni ska dricka alkohol?

Kiki update

   
Nya bilder på snygga Kiki! Ser ut som om hon har gått upp något kilo eller så. Good for her eller nåt.
Klicka på bilderna!

Har ni saknat mig?

She's baaack!
Jag ska ta så lång tid jag behöver imorgon till att svara på allas kommentarer! Faktiskt.
Jag brukar inte skriva min vikt eller så för jag vill fortfarande inte trigga någon som inte redan har en äs eller börjar få en att trampa längre ner i skiten bla bla bla men jag har gått ner 1,5 kg på ett dygn, vilket troligtvis bara är vattenvikt, men det känns ändå så jävla bra!

Det är natt nu och jag är så trött så att jag skakar. Jag måste få gräva ner mig bland täcken och kuddar och sova ut. Jag tänker sova skitlänge imorgon, jag har inte sovit länge på länge. Om ni förstår typ. Eh jag är jättetrött som ni ser.
Just det. Jag har godislöfte nu och om jag klarar hela sommaren så får jag pengar. Fast jag kommer få äta onyttiga saker på typ midsommar och sånt. Undantag kallas det. Säger mamma i alla fall, haha.


Sovgott!

Just so you know

Hej bloggen, alla läsare osv osv. Jag är på skitdåligt humör just nu och stör ihjäl mig på allt och alla. Inget ont mot er dock. Hinner inte svara på kommentarer idag, men hata mig inte för det. Jag är superstressad atm och måste fixa massvis med grejer verkligen. Kommer inte vara hemma förrän måndag kväll eller tisdag morgon. Usch, stresss. Ville i alla fall berätta det så att jag inte bara försvinner haha :(.

Men ni är alla bäst och jag vore ingenting utan er ♥!
Nu är det duschen och sedan utgång.
Hörs och ses om några dagar!

Sommarens freak 2009

Jag kan inte, jag gör bara fel. Jag vet inte någon normal människa som kan trycka i sig 1 liter glass på någon timme? Jag blir så förbannad på mig själv, det verkar som om jag har fastnat i något hetsätningshelvete!
Jag har börjat dricka mer vatten än vanligt...det går inte bra det heller. Vatten är äckligt! Jag drack ett glas och fick -I'm not kidding- kväljningar. Hur normalt är det? Jag känner mig ungefär som världens största failure och missfoster.

Men nu är det sommar och även om den är kort och faktiskt regnar bort, så tänker jag verkligen ta det lugnt nu och leva med vetskapen om att ingen skola, ingen stress eller något sånt kan hindra mig från att göra det jag vill. Leva, vara glad, njuta och träna så mycket jag kan.

Jag är inte bra på rubriker faktiskt...

Det var skönt att vara ute och springa förut. Jag överlevde faktiskt, även om jag fortfrande har hosta! Det ni.

Förövrigt så har min matlust varit på 0 idag igen, inte sugen på något alls. Jag måste börja dricka mera vatten och sånt. Jag blir alltid sjuk på sommarn pga vätskebrist. Jag har alltid varit dålig på att dricka, känner inte törst/samma behov av vatten som andra gör tydligen eller något. Jobbigt att försöka tvinga i sig vätska när man inte alls är törstig liksom. Äckligt.

Imorgon ska jag shoppa lite, uäh..! Missförstå mig inte nu, jag gillar egentligen att shoppa, men inte när jag nästan är pank! Men jag måste verkligen, viktiga saker och såntdär. Till exempel brevpapper, kuvert och frimärken!

Och vet ni, på fredag; då....DÅ får jag äntligen sommarlov! Och fyfan vad det ska bli skönt.
Sovgott alla söta läsare (:

9/6-09

2 dagar kvar till skolavslutning. Jag har mensvärk och tror att jag håller på att få en vagel i ögat, bu på det!
Imorgon ska jag springa, länge. Jag är frisk förresten, lite snuvvig bara! Det känns nice, och jag ska fixa cykeln i veckan! Jag saknar verkligen att vara aktiv, jag älskar ju att träna. Måste bara komma in i det igen. Förr i tiden, innan jag blev alldeles matfixerad and stuff så brukade jag träna flera dagar i veckan... Något jag saknar väldigt mycket nu.
Men men life goes on och nu måste jag plugga. Hörs imorn!

Sommarfrukt

Grattis Sverige! Eller något sånt.
Jag är fortfarande sjuk, :( inte alls kul när det är så perfekt väder ute.

Något jag älskar med sommaren är all rolig frukt! Jag skulle nog kunna leva på frukt. Imorse åt jag en bit nätmelon tror jag det heter. Melonen var verkligen mini! Jättesöt. Jag älskar melon. Frukt är både gott, nyttigt och ger en fräsch känsla tycker jag. Åh jag vill ha sommar för alltid!

Bra/dåligt med motion och frisk luft?

Åh. Fyfan vad jag hatar att vara sjuk! Jag kan inte får inte aktivera mig på något sätt. Min mamma anser att man inte ska ut och röra på sig alls när man är typ förkyld för man "blir bara sjukare". Jag tror inte på det alls, jag tror man bara mår bättre av lite motion och frisk luft! Eller? Jag har lite feber, hosta, ont i halsen, och mår allmänt piss.

Nästa vecka är det skolavslutning - skönt eller va? Jag har också kommit på att Coca Cola Zero är godare än Coca Cola Light (det har jag i och för sig vetat länge) men Zero ökar sötsuget medan Light minskar det. Så är det för mig i alla fall, vet inte ifall det är så för er också?

Det står rätt still nu, och det gör mig skitförbannad faktiskt. Låren har minskat med 1 cm. Åh, glädjeskrik. Eller inte. Jag gråter i panik för att det inte händer ett jävla skit just nu. Mitt liv känns ganska tomt. Och det beror på att jag är sjuk. Jag vill UT.


Bara för att Vlada är snygg!

Sasha vs. Gemma?

Satt och kollade igenom msn.se för dom hade en lista med världens snyggaste modeller. Såg en bild och utan att läsa texten så tänkte jag "Gemma..!" men sen läste jag namnet: Sasha Pivovarova.

Sasha har faktiskt en hel del drag som påminner om Gemmas. Se själva:


Dom 2 första bilderna är på Sasha, dom andra två på Gemma.
Miniatyrerna är klickbara, ... as you might know by now.

För övrigt så kom Snejana Onopka på 34e plats och Vlada (♥) Roslyakova på 31a!

090604 - Sjukling

Jag är sjuk! Riktigt äckligt sjuk! Har jätteont i halsen och kan knappt prata, snörvlar och hostar. Fyfan alltså, jag ville inte bli sjuk :(. Jag kommer la få äta piller och dricka te hela dagen. Fast jag har ingen matlust när jag är sjuk.. Bra eller dåligt? Det beror på hur man ser det.

3e Juni 2009

Vaknade och kände mig helt utslagen. Pollens fel, speciellt när dom har klippt gräsmattan här utanför också, så jävla ovärt.
Men vågen visade minus när jag vägde mig imorse som jag gör varje dag. Jag måste sluta med det, måttbandet ser man skillnad på snabbare och jag är lite trött på att vara näst intill obsessed av vågen. Jag får liksom panik om jag inte väger mig! Men i alla fall. Den visade minus och ni som också sitter i skiten vet då hur man känner sig starkare på något sätt, en liten ljusglimt glittrar till inom en. I alla fall så är det så för mig. Det är typ den enda lyckan jag kan hitta bland all ångest.


På vädret imorse så sa dom att det ska bli kallare nu igen. 15 grader eller något. Skämtar dom? Det är ju Juni! Sånt här gör mig så himla sur. Något annat som gör mig sur är att jag måste släpa min cykel ganska långt till närmsta cykelaffär, det är något med ventilen så jag kan inte pumpa mitt däck. Helt underbart. Ibland känns det som om all otur hamnar på mig! Kalla mig lat om ni vill det, men det är långt.. Och ja, jag är nog ganska lat om det inte gäller frivillig träning då jag självmant väljer att gå ut och springa/cykla i en timma.

Hoppas i alla fall det blir lite sol idag så att jag kan sitta ute och plugga nu!
Endast 9 dagar nu innan sommarlov och endast 7 arbetsdagar kvar! Yey!

Update

Jag känner mig just nu som världens sämsta bloggerska! Men precis som jag sagt 1 miljon gånger tidigare så beror det på skolan. Knappt 10 dagar kvar nu ju och det = MASSOR att göra.
Imorgon hinner jag förhoppningsvis blogga mer än en gång, och ska självklart svara på alla era underbara kommentarer! Jag hatar när dom bara ligger där och väntar på att bli godkända, jag stör mig typ sjukt mycket på det!

Neh, nu ska jag sova! :D.
/Måste verkligen ta tag i mig själv nu. Kan ju inte bete mig som en fläskig gris, känner mig mest misslyckad i hela världen. Usch, hatar den känslam!
RSS 2.0