Önskar er ett gott nytt år ♥!

Nu står man snart där, med ett fint glas med något sorts låtsas champagne i, och räknar ner.
Tio, nio, åtta, sju,... osv. Sedan PANG börjar det nya året officiellt. 2010.

Ett nytt år innebär så många saker.. Bland annat börjar allting om igen. Man får en ny chans att göra året bra, helst bättre än det förra. Fast egentligen så fortsätter ju livet bara som vanligt. 1a Januari är som vilken dag som helst, inget speciellt.

Just nu sitter jag här, slänger en snabb blick på klockan; 23:34. Känner lite ångest, lite glädje och lite, lite rädsla. Rädsla för att 2010 ska bli ett dåligt år, sämre än 2009, rädsla och ångest - kanske rent av panik. Hur ska det gå? Kommer jag få bra betyg? Kommer bla bla bla bla bla.

Jag ska se till att få bra betyg, under lovet har jag hunnit skaffa kraft - nu ska jag bara jobba ikapp också. Sedan är det no problem, bara jag kommer ikapp så klarar jag resten. Det är när jag slackar efter som det raserar.

Men nu, nu ska det gå. Det ska bli ett sjukt bra år, jag ska träffa massa nya folk! Börja träna ordentligt, gå ner lite mera, äta mindre och hälsosammare.

Men framförallt, ha kul!

GOTT NYTT ÅR SÖTNOSAR♥!!!

I-landsproblem

Sitter här nu, fylld av ångest. Vet inte varför. Vill träna, träna bort allt. Men hur tränar man hemma? När man inte vill väcka folk och på påkommen? Det känns så otroligt jobbigt. Jag har gjort en massa situps och armhävningar men det känns som om det inte ger något. Jag vill gymma.

Hade jag haft hantlar så hade det i alla fall kännts som om jag tränar lite på riktigt. Men jag har inga. Jag kan ligga och göra benövningar tills klockan är fem på morgonen men det känns inte som om det ger något det heller. Jag vill ha maskiner, cross trainers, löpband, osv.

I-landsproblem? Ja!

Stress

Idag har jag hållt mig igång igen! Har stått upp enda sen jag vaknade känns det som - och det har jag nästan gjort också! Gått omkring på stan och haft kul igen, men det slutade inte lika kul (dock inte pga någonting som har med mat att göra). Blev en kaffe frukost och en kaffe lunch. En liiiiten fullkornspasta middag och en apelsin nu alldeles nyss. Har lite ont i magen, hoppas inte att det är mensen som spökar...? Det borde den inte! Det vill jag inte :(.

Känns som att lovet är slut när som helst, jag är hela tiden skitstressad, kan inte lugna ner, kan inte andas ordentligt. Kan inte slappna av eller få någon som helst ro! Irriterande, minst sagt.

Förresten så tycker jag att ni kan klicka er in på min bildblogg; This is Autumn och kika på senaste bildserien som innehåller massa Audrey! Vet att många gillar henne.
Här får ni en tjuvtitt:

My day in words

Min dator är störd så därför kunde jag inte blogga, ber om ursäkt för det. Om ni ser vilken tid detta inlägget är skrivet och publicerat så kanske ni också förstår varför det inte blir så lång update idag? Eller? Annars kan jag ju förklara för er att det beror på att det är typ.. mitt i natten.

Idag har jag gjort som resten av invånarna i västra götaland (verkar det som i alla fall) och shoppat lite på mellandagsrean, yrade omkring i staden och svor över alla som trängde sig och höll på. Hade riktigt trevligt faktiskt! Tog en kaffe och piggnade till.

Annars har jag inte fått i mig så mycket mer, lite frukt och en chokladbit. Jag köpte för ett tag sedan en mörk choklad, och det räcker med bara 1 liten bit och sedan har jag stillat mitt sug :) perfekto.
Kikade lite på teve och åt upp en hel ask läkerol också, heja heja nu sätter väl magen igång snart! Eller vad tror ni ;)?

Näe.. Fick ni några fina julklappar då?


JAG. ÄLSKAR. STRUMPBYXORNA. !!!. Vill ha. Typ nu.

God Jul!

Kikar in lite efterblivet såhär den 25e och önskar er alla en God Jul (i efterskott)...
Igår gick väl sådär, känns fortfarande som om magen min ska gå sönder.

Imorgon ska jag ta tag i era kommentarer, är upptagen idag! Puss

First time

Nu har jag hållt mig vaken, rört på mig lite extra samtidigt som jag spenderat många timmar framför datorn. Spänner rumpan samtidigt, rör på benen, allt möjligt för att bränna lite mera. Det hände nämligen en sak idag, någonting som aldrig hänt innan:

Jag gick till köket, med ett hål i magen. Ett hål som behövde fyllas med någonting. Rotade igenom skafferiet med hittade inte det jag ville ha. Inga chips, inga ostbågar, popcorn eller någonting! INGET ONYTTIGT!! Hålet i magen värkte och jag ville verkligen ha chips, även fast jag aldrig har gillat det. Jag blev ledsen och fick nästan panik.. Det slutade med att jag satt och grät för att jag inte hade kunnat hetsa. Jag hade ett sådant hetsbegär, och det enda som skulle gått ner var just chips och liknande. Varför? Jag fattar ingenting. Har ni varit med om det?

Jag menar inte att jag aldrig hetsätit innan, jo det har hänt - inte alls kul kan jag lova! Men idag; jag fick ett sånt sug, ett begär - som ett hål i magen som behövde fyllas, och det var inte riktigt medvetet som jag gick till köket för att rota fram något. Och jag började gråta för att jag inte kunde hetsa! Sjukt.

Förresten så slutade det med att jag bara åt en chokladbit, den sista som fanns kvar. Efter det så försvann det mesta av suget och jag har spenderat flera timmar med att städa bort min ångest.

Photo post




Och med det så lovar jag att imorgon kommer ett riktigt inlägg.
Godnatt fina läsare, ♥.

18:05

Blä, fyfan och jävla helvete för julstress, julstök, skolan och kärlek.

Nu är det jul igen..

Julen innehåller som vi vet en hel del frestelser som kan leda till hetsätande, ingenting man helst vill göra när man sitter där bland släkt och vänner runt bordet på julafton. Eller?
Så hur brukar ni göra på julen? Tillåter ni er själva att njuta? Äter ni inte alls? Försöker ni i alla fall få i er lite?
Jag tänker främst på er andra ätstörda där ute såklart.

Själv gillar jag inte julen eller julmaten, men känner att för en dag så måste jag försöka i alla fall. För allas skull. Och för min egna skull. Jag vill att julafton ska vara mysig och trevlig, med endast glada och fina tankar och ingen ångest! Men så kommer det antagligen inte bli. Jag ska i alla fall som sagt försöka äta någorlunda normalt och försöka lägga ångesten i bakhuvudet. Det är ändå bara en dag. Jag borde klara av det, eller hur?

Inlägg #502



Start på klagande (hoppa det här om du vill): Jag mår så himla illa! Det brukar jag göra i och för sig, men jag mår illa på ett annat sätt idag. Har tandvärk, nämligen.. Antagligen därför jag mår illa. Man kan ju må illa var olika saker, smärta kan vara en annorlunda anledning faktiskt. Fast faktumet att jag tycker att jag ätit som en gris idag kan också bidra!
Slut på klagande.

Jag har gått en del idag och har tränat lite också, och det känns skönt att ha fått röra på fläsket som jag brukar skriva heh. Fick någon slags mental knäpp tidigare idag, fylldes med hopp och glädje och kände att nu.. nu kommer det gå bra! Nu kommer jag inte vara tjock längre, kommer bli smal och snygg och alla kommer tråna efter mig...
Eller inte? Vem vet, men det kändes så. Jag tror jag blev lycklig ett litet tag där, tänka sig? Lycklig av en tanke, en fantasi? En dröm? Hur sjukt är inte det?
Något annat som är rätt sjukt är när man inte vågar borsta tänderna för att man är rädd att det ska vara tusen miljoner kalorier i tandkrämen (hur kan den smaka så sött annars liksom?!) och att man ska bli tjock pga det.
Men såklart borstar jag tänderna! Men jag kan inte säga att jag använder mycket tandkräm direkt.

Kort update

Snygg människa!

Fryser. Ska alldeles strax sova hade jag tänkt, börjar ju bli lite sent nu... Idag har jag faktiskt druckit en hel del vatten, fastän jag inte gillar det. Tänker tvinga i mig minst en liter vatten om dagen tills jag vänjer mig.

Förlåt för kort inlägg, har varit ganska upptagen med annat idag! Ska ta igen det imorgon♥.

Puss!

Dryck

Som alla vet(eller?) så är det viktigt att dricka stora mängder vatten när man tränar, går ner i vikt osv för att man inte ska förlora för mycket bla bla bla. Själv är jag inte direkt ett stort fan av vatten - om det inte är smaksatt med bubblor eller citron eller något sånt då. Så jag dricker istället stora mängder lightläsk, kaffe, te och dylikt. Vilket inte är så bra.

Jag har därför bestämt mig för att ta en tur till lidl någon dag i veckan och köpa hem en massa billigt och gott mineralvatten.

Finns det något som ni dricker helt ohälsosamma mängder av? Alkohol räknas inte förresten.

(DETTA ÄR MITT 500-ADE INLÄGG!!! WIHHOOO)

3e December och fortfarande ingen snö men iskalla dagar

Ingen snö här inte! Men frost hela dagen lång och iskallt är det. Dessutom blåser det en massa, som det brukar göra när man bor nära havet här på västkusten. Hade ingenting alls att göra och kom på att det inte skulle skada er av en uppdatering på hur jag mår och hur allt går. Jag mår bra kan jag säga med en gång då, för det gör jag faktiskt! Förutom att jag är lite snuvig, men mitt humör är oftast på topp (har dock inte räknat med extrem ångest pga hemska matintag för det är ju typ.. något som ni borde fatta att jag lever med varje dag). I alla fall. Matintaget är lite upp och ner, tvärtemot vikten som bara står still. Under dagarna kan jag inte äta något, jag vet att det är bra att ta åtminstone ett mål mat eller så för att få igång förbränningen hyffsat. Men jag kan inte! Helt skumt. Sedan på kvällen när solen gått ner och det är mörkt och ännu kallare ute; då. Då äter jag. Vill inte kalla det för en hetsätning, det är väl mer normalmycket enligt en vanlig människa som jag stoppar i mig. Och det känns så jävla hemskt. Jag är äcklig. Mår illa hela tiden. Så nu ska jag sätta lite regler.

Frukost! Något litet, kanske te eller kräm eller yoghurt eller så. Något lätt alltså.
Lunch! Frukt alt. knäckemacka
Mellanmål! Te, kaffe, lightdryck
Middag! en XS portion av det som serveras

Sedan lite mer motion på det. För jag är, seriöst, världens lataste ätstörda person någonsin.
RSS 2.0