Aldrig hungrig.

Känslan av att vara konstant mätt/illamående har blivit min största fiende.
BED = Binge Eating Disorder ... Varför känns det som om jag har gått från Ana till BED?
Jag slutar inte äta.
Hela tiden har jag någonting i handen/munnen. Jag tränar inte, jag kräks inte. Jag har tappat kontrollen och det verkar som om jag äter igen allt jag missat.
Det är hemskt, ni vill inte hamna här, ni vill inte. Ni inser inte hur dåligt man mår av att gå och lägga sig med full mage, illamående och känslan av att bara äta äta äta äta.

Jag vet att jag är jättedålig på att blogga just nu men ni får stå ut och ha tålamod. Det kommer vara såhär tills jag slutar äta och återtfår kontrollen. Allt är ett helvete just nu. Allt. Jg vet inte vad jag ska  göra längre, men det måste få ett stopp. Jag går inte upp mer i vikt nu i alla fall, vilket är ganska bra. Jag har stått still på hemska 49.5 nu i några veckor, gud hjälpe mig ...

Vi hörs nog snart igen :)!
/Stay strong, kramar, Moi!
Jo, för er som inte vet, såg att det var någon ... Binge betyder typ hetsa, alltså hetsätnings störning typ är binge eating disorder.

Utmaning?

Sandra frågade mig om jag vill vara med i hennes utmaning; vem av oss som går ner mest från imorgon eller något tills 1a Januari. Ingen våg eller mätning tills dess, jag sa att jag skulle fundera på saken, för seriöst så vet jag redan nu att jag inte kommer klara av att inte väga mig på nästan fem månader ... Men det skulle ju vara kul att vara med, ha något som peppar en och får en att kämpa mot målet :). Jag får se.
Jag är med :D!

Imorgon börjar skolan och då drar jag igång på allvar med att dra ner på kaloriintaget, är trött på att känna mig som en fet kossa hela dagarna och gå och lägga mig med en illamående känsla. Jag vill bara ta en nål och sticka hål på mig själv, jag är säker på att jag skulle flyga iväg som en ballong gör när man sticker hål på den ...
Snart startar jag nog lillasyster-bloggen till denna igen, jag har tänkt mycket på den faktiskt, saknar att skriva och ge tips om mode, kläder, stilar, osv.

Jag kan verkligen sitta i timmar och dregla över thinspo bilder och filmer och sådant, det är så peppande och vackert.
Jag har bestämt mig för att göra en ana-bok. Berättar mer om det någon annan gång för nu ska jag sova. Upp klockan 06.00 imorgon bitti ...

Sov sött!

Let's start over ... again!

Nu ... Nu ska jag säga er en grej,
jag vet inte hur det hände men nu helt plötsligt så vet jag att jag kommer lyckas!
Peppen har funnits ett tag, nu finns den äkta viljan och kämparglöden också där.
Jag ska bli smal!

Jag har gått upp en hel del, men jag vill lägga det bakom mig, börja om på nytt och rasa i vikt igen.
Mer, ner, mer, ner.
Jag är trött på att gå som en jojo nu, upp och ner i vikt hela tiden, jag vill ner och sedan stanna där.

Eftersom typ alla som jag umgås med är veganer så kommer det kännas obekvämt att äta kött med dom = jag skippar kött :D.
Jag har skaffat gymkort med en annan vän så gymma blir det till att göra också.

Mitt mål är att vara på minst 43 innan December, det är alltså 6 kg jag ska tappa på 3 månader, jag tror jag fixar det. Nej, jag vet att jag klarar det! Kanske till och med klarar ner till 40, men nu skall vi inte dra förhastade slutsatser.

Nu ska jag kommentera ALLAS bloggar och sedan sova en stund.
PUSS!

Do you miss me?

JAG SUGER PÅ ATT BLOGGA.
Speciellt när man har fullt upp med att börja ny skola, skaffa vänner och bli accepterad osv.
Vi hade nån dum intervju grej där 1 person fick välja 1 fråga att fråga alla. En tjej valde att fråga alla om längd och vikt.
WOHO! .... inte. Jag sa sanna längden of course men ljög om vikten. Jag sa mindre än jag väger för jag vill inte att dom ska tycka att jag är fet men sa inte överdrivet lite heller.
Usch va sämst det kändes. Har i alla fall fått kompisar redan, skönt att inte bli mobbad längre <3!

I helgen ska jag kommentera ALLAS bloggar. Då är jag fri från läxor och äckel.
PUSS.

Vart tog den vägen?

Kontrollen? Jag tror jag har tappat bort den lite.
Peppen finns där, den väntar bara på att få komma ut så att säga.
(Fick jag det att låta som om "peppen" var homo nu?) Jag är inte homofob, jag lovar, men min humor blir extremt skum när jag är trött.

Jag känner mig som ett fläskberg med extra fläsk. Jag har blivit så lat att jag inte ens orkar svara på era kommentarer. Ni får ursäkta det, jag gör det när jag orkar om någon dag eller så.

Jag behöver nytt koffein men eftersom jag alltid har haft andra som köpt åt mig för jag är en blyg stackare som inte vågar gå in på apoteket själv typ för jag tror att allting har åldersgräns där och att folk ska stirra konstigt på mig. Allt är så rent och prydligt där inne - det är obehagligt! Anyway, tillbaks till ämnet; jag vet inte ens vart inne på apoteket det finns! Tänk om man måste ta en såndär kölapp och prata med någon som jobbar där .....
Vet ni det? Står koffeintabletterna på en hylla under en rubrik eller måste man fråga någon personal om hjälp så att dom måste springa in bakom disken och rota fram en burk? Kommer dom i så fall fråga en massa obehagliga frågor?
Jag är verkligen inte bra på att prata med folk.

Nu ska jag gå och fixa i ordning citron vatten och nypon-iste!
Natti natti sen <3.
/Moi.

Fråga.

Alltså jag har verkligen funderat ... och jag kommer inte på svaret. Jag var tvungen att gå upp, starta datorn, logga in här och skriva detta för när jag kommer på nåt så kan jag inte släppa det. Jag förväntar mig alltså massa svar när jag vaknar ;).

Om man går ner såpass mycket så att mensen försvinner, kan man nån gång få tillbaks den då eller är den borta forever?

Har för mig att jag frågade detta på min förra blogg men fick många osäkra, blandade svar så jag frågar igen.

Godnatt, <3.

Soma Models Work OutAlla delar finns på youtube, sök bara på "Soma models workout 1" och byt sedan ut ettan mot valfri siffra.
Jättebra träningsvideor som jag publicerade i ett inlägg i min förra blogg så jag tänkte för alla er som inte såg det eller hade glömt osv så lägger jag in det igen.

Jag kan ju säga att jag själv hade träningsvärk i muskler jag inte ens visste om att jag hade efter ett dubbelpass med videorna 1 - 5!

Imorgon är en ny dag.

Igår var en bra dag.
Promenad som fan, vi gick jättelångt och jag satt inte ner på flera timmar, underbart! Åt ingen lunch heller, eller middag för den delen. Inte frukost heller. Jag vet inte hur jag orkade faktiskt. Det enda jag levde på var ett äpple och två light sockerfria energidrycker.
Idag ändrades det dock. Så fort jag var ensam hemma så hetsade jag, sedan fick jag donkan till middag också.
Jag är helt äcklad över mig själv.
Nya starka tag imorgon. Nytt koffein imorgon, äntligen.

Skola om 6 dagar ... hjälp.

Peppen!

Lana Rae ... Jag skulle nog döda för hennes kropp alltså. Så himla snygg. Ben som skyskrapor, smal mage och armar.
Fast skulle vilja ha mitt ansikte då, tycker inte att hon är särskilt snygg haha.

NU ÄR JAG HEMMA, föresten!
Och jag hittade ett par riktigt gamla brallor från när jag var riktigt liten, haha. Då när jag använde dom som mest så var dom så långa i benen att jag vart tvungen att vika upp dom, idag när jag fick dragit på dom så gick dom till nedanför knäet, vilket säger en hel del om hur liten jag var när jag fick dom. I alla fall, jag fick på mig dom, knappen var ganska svår att knäppa och jylfen var en helt annan historia men om jag bara går ner några kilon så kommer jag komma i dom ordentligt för dom satt verkligen bra överallt förutom över höfterna.
Det var barnstorlek 128 på dom, om ni undrar ;).

Imorgon ska jag ut och gå på stan typ hela dagen, skönt!
Jag har hittat peppen nu också, vilket jag oftast gör såhär mitt i natten/tidigt på morgonen ... Därför stannade jag uppe. Ska se om jag kan övertala mamma att jag kan få något om jag har godislöfte eller nåt i den stilen i ett tag. Blev inspirerad av Peanuts "sockerstrejk" och ville ha nåt liknande. Och om jag då får belöning (förutom att gå ner i vikt förhoppningsvis) så är det ju en bra vanesak!

Nu ska jag sova och drömma om en smal kropp och snygga killar hahaha.
(Och jag LOVAR att kolla era bloggar/svara på kommentarer imorgon, det har bara varit så mycket nu ...)

PUSS <3!
/ Moiz

Ny design!

Sådär, ska nog sätta mig och kommentera folks bloggar senare ikväll ;D
Har ni sett min nya översnygga design?! Sötaste, bästaste Peanut gjorde den åt mig. Så nu kanske ni känner igen mig lite bättre? :) Jag är i alla fall superglad över att ha den tillbaks!

Guess what! Imorgon åker jag hem, jippi! Längtar som attans.
Glöm nu inte att kolla in Peanut's blogg och kommentera den!
Puss.

Svartsjuka.

Detta inlägget är tillägnat en viss person.
Jag hatar svartsjuka. Och jag borde inte ens vara svartsjuk. Jag har ingen anledning ...
Eller har jag? Vad är det för "hemlighet" du håller på att prata om hela tiden, som jag ska få reda på "tids nog" men inte än? Vi har ju aldrig hemligheter för varandra, jag hatar när du döljer saker för mig, det vet du.
Varför är jag svartsjuk, varför? Varför blir jag svartsjuk när jag får höra att du ska ut och umgås med andra tjejer, även dina närmsta kompisar blir jag svartsjuk på. Varför? Jag vet ju att du aldrig kommer tycka om mig på det sättet igen.

Varför kan jag bara inte släppa taget? Jag känner mig bunden till dig, som om jag visste att vi hörde ihop innan jag ens träffat dig. Men sen förändrades saker och du hittade en annan person som förgyllde ditt liv, du pratade aldrig med mig även fast vi skulle vara kompisar. Du pratade med mig 2 gånger på 4 månader!! Du glömde nästan av min födelsedag ...
Vad har hänt med dig?
Och sedan tog det slut mellan er och min skadeglädje var extrem, men det visade jag ju inte för dig såklart. Jag var ju den som tröstade dig när du var ledsen, den som du kunde prata ut om allt med och sedan om ingenting alls i flera timmar hela nätterna. Nästan som förr. Och även om du har blivit överdrivet misstänksamt gullig mot mig igen så känns det som om jag inte kommer gilla hemligheten, som vanligt. Alltid när du håller något ifrån mig, något som du är stolt/glad över, så blir jag alltid ledsen/besviken när du berättar det. Du förväntar dig att jag ska bli glad eller så, och det visar jag, men det är inte äkta känsla. Jag kan le och stråla som solen på utsidan, men skrika och dö lite på insidan.
Jag hatar att vara svartsjuk. Och jag saknar dig.
Kan du inte komma hit? Komma hit och kramas och göra allt bra igen.
Men såklart, det kommer aldrig bli så igen, aningen för att du inte ser mig som något annat än en kompis/låtsas lillasyster (nej vi är inte syskon eller familj på något sätt, men vi har en syster/bror relation nästan), eller så tycker du att jag är konstig, fet och ful som alla andra.


Förlåt för att detta inlägget inte alls beskrev min dag, jag orkade inte.
Jag ska kommentera era bloggar ochsvara på era kommentarer imorgon, jag lovar :).

/M.

Superskinny Alex.

Eh ... är det bara jag som sitter och dreglar över teven nu?
Supersize vs Superskinny då ... Alvarligt talat, Alex som är den 'superskinny' har ju hur fin kropp som helst och han är ju inte lite snygg heller. :D Haha. Kanske lite för lång (190cm) för min smak men alltså han är ju sjukt snygg annars :D.
Wiiiiiiiiiiie.

Behövde skriva det bara.

7/8

Dagen idag då.
Hyffsat bra faktiskt. Helt skit. Har ätit 5 bitar av en mörkchokladkaka.
Vid frukosten var det såhär:
"Vad vill du ha för frukost?"
"Vad finns det?"
"Eh ... mackor?"
"Okej. Macka dårå"
"EN MACKA?!"
"o.o ....ja?"
"Du får två!"

Två rostade mackor, fy fan. Sedan middag då, pasta i tomatsås. PASTA I TOMATSÅS ÄR VÄL INGEN MIDDAG?!
Äsch. Utbrott säger jag bara.

Idag kommer sista avsnittet av Supersize vs Superskinny 20.00 på TV3, [MISSA INTE]
Mhm och ikväll blir det Sex & the City <3 Jag älskar den serien.

/

TV!

Tror inte att någon är inne och kollar såhär mitt i natten, men:
03.50 på Kanal 5 kommer ett program som heter "Extreme: Celebrity Size 00".
Det ska tydligen avslöja vilka som är naturligt smala och vilka som använder sig av dieter osv.
Jag ska se!

Natti på er som sover och er som ska sova :).

Skolstart snart.

Saker och ting kunde ha varit betydligt bättre.
Nu är tåget inställt eller något (biljetterna slut?) och dom vägrar köra mig "hela långa vägen hem". Det är ju bara en timma ...
Så nu kommer jag inte hem förrän på söndag! Orkar jag mer? Dom har i alla fall släppt lite på matreglerna nu, jag behöver inte äta allt på tallriken osv, kanske har dom gett upp sin tro på att jag har en ätstörning?
Hoppas det.

Har i alla fall gjort en liten plan.
Alla vet ju att när skolan börjar så blir det lättare att hoppa över måltider och sådant. Jag ska alltså göra såhär:
Äta min frukost på 25 kcal (ibland blir det filen med frysta bär på cirka 70 kcal).
Säga att jag åt jättemycket frukost.
Äta pyttelite mat i lunchen. Ska säga att jag bara äter vitt kött (fisk & fågel, t.ex kyckling). Äta jättelite pasta/potatis/ris och massor av grönsaker och vatten.
Säga att jag åt jättemycket till lunch/ i stan, när jag kommer hem.
Äta pyttelite middag hemma.

Vad tror ni? Jag får föresten mitt gymkort då också så jag får startat med träningen igen.
Hoppas alla har en bra dag.
Kramar!!

/Moi

Armband.

När jag får ut mitt kort då ska jag beställa ett sånt här armband.
Rött silkesband typ och en silverberlock med "Never Give Up" inristat typ.
Kan det bli finare/bättre? Nix, tror inte det ;).

För mig är det ett helt klart Ana armband. Lite dyrt dock, runt 300 kronor.
Men vafan, jag kommer antagligen använda det varje dag i flera år(?).
Jag längtar hem, imorgon ska vi vandra, härligt!
Nu ska jag ta lax typ.

Kram!

Hemfärd.

Hej alla underbara :). Först måste jag säga; herregud vad kommentarer det blev på förra inlägget, men jag uppskattar det! Både dom positiva och dom negativa kommentarerna :).

Jag ska åka hem! Jaaaaa, äntligen. Gud vad jag har längtat, då kan jag äntligen äntligen äntligen börja på diet med en gång. Vet inte om jag åker imorgon eller på onsdag, dock. Förhoppningsvis imorgon. Just nu är jag svullen som en ballong och min mens har kommit tillbaks :(.
Snart börjar skolan också, vilket betyder att det blir lättare att hoppa över måltider och sådant, längtar. Fast jag är ju nervös också för jag är rätt blyg.

Jag hinner kanske intekommentera alla era bloggar idag för jag ska packa och kanske skulle vi åka iväg sedan, men om jag inte hinner idag så gör jag det inom tre - fyra dagar, så vet ni :).

Puss på er alla!
//

Före/efter

Hittade en gammal bild på mig & mina ben och jämförde den med mina ben på bilden som jag postade i ett inlägg för några dagar sedan ... Så jag lägger upp båda här, som en "före/efter" bild. Den gamla bilden är ifrån när mina äs precis började och jag var ganska mullig/jättefet (alla andra 'normala' människor sa mullig, jag tyckte överfet).

© raspberrysmile
Jag tycker ändå att det är rätt mycket skillnad, jag fick en liten chock faktiskt. Har jag verkligen sett ut så :S?
RSS 2.0