Push up, don't stop

hjklölkjhSolen beställde ett linne åt mig för ett par dagar sedan. Ett linne jag velat ha ganska länge! Ni ser ju själva hur snygg man kommer vara i det. För er som har svårt för att se vad som står på linnet så står det iaf:
"Mischa Barton
Sienna Miller
Ashley Olsen
Nicole Richie
Mary-Kate Olsen
Victoria Beckham
Kate Moss

ME!"

Gillar hur det bara nämns kändisar som är/har varit smala, en extra knorr på det hela liksom om man tänker efter, ;) haha. Då måste man ju leva upp till det linnet säger! I alla fall, här har jag sammanställt en liten(ganska stor faktiskt)bild på kändisarna på linnet(ja, jag var rätt uttråkad).
ghjlölgfgökhg
Som vanligt är det bara att klicka på miniatyren! Så ser ni en tjej som springer omkring i ett sådant linne i sommar eller så då kan det kanske vara jag.


STÅR HELT JÄVLA STILL viktmässigt. Lever på sisådär 500-1000kcal om dagen men det händer inte ett piss. Ämnesomsättning 0? Jag vet inte, men något måste ju vara fel, väl?

Mår ni bra annars? (förlåt att kommentarsvarningen tar tid, har liksom 6 sidor med ickegodkända än/ej besvarade kommentarer).

Pusskram sålänge.

I feel good

Hej! Mår så himla bra, är ute hela tiden och när jag inte är ute så sitter jag och pluggar, där för har jag inte bloggat på så länge. Det är så det blir ibland!
Viktmässigt så ligger jag still, men med vår/sommar så blir maten på något sätt fräschare, nyttigare och ja. Sådär. Knasigt va? Men det är i alla fall så jag tycker. Mer frukt, sallader och sådär. Äter du hellre frukt eller sallad på sommaren eller vintern? Sommaren.

Skriver mer imorgon eller på torsdag och då ska jag även svara på era kommentarer, nu måste jag plugga vidare!

Mitt huvud värker. Dunkar. Bankar.

Har så ont i huvudet, kan inte sova.
I en vecka nu, eller flera veckor egentligen, men framförallt denna veckan, så har jag överätit, dvs ätit för ca 3000(!!!!!!) kalorier varje dag. Jag kan inte sluta. Jag är inte ens hungrig eller sugen. Jag kan tänka "ååååh macka, ät mackor. Nej. Inte mackor, ta ett äpple istället - mycket nyttigare! Nej, mackor. Mackor, ät tills du inte kan äta mer! Nej, ät inte alls. Du kommer blir fet. GÅ och hämta macka NU" & så håller det på. Slutar att jag sitter där och gluffsar i mig och jag vet inte vad jag ska ta mig till för jag orkar inte. Jag mår inte bra av att tvångsmässigt trycka i mig kollosala mängder mat på det här sättet. Och det är inte nyttigt heller. Vågar inte väga mig, även fast det antagligen skulle göra att jag tar tag i mig själv och börjar äta lite mer normalt än jag gör nu. Är bara rädd att jag kommer bryta ihop fullständigt av siffrorna. En gissning är att jag ligger på 50-något. Det känns så i alla fall.

Har börjat "attackera" folk lite smått också, i min omgivning alltså. Sagt till dom vad som är nyttigt och vad som är onyttigt. Att jag tycker dom borde äta mer nyttigt, röra på sig. Jag kan bli arg och skrika åt dom att ta hand om sig själva och sånt där. Jag hatar det.

bajs

RSS 2.0