hej bloggen

Hur mår ni? Vad har ni gjort i sommar?
Jag mår faktiskt...ganska bra. Mycket bättre än innan i alla fall! Försöker vara lite mer hälsosam och har börjat äta lite mer (yay? bra/dåligt?) och också tränat mer. Jag älskar ju att träna och genom att äta nästintill ingenting och träna hela dagarna som jag gjort ett tag nu så har jag blivit helt död. Inte orkat något osv. Så jag har börjat äta lite mer. På så sätt orkar jag mer. Jag orkar städa, jag orkar vara ute och träffa vänner osv.

Något annat som jag väger mellan bra och dåligt på (kan inte bestämma mig - återkommer till det!) är att jag i helgen lyckades äta nästan mer än en halv pizza! Först och främst vill jag säga att jag aldrig riktigt gillat pizza, men att lyckas äta den bland folk och inte tänka så mycket på det efteråt är ett stort steg. Kan det bero på att jag tränar mer?

Jag vet inte om jag tycker att det är bra eller dåligt..
Det är som om jag har två röster i huvudet eller något. Olika regler? Som om det sitter en ängel på ena axeln och viskar "bra gjort" i mitt öra och en djävul på andra axeln som skriker "du är äcklig! du kommer bli fetare än nånsin!". Det är så sjukt jäkla jobbigt. Ni skulle bara veta. Jag känner mig helt förvirrad, och it's driving me insane.

Besviken på "Ss vs Ss"

Någon mer än jag som blev besviken på Supersize vs. Superskinny igår?
Jag trodde att det skulle bli intressant att få se hur det hade gått efter ett år för dom som var med i den första säsongen, men jag hade fel. Dom drog ut på det alldeles för mycket och det var som att se samma avsnitt igen. Jag lämnade tv:n flera gånger för att göra annat under programmets gång..

I alla fall. Förlåt för att jag inte har varit så aktiv, men sommarlovet är snart slut och jag försöker göra det bästa av det! Jag tror ni förstår :). Hoppas i alla fall att ni gör det.

Bio

Något som jag gillar att göra är att gå på bio.
1. Man kommer ut bland folk
2. Bra time killer
3. Underhållande
+ massa mer såklart.

Fast det jobbigaste med bion, om man går med vänner, tycker jag är att alla äter något. Och om man inte äter något själv så är man "konstig". Jag brukar ha med mig frukt, t.ex vindruvor eller äppleskivor i en påse. Gott och nyttigt. Jag har aldrig gillat godis så mycket faktiskt, tycker det är äckligt.
Nu i sommar är det ju så många bra filmer att se också! Har ni sett Ice Age 3? Jag rekomenderar den starkt, den är jätterolig.
Nu ska jag försöka sova lite tror jag. Godnatt!

den 16 juli 2009

Jag mår illa. Tittade precis klart på Supersize vs. Superskinny, alltid lika bra.
Den smala tjejen, Charlotte, hade sjukt fin kropp! Enligt mig alltså.. Jag sitter här och känner mig som världens fetto och vill bara gräva ner mig. Igen. Men jag vet inte vad jag ska göra längre. Jag får panik bara jag ser mig i spegeln. Usch. Jag måste läsa nu, komma på bättre tankar. Jag tänker inte låta ångesten ta över mig igen. Inte idag. Kanske imorgon.

Smile

Hej,
Jag är äntligen tillbaka nu, som jag lovade! Allt är bra igen, eller inte exakt allt. Jag är fortfarande lite ledsen.. men ångesten är borta just nu och jag känner mig inte lika nere och det är sjukt skönt! Det var bra för mig att komma bort lite - få lite andrum eller vad man ska kalla det. Jag kunde slappna av och sluta tänka för en stund. Jag skulle behöva det lite oftare tror jag. Det är en sån röra i mitt huvud, allt bara flyger omkring och skapar kaos.
Jag känner mig helt psykiskt störd när jag blir deprimerad. Jag vet att det har blivit bättre med åren (eller så har jag bara lärt mig att handskas med det bättre? Vant mig?).. I alla fall.. Jag kan känna mig jätteliten och osynlig när jag mår som sämst, när ingen lyssnar på mig eller respekterar mig. Utanför bloggen that is. Ni läsare är helt underbara och ni har ingen aning om hur fina ni är med era kommentarer. Jag kan inte sluta le när jag läser dom - allvarligt talat :).
Men när jag väl blir lite deppig så är det jobbiga attacker och jag funderar ibland på att gå till någon och...prata med. Få ut något som hjälper. Men jag vågar inte. Jag är rädd för alldeles för många saker.

Fast piller kanske är det enda som hjälper? Tror inte jag orkar mycket längre.. Förr var det begränsat och attackerna kom bara ibland, vid vissa speciella tillfällen. Jag visste vad som kunde trigga det och när ungefär jag utsatte mig för en kommande ångestattack eller "depp-period" eller vad man nu ska kalla det. Men nu är det helt out of hand så att säga. Och det är inte bra för varken mig eller min omgivning. Men jag vågar inte säga till. Piller kanske skulle hjälpa, men jag känner allt för många som har gått upp massa i vikt av sånt. Jag vågar inte.. Det är jobbigt.

Någon som förstår eller så? Några tips också kanske?♥

Viktigt

Nej vet ni vad? Nu ska jag ha en bloggpaus, så att jag kan ta det lugnt och försöka komma på bättre tankar. Jag är nog tillbaka på onsdag eller torsdag, så ni överlever nog. Jag har mått fett dåligt, mår fortfarande ganska skit men jag vill inte låta det gå ut över bloggen och därför tar jag en liten paus. Det är nog det bästa. Nu vet ni i alla fall varför jag kommer vara lite oaktiv dom kommande dagarna.

Ses och hörs på onsdag/torsdag! Då förhoppningsvis det blir lite mer positiva inlägg och svar på kommentarer!
Kram på er :)!

vädrets fel

Jag har inte sovit ordentligt på ett par dagar nu. Jag mår inte bra på insidan och det krävs inte mycket för att jag ska bryta ihop nu. Jag vet aldrig om jag ska börja gråta hysteriskt eller skrika av ilska. Det knäpper bara till sådär. Känslomässigt vrak är vad jag är just nu..
Nätterna spenderas med att titta på film eller läsa böcker tills ögonen faller ur. Under dagarna så tränar jag och äter. Och ibland så tränar jag och äter inte alls. Jag vet inte vad som händer nu och hur länge det kommer vara. Jag vill bli glad igen. Jag vill bli positiv och sånt. Usch. Det är säkert bara för att värmen och solen och allt det fina försvann.

Era kommentarer.. imorgon. Och om jag inte svarar imorgon så får ni lov att hata mig för då är jag seriöst en sjukt dålig bloggerska. Men jag ska svara. Jag ska.

Bröd

Jag vet inte vad det är som gör att jag får sånt otroligt sug efter rostat bröd mitt i natten. Och då menar jag inte typ en skiva.. Utan massor! Jag kan aldrig ta bara en. Det går inte. Bröd är den värsta triggern ever för mig tror jag. När jag inte ätit bröd på ett par dagar så är det lugnt, inte sugen på det alls. Det är jag ju inte egentligen heller, blir helt äcklad när jag tänker på det - men ändå vill jag ha det. Någon som förstår? Bröd är det värsta jag vet eftersom jag har svårt att hejda mig när jag väl börjat gluffsa i mig det. Åh. Jag hatar det. Bröd alltså. Det borde inte få finnas.

Många har sagt att jag ska pröva extra grovt bröd eller typ knäckebröd. Jag älskar mörkt bröd (helst med massa fullkorn i!) myyycket mer än vitt bröd. Och knäcke ska vi inte ens prata om. Samma sak där. Kan verkligen äta hur mycket som helst.
Men jag gillar det inte. Att inte kunna sluta. Det är som om någon tar över min kropp bara.
Så jäkla läskigt.

Tack♥

Tack för alla fina kommentarer♥. Dom värmer verkligen! Fast jag har inte tid att svara på dom nu, förlåtförlåtförlåt, men förhoppningsvis imorgon eller senare ikväll om jag hittar styrkan.
Kram på er!!

mer död än levande.

Idag mår jag inte alls bra...Den där fejkade personligheten kommer fram igen. Jag kan inte sluta gråta, tårarna slutar inte komma. Jag känner mig helt förstörd och borttappad på insidan. Som om jag är mer död än levande just nu. Jag vill bara gräva ner mig under marken och stanna där. Jag vill inte veta av någonting, jag vill bara vara ensam.
Eller..?
Kanske är det därför jag känner såhär? För att jag är ensam.
För att det känns som om jag inte finns, som om jag är ett levande skal med osynlig insida som ingen någonsin lägger märke till eller betyder tillräckligt mycket för att någon ska bry sig lite extra ibland. Det känns som om jag pratar ett annat språk - ingen förstår det som kommer ut genom mina läppar. Folk hör - men dom lyssnar inte. Jag känner mig helt tom, jag lämnar inga avtryck någonstans..Mer levande än död. Osynligare än luften vi andas.
Jag skulle kunna rabbla om det här i en evighet och tycka synd om mig själv. Men jag behövde skriva av mig.

Varför jag känner såhär?
Det lämnar jag helst utanför bloggen.

promenad

Jag vet att de har blivit så att jag är oaktiv här, förlåt. Jag har bara varit väldigt upptagen på annat håll. Ikväll kommer jag uppdatera er i alla fall! Nu ska jag ut på promenix.

äcklig

Jag har varit ganska oaktiv... men det är sommarlov och galet fint väder. Solen är en bloggares värsta fiende, eller vad brukar man säga?

Som ni kan läsa i föregående inlägg så tränar jag ganska mycket nu, helt underbart. Fast idag jag det inge vidare. Varken med träningen eller med matintaget eller vad man ska säga. Nötter... "bra" fetter men olidligt, avskyvärt och helt smärtsamt mycket kalorier. Närmare bestämt 600(!!!) kalorier per 100g. Jag tror jag dör lite. Hade jag varit ensam hemma så hade jag stoppat fingrarna i halsen.. vilket förövrigt inte är något jag rekomenderar. Jag var fast i det en gång, för lite mer än ett år sedan, men jag hatade det.
Enda gången det är någorlunda 'härligt' att spy är när man är full och helt omedveten om vad som kommer upp, hur det skrapar i halsen och hur illa det smakar. Fast... allt smakar inte så illa om jag ska vara äcklig ärlig.

Nej, nu ska jag försöka sova lite tror jag. Måste upp och träna fläsket av mig imorgon känner jag! Usch och fy!
Sovgott!

Träna


Det är det bästa jag vet. Speciellt när känner hur man skakar i benen/armarna eller vad man nu har tränat. Jag är helt ur form = otränad som bara den! Men nu kör jag allt på samma gång; cykling, promenad, joggingturer, studsmatta och hopprep. Åh, endorfin♥.
RSS 2.0