Gårdagens

Har inte gjort nr 2 på flera dagar och det är skitirriterande!
Inte för att ni är intresserade av det kanske, .. men jag behövde bara säga det.

Just nu är det nästan bara skolan som cirkulerar i mitt huvud. Betygen, kurserna och läxorna. Jag har jobbat mycket nu de senaste dagarna, går väl sådär - jag har fortfarande massvis med arbeten framför mig men det är bara att ta lite i taget och helst göra i alla fall ett arbete om dagen!


Har känt att jag kommit väldigt off topic det senaste i bloggen. Men i längden blir det trist att skriva om samma sak - ästörningen, och kanske trist för er att läsa om det också? Försöker att variera mig litegranna..

Imorgon är det skolan och sedan ska jag möta en vän för en fika! Mysigt. Då kommer man ju ut i friska luften och får sig lite motion också, härligt.

Dödar snön och kylan nu. Ge mig tö, regn och vår. Ingen snö.

(Inlägget skulle publicerats igår, men blogg.se låg ju nere då)

Mardröm

Jag hade en mardröm inatt.. Och den kretsade inte kring mat faktiskt. Okej, en del av den gjorde det, men det var inte det som fick den att bli en mardröm. Jag drömde nämligen att jag vaknade, inte i mitt eget rum.. Det var tidig morgon och solen höll på att gå upp, fönstrena var sådär fuktiga när kylan börjat smälta av solens strålar. På väggen bredvid mitt huvud kröp en större variant av en myra, självklart blev jag rädd och slog bort den. Ser en till, och en till. Sedan, på väggen en bit bort ser jag en insekt som var någon blandning av en tusenfoting och en kackerlacka och den var ungefär en dm lång, äckligt! Ute i vardagsrummet ser jag skitstora (verkligen GIGANTISKA) getingar, myggor, löss osv som satt på väggarna. Fyfan va äckligt..! Jag hatar verkligen insekter.

Förövrigt så har jag chokladsug. Och vi har ingen choklad hemma. Bra/dåligt. På samma gång. Men men någon gång måste jag få ett stopp på detta extrema sockerberoende jag har. Visste ni förresten att sockerberoendet är lika farligt som vilka andra beroenden som helst?

Tror jag vet varför jag älskar kolisar så mycket: "Sockerberoende är ett beroende av socker i alla dess former samt snabba kolhydrater då de omvandlas till socker väldigt snabbt i kroppen."

Massa text. 19 januari

När jag trodde att dagen inte kunde bli värre så blev den det. Tack vare en viss person, men det har jag inte lust att gå in på, än.

Det har varit en kämpig dag - för att inte tala om natt. Fick kanske 2 timmars sömn? Och vaknade med ont i halsen och ännu en febervåg. Just vad jag behövde, missa ännumer skola. Mina vänner pratar inte med mig längre nästan, inte utanför internet i alla fall. Jag smsade en vän imorse och sa att jag inte kunde komma till skolan för att jag är sjuk igen. "Jaha.. Okej, men hur lyckades du med det?" fick jag till svar. Känns verkligen som om dom bryr sig.

I och med att jag blivit sjuk så fick jag inte tränat idag heller, jag dör tror jag! Jag måste träna, har knappt tränat på en vecka och gammal träningsnarkoman som jag är så är det galet jobbigt att vara utan ett träningspass.
Jag har gråtit en del idag, allting känns så hopplöst och jobbigt just nu. Det hjälper inte direkt att man blir påhoppad och sparkad på då när man redan ligger ner. Det hjälper inte direkt att någon liten tönt letar fel och anklagar mig med fula och dessutom falska beskyllelser.

Just det. Jag har ätit massa kolhydrater idag också, som jag hatar (men älskar på samma gång, så gott!). Kolhydrater är det ju inget fel på om man lever friskt och hälsosamt. Men om man är överviktig eller inte lever så hälsosamt så är det kanske inte det bästa alternativet. Man ska äta med måtta som sagt, vilket jag aldrig gör när det serveras kolhydrater. Jag blir svullen och uppblåst av kolhydrater, och det är en stor trigger för mig, jag överäter eller hetsar nästan alltid kolhydrater! Dvs pasta, ris, potatis och bröd.

Nu orkar jag inte skriva mera, ska svara på era kommentarer och skicka iväg sms till b.la Nelmo och Solen!

Svaren!

Din bästa disney film? :)
Vet inte faktiskt, jag gillar många haha. Älskar disney :D Meneh peter pan är söt, och björnbröder.. askungen. Alltså jag gillar typ alla..

När du träffar en ny människa och kommit förbi formalian, vilken är den första frågan du ställer? (frågor av viktigare sort). och just det, älsklingsfärg?
(Var tvungen att google formalia) men jag vet inte faktiskt. Vad som faller mig in antar jag. Något som har med intressen eller musiksmak att göra kanske, för att ha något att prata om.
Min favoritfärg varierar, men jag gillar lila och blå och cerise just nu.

Döljer du din viktnedgång för vänner/familj? Eller vill du visa upp att du blir smalare?
Jag har inte gått ner så att det har synts, tycker jag. Men jag döljer väl, fast ibland (om det syns massa) så vill man kanske visa lite diskret för att få bekräftelse typ. Jag vet inte. Det kan vara så simpelt som att ha en lite tajtare tröja eller byxor.

- Nämn tre bloggar som du tycker att alla borde läsa. Måste inte handlar om äs!
MEN Illusion, :D SVÅRT!! Men typ, jag tittar in på Spiderchicks blogg nästan varje dag, humorn ♥. Fler sådana bloggar och mindre fjortisbloggar och sånt. Shit va svårt, jag vet faktiskt inte. Har ingen direkt favoritblogg. Min blogg borde alla läsa såklart ;) haha nej.. Jag vet inte! Får återkomma.

Hur många kalorier äter du per dag? och vad brukar du äta mest? (alltså jag menar vilken sorts mat)
Mängden kalorier varierar, jag hatar när jag ligger på samma i flera dagar, jag har fått för mig att jag lurar kroppen om jag äter mer ena dagen och mindre andra osv. Brukar ligga runt 500-1000 om dagen, galet högt. Jag överäter nästan alltid kolhydrater, typ potatis! Åååh. Och bröd. Annars - om jag fick välja - så skulle jag äta mest av frukt och grönt som jag tycker så mycket om.

Vad har du för mål som inte är relaterat till äs? Andra intressen och så :)
Tjäna massvis med pengar, kanske inte bli rik, men ha en bra inkomst. Resa jättemycket.. Och sedan skulle jag vilja publicera iaf en bok innan jag dör. Och få med foton i tidningar osv. Träffa den perfekta och (kanske) gifta mig och sånt.

Vilken sida tycker du har bäst thinspo, vad brukar du skriva när du googlar fram alla bilder etc?
Ärligt talat så sitter jag sällan och letar efter thinspo.. Jag brukar mer leta efter vackra bilder på t.ex modeller och då kikar jag oftast in på supermodels.nl eller models.com.

Vem är tjejen i din header :)?
På den första och den sista bilden så är det Vlada Roslyakova och mittenbilden minns jag tyvärr inte!

Frågestund!

Känner att jag inte har något vettigt att skriva så vi kör på en frågestund! Tills imorgon kväll har ni på er att ställa frågor, och helst inte frågor som redan har besvarats! Kika in här innan.

It's a love-hate relationship

Jag har i alla fall tränat idag, blev helt sjukt andfådd! Kunde knappt andas.. Måste verkligen bättra på kondisen. Innan jag får skaffat ett gymkort (min ekonomi är inte den bästa) och kan träna hur mycket jag vill så får jag nöja mig med 1-2 ordentliga träningspass i veckan. Ja, skolgympa snackar vi om här. Men det är värt.

Ska strax äta dagens första ordentliga lagade mål mat, middagen. Lite sen idag men men. Fick i mig några tuggor sallad till lunch, som jag ångrar mer än något idag. Har verkligen fått mycket svårare att äta nu och jag både älskar och hatar det. Varje tugga är en kamp, jag är mätt. Vill inte ha mat. Tror att det beror på den enorma svackan jag kommit in i psykiskt.

Vid en "ytlig" mental svacka, typ ångest, oro eller så då brukar jag ju hetsäta eller överäta för att få något annat att tänka på.
Men när det går djupare, som nu, då mår jag illa vid bara tanken på mat. Kan inte äta, blir som en spärr.
Ska man skratta eller gråta? Lida eller njuta? Jag gör både och. Samtidigt som jag älskar känslan av att vara tom och gå ner i vikt att inte kunna äta så hatar jag att jag inte ens blir sugen på drickor, te och kaffe och lightläsk - som jag älskar. Hatar att jag inte kan kontrollera det själv.

Någon som förstår vad jag svamlar om?

Måndag

Hej. Förlåt för sopig uppdatering, men det går inte just nu. Har försökt få tag på vänner, men jag får inget svar så jag kan bara anta att dom är sura på mig(?) eller något åt det hållet.

Just nu är jag långt ↓där nere↓ under jorden, i en grop och vill inte komma upp igen. Orkar inte må såhär psykiskt, det har ingenting med maten att göra. Har droppat två steg i bmi, eller hur man ska säga. 18.9 ligger jag på nu. Men rent psykiskt så bara går det inte längre. Jag försvinner från internet ett tag, och försöker överleva här.. Bara så ni vet. Jag är kanske tillbaka redan imorgon, eller om en vecka. Vem vet? Jag måste hitta kraft och få bort dessa jävla självmordstankarna ur min skalle!

Jan. 9

Hej! Idag trotsar solen kylan och sträcker på sina strålar ner mot oss. Himlen är blå och jag vill bara klä på mig och gå ut på en promenad. Får nog göra det faktiskt, man får verkligen passa på när vädret är såhär fint!

Vaknade ganska så sent idag också, så har än sålänge bara hunnit få i mig en kopp kaffe. Satsar på ett äpple om en timme eller så idag också, så att jag inte hetsar ikväll när jag ska äta middag.


Förresten, är det bara jag som tyckte att den här kreationen (klänningen, eller vad det nu är..) är helt obeskrivligt vacker? Modellen ser ut som något slags sagoväsen med den på sig, jättevacker verkligen. Vill ha!

En typisk kommentar

Klicka på bilden för att kunna se vad som står..


Sånna här kommentarer irriterar mig SÅ JÄVLA MYCKET! Sånna här kommentarer raderas direkt. Jag bryr mig inte och tar inte åt mig eftersom personen i fråga måste vara helt jävla dum i huvudet.
Anledningen till att jag gör det till ett helt inlägg? För jag är trött på att få sånna här kommentarer!!

1. JA det är så svårt att äta. Det är därför det kallas en ätstörning, pucko.
2. Jag har skrivit det innan, och gjorde om min blogg skitmycket för ett tag sedan -  eftersom jag INTE vill peppa eller trigga någon. Om någon blir peppad eller triggad så är det ändå inte mitt fel? Eller? Har man en ätstörning så hittar man triggande saker överallt, var som helst ändå. Jag önskar ingen i hela världen detta livet, okej? Jag uppmanar verkligen ingen till att 'banta' ner sig. Banta hälsosamt, ja! Svälta ihjäl sig? Nej.

Om du inte gillar min blogg, eller har förståelse alls med vad en ätstörning innebär osv så kan du dra härifrån och läsa kissies blogg eller någon annan som har samma hjärnkapacitet som du istället.
Ha ett bra liv, puss!
Så, nu när det var överstökat (jobbiga människor!!!!!), hade jag tänkt att hämta lite kvällste och slå mig ner framför teven.. Någon som vet om det är något bra på ikväll? Idag har jag vart ute förresten! I iskylan :D men det var mysigt.

Hoppas ni där ute har en fin fredag förövrigt.

Dåligt beteende

Fick inte särskilt mycket sömn inatt, 3-4 timmar kanske. Istället spenderade jag natten med att hetsäta. Fortsatte idag och har överätit med säkert 2000kcal + min vanliga intag på ca 500. Jag dör lite, jag HATAR verkligen att så fort jag blir upprörd, stressad eller får panik eller vad som helst så äter jag.
Och jag tror jag vet varför nu; för att få något annat att tänka på. Jag använder ätandet som en utväg att slippa ta tag i eller möta det som stör mig.

En jävligt dålig ursäkt faktiskt.

Snälla, har någon bra tips på vad man kan göra istället? Vad som helst - bara jag slipper trycka i mig ett paket kakor eller äta upp allt som finns i kylen så fort jag blir orolig?!

Coffee

Provade att ha en liten skvätt mjölk i kaffet igår, herregud va äckligt! Nej, svart ska det vara.
+ Min fina kopp som jag fick av en jättefin vän ♥.

Vad skulle jag göra utan kaffe egentligen? Vara ett deprimerat vrak utan energi? Hahaha.. Idag ska jag försöka äta lite, det blir kämpigt, men det är bara för att få igång metabolismen.

HJÄLP, nu börjar snart skolan också - hemska tanke!! När börjar ni skolan? (Om du fortfarande studerar alltså..)

Söndag

Hej! Hoppade för en stund sedan, ren och fräsch, ut ur duschen och nu sitter jag här och pratar med underbara människor samtidigt som jag väntar på att mitt hår ska torka.

Jag längtar så fruktansvärt mycket till våren och sommaren, värmen och solen och liv! Blommor, grönt gräs och levande träd, fåglar och allt såntdär mysigt. Den tiden på året då jag nästan känner mig tvingad att gå ut i naturen, promenera omkring och ta in allting innan det är över.. Vintern är så lång, mörk och kall.

Den enda träningen jag fått gjort idag är benen och magen.. Ganska lätt att göra hemma! Sitt på en stol, lite längre in än just på kanten. Håll i dig i sitsen och luta dig bakåt. "Ställ" dig på tårna så att benen blir raka och spänn. Sedan lyfter du benen mot magen samtidigt som du reser ryggen framåt, håll kvar eller gå ner. Ta ner benen och låt tårna nästan snudda marken, lyft sedan upp mot magen igen. Upprepa.
Jag gör ca 300 om dagen :). Märker väl ingen skillnad, men det känns bättre rent psykiskt.

512

Just nu sitter jag här och behöver egentligen springa på toa (ni har ingen aning om hur mycket vatten, te m.m. som jag druckit ikväll)! Men jag ska skriva ett snabbt litet inlägg först.

Jag känner mig äcklig och tjockare än någonsin - men samtidigt helt okej, för även om jag ätit rätt så onyttigt idag så har det inte varit i en alldeles för stor mängd (okej, allt onyttigt är i för stor mängd) men det känns helt okej. För en gångs skull! Imorgon ska jag duscha, jag bara måååste duscha! Sedan när håret torkat och jag har samlat kraft psykiskt och fysiskt så ska jag försöka ta mig ut på en promenad, i alla fall en liten en. Jag måste få frisk luft!

Avslutar inlägget med ett par charmiga bilder på Lindsay Lohan




Mumsigt?

RSS 2.0