Liten ruta

Har ni sett den lilla rutan här vid sidan om i menyn? Den är väldigt praktiskt måste jag säga. Där kan ni läsare och andra trevliga och otrevliga besökare skriva en liten fråga eller lämna en kommentar som jag sedan besvarar. Det är som en frågestund fast den pågår 24/7.

Hade tänkt skriva något idag, något intressant och något om dagen och dagarna som gått. Men jag har haft fullt upp med annat, så det får bli imorgon. Imorgon kommer jag också svara på era kommentarer för just nu är det alldeles för sent och jag är alldeles för trött för det. Däremot orkar jag stanna kvar ett par minuter för att berätta att dagen har gått åt helvete rent kolhydratsmässigt. Har ätit BARA kolhydrater nästan. Helt förskräckligt, antagligen därför jag varit på otroligt dåligt humör och vart trött hela dagen och kvällen. Attans kolhydrater, de senaste dagarna har jag mått så mycket bättre och då ändå fortfarande ätit dem, men i en väldigt liten mängd såklart. Magen mår bättre, jag mår bättre och chokladsuget är som bortblåst!

Time goes by

Är det bara jag som faktiskt gillar snön? Förutom när man ramlar och bryter benen av sig eller när det är så slaskigt att fötterna ser ut som russin när man kommer hem då såklart. Annars tycker jag det är perfekt promenadväder när solen lyser på och snön glittrar. Det steker lite men är fortfarande lagom kyligt och luften känns så frisk. Så himla skönt!
(Fast jag skulle byta det mot +20 grader, grönt gräs och sol, anytime!)

Den här veckan handlar det för mig bara om att komma ur kolhydratberoendet. Dvs inga sötsaker, och så lite kolhydrater som möjligt, förutom när jag måste äta. Att sluta helt med kolhydrater är ju något jag verkligen vill göra, men jag tror faktiskt att det håller bättre i längden om man bara trappar ner. När jag väl äter något så försöker jag alltså äta så lchf (low carb, high fat) som möjligt. Låter löjligt tycker vissa - men jag känner folk som gått ner på det och som mår mycket mycket bättre!

Idag har jag varit ganska.. känslomässigt instabil skulle man nog kunna säga. En del tråkiga besked m.m. Men det är ingenting jag låter mig påverkas för mycket av.

Glad

Så här känner jag mig just nu:

Är dock ganska trött men det är jag ju nästan jämt så det är ingenting som jag direkt bryr mig om längre. Hur mår ni? Jag har varit ganska aktiv idag, varit ute i den kalla luften och glidit omkring på isen. Kanske därför jag känner mig lite extra trött?
Jag hade inte gått ner imorse, det fick mig inte alls på bra humör. Tvärt om; dagen började riktigt uselt och jag var mest sur och ville inte lämna sängen eller mitt hem för den delen. Ville bara stanna inne hela dagen och sura. Men så fort jag kom utanför dörren så ändrades det! Tack vare friskulften? Mycket möjligt.

Jag kanske ska spendera några dagar hemma hos finaste Nelmo snart, ska bara spara ihop pengar först! Jag längtar redan :D.

22:53

Jag har ingen kontroll över mig själv alls. Jag säger till mig själv "Plugga, sätt dig och skriv bara en halv sida idag. Lite om dagen räcker", "Gå ut på en kort promenad sedan. 15 minuter är bättre än ingenting alls", "Gå och lägg dig, och gå till skolan imorgon. Det går fort när du väl är där" .... Allt det där är sant. Men gör jag det? Lyssnar jag på mig själv? Nej. Jag sätter mig i fåtöljen eller framför datorn - och där fastnar jag. Jag känner mig som en zombie eller någon som är fångad inuti någon annans kropp. Jag VILL och SKA göra massa saker, men ingenting blir av.

Jag vet inte vad jag ska göra. Jag gråter, känner mig hopplös och misslyckad. Ingenting går som jag vill. Någonsin. Det är jobbigt!

Energi ✩

Idag känner jag mig glad igen, riktigt glad och fylld av...energi! Fylld av kraft att ta tag i saker, gå ut, plugga, städa osv. Bra va?!
Började dagen med en kopp kaffe, hade verkligen jätteont i huvudet när jag vaknade och antog att det berodde på att jag inte fått min dagliga dos av koffein på ett par dagar. Nu känns det i alla fall lite bättre (och så sätter det ju igång magen också, hehe).

Förra veckan beställde jag hem en bikini. Det kändes både bra och dåligt. Jag ville köpt den i affären men jag var rädd att jag skulle bryta ihop i provrummet (det har hänt innan när det gäller badkläder), så jag beställde den via nätet istället så jag kan prova den i lugn och ro hemma. Det känns bra att ha en bikini, för jag vet att jag inte kommer se bra ut i den så som jag ser ut nu, och därför kan det pusha mig att träna mera - så att jag kommer i form. Även om jag inte går ner och blir smal och fin så kan jag ju i alla fall se till att bli mer "toned" som dom säger på engelska, slimmad? Vältränad? Äh. Ni fattar.

Idag ska jag träna i en timma! Kan ju inte bara sitta framför teven när jag känner mig så här full av energi - det är ju slöseri!

What a wonderful day

Vilken dag! Har haft galet kul hela dagen, trevligt sällskap och ont i fötterna efter att ha sprungit runt på stadens gator och in o ut ur affärer i flera timmar. Ätit gott och mått bra och varit glad och kännt mig riktigt nöjd med dagen. Kan man säga något annat än; härligt!?

Nu måste jag faktiskt sätta mig framför teven och koppla av med en kopp te och lite lugn.. Känner att jag behöver det, är fortfarande uppe i varv och skulle antagligen få för mig att städa hela rummet och lite till (typ sortera i garderoben, det behövs verkligen!) om jag inte varvar ner snart. Har ingen vidare lust att stanna uppe hela natten och leva på dagens endorfiner(?) och annat sånt. Nej, ikväll vill jag lägga mig i tid.

DÄRFÖR svarar jag på alla era goingars kommentarer imorgon om jag hinner, för jag är som sagt alldeles slut just nu.

PS. Ätit gott betyder inte ätit onyttigt.

Awards

Jag har fått 3 awards från em, Rebecca och dietme.

Det som ska göras när man får en award är:
*kopiera awarden från min blogg
*länka personen som du fått den av
*berätta sju saker om dig själv
*välj sju bloggar som du vill ge den till
*länka till dem
*lämna en kommentar i deras blogg med information om att du har gett dem en award

1. Jag älskar att resa! Har varit runt väldigt mycket och skulle inte ha något emot att flytta utomlands.
2. Tittar väldigt mycket på tv och tycker mycket om dokumentärer. Favoritserier som Heroes och Vampire Diaries osv.
3. Jag var lite av en träningsnarkoman för ett par år sedan, att träna är fortfarande något av det bästa jag vet men får sällan tummen ur.
4. Jag har svårt för att gilla mer än ett band åt gången.. Gillar bara typ en låt av massa olika band och sedan ett eller två band som jag fullkomligt älskar.
5. Jag tycker egentligen inte om människor alls. Jag tror jag föredrar djur (och NEJ verkligen inte på nåt sexuellt sätt hahahaah!)
6. Jag har en jättestor hemlighet som ingen vet om.. Har till och med svårt att erkänna här att jag har en sådan hemlighet. Tror jag förnekar det.
7. Jag tror hela tiden att jag inte har några vänner, inbillar mig jämt och ständigt att ingen bryr sig om mig och att jag kommer förbli ensam för alltid.

Sju bloggar jag vill ge en award (som inte fått det innan) okej, jag har absolut ingen koll, men dessa bloggar&bloggare gillar jag mycket, och jag tror inte att dem har fått en award innan...:
Solen
Elin
Sara
down
Silver
Maj
Thea


Ibland känner man, att man bara inte orkar mer
Jag har kännt så ett tag och kämpar för att hålla mig kvar
Tack vare mina vänner och att bara veta om att de bryr sig
Betyder tillräckligt mycket för mig att vilja fortsätta finnas

....

Vad tycks?

I want to run away.............


I want to run away.......
Härligt, nu skriker grannens unge också.
Och mer snö har det kommit.
Det enda bra jag kan komma på är väl att jag är någorlunda ikapp med skolan! Jättebra, nu gäller det bara att gå dit också.
Jag har återigen insett hur gudomligt och gott nyponsoppa är.
Jag kan inte andas riktigt, är rätt så förkyld.

Vad händer i era liv?

RSS 2.0