"uppdatera oftare!"

Ni är många som tjatar på mig att uppdatera oftare, och ja jag försöker. För det mesta skriver jag ett inlägg som jag sedan raderar. Ångrar mig, vill inte, orkar inte, bryter ihop. Mina känslor är lite överallt just nu.. har väl vart de ett tag me.

Jag gör mitt bästa! Men just nu tar skolarbeten, slutprojekt och läxor upp all min tid. Det är mitt sista år i gymnasiet och i år siktar jag på att få betyg som verkligen visar att jag gör mitt bästa. Så därför hamnar bloggen lite vid sidan om, ber om ursäkt än en gång för det.

Har gjort upp en dietplan som är väldigt realistisk. Fått hjälp med hur mycket man ska äta för att gå ner sakta och säkert i vikt i kombo med motion såklart. Middagen till exempel ska bestå av mestadels protein och grönsaker/sallad men också en liten del kolhydrater. Allt som allt ska middagen max ligga på 500(-650 vid speciella tillfällen & undantag) kalorier, vilket är rimligt tycker jag. Kommer äta frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag + något litet på kvällen, om det behövs.

Nu ska jag försöka göra det här hyffsat hälsosamt för en gångs skull och se om det fungerar.

Annars vet jag inte vad som gör det.


Kommentarer
- Anonym träningsnarkoman

Bra! Långsamt vinner i längdenn=)

//Inshadowofbones

2010-10-17/21:48:16
URL: http://dontjustdreamitbeit.blogspot.com
- Sara

Jag tycker oxå det är tråkigt att du inte bloggar så mkt, men man ska bara blogga om man vill och kan tycker jag. Skolan är viktig och allt annat man måste göra, men vore kul med lite fler inlägg och se hur du mår och så där :)

Om du nu ska gå ner i vikt (vilket jag inte tycker att du behöver) så tycker jag det låter som ett väldigt sunt sätt att gå ner i vikt på! Mkt bättre än du gjort tidigare..

Kramar

2010-10-18/13:58:44
URL: http://www.anorexiia.devote.se
- hanna

kram!

2010-10-21/09:44:14
URL: http://ghetto-crush.blogspot.com
- F&L

Jag tror på det hälsosamma, jag hoppas iaf på det :)

Lycka till!

2010-10-21/14:20:03
URL: http://feelingsandlove.blogg.se/
- B

Forsätt!<3

2010-10-23/19:54:18
URL: http://beautifulandskinny.blogg.se/

Vill du vara gullig och kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0