Massa text. 19 januari

När jag trodde att dagen inte kunde bli värre så blev den det. Tack vare en viss person, men det har jag inte lust att gå in på, än.

Det har varit en kämpig dag - för att inte tala om natt. Fick kanske 2 timmars sömn? Och vaknade med ont i halsen och ännu en febervåg. Just vad jag behövde, missa ännumer skola. Mina vänner pratar inte med mig längre nästan, inte utanför internet i alla fall. Jag smsade en vän imorse och sa att jag inte kunde komma till skolan för att jag är sjuk igen. "Jaha.. Okej, men hur lyckades du med det?" fick jag till svar. Känns verkligen som om dom bryr sig.

I och med att jag blivit sjuk så fick jag inte tränat idag heller, jag dör tror jag! Jag måste träna, har knappt tränat på en vecka och gammal träningsnarkoman som jag är så är det galet jobbigt att vara utan ett träningspass.
Jag har gråtit en del idag, allting känns så hopplöst och jobbigt just nu. Det hjälper inte direkt att man blir påhoppad och sparkad på då när man redan ligger ner. Det hjälper inte direkt att någon liten tönt letar fel och anklagar mig med fula och dessutom falska beskyllelser.

Just det. Jag har ätit massa kolhydrater idag också, som jag hatar (men älskar på samma gång, så gott!). Kolhydrater är det ju inget fel på om man lever friskt och hälsosamt. Men om man är överviktig eller inte lever så hälsosamt så är det kanske inte det bästa alternativet. Man ska äta med måtta som sagt, vilket jag aldrig gör när det serveras kolhydrater. Jag blir svullen och uppblåst av kolhydrater, och det är en stor trigger för mig, jag överäter eller hetsar nästan alltid kolhydrater! Dvs pasta, ris, potatis och bröd.

Nu orkar jag inte skriva mera, ska svara på era kommentarer och skicka iväg sms till b.la Nelmo och Solen!

Kommentarer
- Miranda

Åh, stackare. Allt blir så mycket värre när man är sjuk, man känner ju sig redan deppig och hängig, så varje motgång och spark gör så mycket ondare. Du måste försöka stå emot dina elaka "vänner", skit i dem, visar du en självständighet och ignorans så kommer de att krypa tillbaka. Att bara vara funkar alltid, sedan om du vill ha dem tillbaka får du själv avgöra!



Sedan måste jag påpeka att om jag inte missminer mig så är du inte alls överviktig, utan snarare tvärtom. Visst, du kanske KÄNNER dig överviktig, men det är bara en känsla och inget faktum. Se till att vila upp dig ordentligt nu, sedan när du är HELT frisk kan du sätta igång och träna igen.



Jag tror på dig och önskar dig allt gott!

Kramar Miranda

2010-01-19/21:07:19
URL: http://www.mybordergirl.blogspot.com
- elin

kolhydrater har den effekten på människor som INTE äter så mycket kolhydrater en normal dag. och med 1000 kalorier kan man inte få i sig så mycket kolhydrater alls.



skumma kompisar du har. normalt brukar man iaf skriva ett mess på ett schysst sätt.

kram

2010-01-19/21:24:08
URL: http://foreverhopeless.blogg.se/
- Nelmo

Såg precis smset! Blev jätte glad. Först förvånad, jag får nästan aldrig sms nu för tiden. Mest bara från dig. Så jag blev helt.. "hallåå.. vem smsar till mig?" Och sen blev jag så jävla glad när jag såg att det var från dig! PUSS. ska svara snart. Mobilen ligger i köket och min katt i mitt knä.

2010-01-19/21:29:51
URL: http://certify.blogg.se/
- Em

Jag är din vän. Vart bor du?

2010-01-19/22:59:18
URL: http://hemlighetsmakerii.blogg.se/
- cherry

ja usch jag hetstar och överäter också nästan alltid kolhydrater, är en sucker för bröd! det suger. Take care sötnos <3

2010-01-20/10:15:54
URL: http://icecherry.blogg.se/
- kim

jag är nog tyvär också en sån där kolhydratoman. bröd och potatis är min stora passion eller förbannelse hur man nu ser det.



skit i människor som är dumma. vi cuttar dem i magen med en sked så de får skedformade märken i magen. vem vill förklara såna saker för sin pojkvän/flickvän sen? ingen, fett pinsamt ;)

hoppas du blir frisk snart så du kan få ngt träningspass iaf :)

2010-01-20/12:05:42
URL: http://theweakness.bloggspace.se
- Emma

2010-01-20/13:16:42
URL: http://madebyhell.blogg.se/
- Emma

Det är bara att leva med det. Ju mer man tränar när man är sjuk (även en liten förkylning) tär jättemycket på hjärtat och lungorna.

Jag springer väldigt mycket, och när man springer (går eller tränar med fötterna) så frigörs endorfiner i kroppen. Vilket gör att man blir beroende.

Så det som kan dämpa träningssuget är fotbassage! =)

Har du inte någon som kan massera dig så är det bara o ta en fotboll och rulla den med fötterna på bollen.

Det håller kroppen i rörelse också. Även om man sitter ner.

2010-01-20/13:19:56
URL: http://madebyhell.blogg.se/
- cupcake

bajskolhydrater!

2010-01-20/15:12:07
URL: http://www.cupcakeskcal.wordpress.com
- em

Har precis flyttat till Gbg

2010-01-20/19:48:46
URL: http://hemlighetsmakerii.blogg.se/
- ♥ BIEBMU - Samisk Matkultur

Efter regn kommer sol, hoppas verkligen det blir bättre snart!



Nu vill jag bara tipsa om våran nya blogg... Vi skriver om Samisk matkultur som för många är välldigt exotiskt och spännande. förutom att vi tillagar godsaker som renkött, älgkött, souvas, blodpalt och annat mumsigt så är det sköna nyttiga alternativ. Vi bjuder på härliga recept och bilder. Välkommen in!

2010-01-21/15:54:10
URL: http://biebmu.blogg.se/
- Sara

Usch, segt och inte kunna träna för att man är sjuk :S Man känner ju sig helt handikappad.. Hoppas du mår bättre snart igen! Du är sjuk rätt ofta va? Känns så. Har du problem med ditt imunförsvar?

Du kan faktiskt äta kolhydrater om det är nyttiga sådana ;)

Kämpa på..

Kram

2010-01-21/16:18:57
URL: http://www.anorexiia.devote.se
- Anonym

Så är mina "vänner" oxå.



Super bra blogg :D Ha det bra.

2010-01-22/18:31:11
URL: http://lollipopland.blogg.se/
- Hedvig

Usch, brukar du äta kolhydrater men blir svullen ändå? :/ min förhoppning är ju att jag ska kunna vänja min kropp (vid godis då, hehe)så att den inte svullnar upp. Men det kanske inte går då?

Typiskt. Alltid ska det vara något fuffens kroppen håller på med!

Hoppas du får en bra dag iaf, och kul med gymkortet :)

Kramar!

2010-01-23/15:10:20
URL: http://myhealth.blogg.se/
- Malin

Fy för att vara sjuk alltså. Har inte kunnat träna på två veckor på grund av en elak förkylning och det är riktigt kasst

2010-01-27/14:49:55
URL: http://vixies.blogg.se/
- latzia

SV: HAHAH! du, om jag hade!

<3

2010-01-30/09:29:58
URL: http://latzia.blogg.se/
- c

har kommit in på msn nu, ifalldu knåpat ihop en header :3



(förlåt om jag låter stressande, jag är inte det. du har all tid i världen på dig. <3)

2010-03-08/20:17:49
URL: http://autumnpromises.blogg.se/

Vill du vara gullig och kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0