Time goes by

Är det bara jag som faktiskt gillar snön? Förutom när man ramlar och bryter benen av sig eller när det är så slaskigt att fötterna ser ut som russin när man kommer hem då såklart. Annars tycker jag det är perfekt promenadväder när solen lyser på och snön glittrar. Det steker lite men är fortfarande lagom kyligt och luften känns så frisk. Så himla skönt!
(Fast jag skulle byta det mot +20 grader, grönt gräs och sol, anytime!)

Den här veckan handlar det för mig bara om att komma ur kolhydratberoendet. Dvs inga sötsaker, och så lite kolhydrater som möjligt, förutom när jag måste äta. Att sluta helt med kolhydrater är ju något jag verkligen vill göra, men jag tror faktiskt att det håller bättre i längden om man bara trappar ner. När jag väl äter något så försöker jag alltså äta så lchf (low carb, high fat) som möjligt. Låter löjligt tycker vissa - men jag känner folk som gått ner på det och som mår mycket mycket bättre!

Idag har jag varit ganska.. känslomässigt instabil skulle man nog kunna säga. En del tråkiga besked m.m. Men det är ingenting jag låter mig påverkas för mycket av.

Kommentarer
- Emelie Talvis

sv: ja, dom är söta :) :)

2010-02-24/19:16:42
URL: http://etalvis.blogg.se/
- WellbeingOfMe - Välmående, Lågkolhydratkost, Träning & Positiv energi! Nu även Bloggjoggen-skåne

Jag håller med dig helt angående snön! Jag gillar också den på vissa sätt så att säga, framför allt just när man är ute och promenerar (så länge man inte som du säger bryter benen eller ramlar eller liknande), det är en härlig känsla när det är bitande kallt men man ändå kan hålla värmen genom att aktivera kroppen. Jag får även en liten extra kick av att behöva kämpa lite extra när jag är ute och går och tvingas pulsa mig fram och klättra över snödrivor, man känner sig lite som en kämpe. Det bästa är ju såklart om solen lyser samtidigt :)

2010-02-24/20:25:49
URL: http://wellbeingofme.blogg.se/
- Eriiza

Nopp, hate the snow - sorry..

Det är ett vitt helvete. =OAtt trappa ned ÄR bättre, annars får kroppen en chock, går ned fort, men bygger snabbt tillbaka de kilon man tappat.

2010-02-24/20:37:09
URL: http://eriiza.webblogg.se/
- Anonym

jag tror du klarar allting. jag har framställt dig som någon superwoman in my brain. jag tror faktiskt det är så :3

2010-02-24/20:56:30
URL: http://autumnpromises.blogg.se/
- Em

Jag tror du har helt rätt ang de om kolhydrater. Skrev ett långt inlägg nyss om vad jag tror men de försvann så orkar inte skriva om men kroppen får nog en för stor chock om man slutar helt då den är van vid att få en stor mängd och ställer in sig på att de är de enda den vill ha.

2010-02-24/21:06:09
URL: http://lamnadifred.blogg.se/
- Miss A.M.

Det låter som en bra idé! :) Jag har läst någonstans att behov av snabba kolhydrater är precis samma sak som sockerberoende...

2010-02-24/22:56:54
URL: http://cherrycheeks.blogg.se/
- Psykfall

Lchf är verkligen underbart! Jag har kört på det jättemycket. Bara kött och sås. Det är inte så svårt som det låter. Omelett till frukost. Typ. Jag kör på det nu. Lycka till!

Kram.

2010-02-25/12:31:05
URL: http://psykfall.bloggsida.se/
- Pernilla

Jag älskar också snö! På vintern ska det vara snö men det får gärna vara lite varmare. Försöker också minska på kolhydraterna. Du får gärna ge tips :)

2010-02-25/14:51:26
URL: http://tjockajag.webblogg.se/
- Silver

Är det där Hanna Murray? Vacker vilket fall som helst.Min bror har gått ner grymt mycket av lchf och förbättrat värdena med diabetes osv.

2010-02-25/20:03:48
URL: http://silvernight.blogg.se/
- skinnybitch.

Ja, alltså snön är fin... Men jag vill kunna ha tunna kläder, vara brun och ha sommar NU!!! (fast minus några kilo först) :*

2010-02-26/12:16:31
URL: http://neonshit.blogg.se/
- Brody

Man brukar kunna gå ner rätt snabbt när man skippar kolhydrater. Mycket föda dock som är just det.

2010-03-01/07:43:27
URL: http://femtiofemkilo.bloggplatsen.se/
- Isa

Jag äter lite LCHf inspirerat och försöker undvika onödiga kolhydrater. Inspirerat som sagt, då jag drog bort alla kolhydrater blev mitt socker så lågt... Jag har fått lite bättre hy, sedan starten bland annat. Inte ett dugg larvigt!

2010-03-03/16:17:13
URL: http://everydayfrometheinside.blogg.se/

Vill du vara gullig och kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0