Dokumentär om äs

Jag tittar på en dokumentär på femman just nu..den är snart slut men handlar om ätstörningar. THS INV Starving for Perfection heter den "Amerikansk dokumentär från 2006. Här möter vi kvinnor som kämpar med ätstörningar och det diskuteras huruvida Hollywood-idealet påverkar unga flickor och deras kroppsuppfattning."  Ganska bra, men riktigt seg. Håller liksom på i över 1½ timma, och en timma är maxgränsen för hur långa dokumentärer ska va tycker jag.

Hade tänkt sticka ut i vårsolen och få lite luft och motion, ska promenera och ha kul typ. Få se om det gör min piggare för jag är verkligen helt trött.

Hörs ikväll!

Kommentarer
- Thea



Kul att höra^^ För mig går det så där... Mitt hunör känns osm att det är i botten, blir lite bättre då och då men jag orkar inte så mycket >.<

2009-05-02/18:17:41
URL: http://fallaned.blogg.se/
- BadHabitPsycho

Håller med om dokumentären,lite för lång. Fast jag älskar dokumentärer och särskilt när det är ett så intressant ämne=D Kul att få se Marya Hornbacher...

2009-05-03/01:47:26
URL: http://www.anamia.mylava.net
- Em

Jag tittade också men håller med, den var seg men sen orkade jag inte längre. Det var jobbigt att titta på.



Sv: okej, hoppas du hade en rolig valborg ändå. hehe det är lätt att glömma ord ibland!

2009-05-03/08:39:28
URL: http://hemlighetsmakerii.blogg.se/
- olivia/cupcake

Jag såg också lite av den men sen kom mamma hem och jag stängre av direkt så att hon inte skulle komma in på ämnet typ >.< ! man a d va ganska segt!

2009-05-03/12:54:17
URL: http://kcalkcal.blogg.se/

Vill du vara gullig och kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0