Tiden. Klockan. Hat.

Jag hatar klockan. Jag hatar tiden. Hela tiden går den, tickar frammåt. Snart kväll, mörkret faller och sedan kommer natten. Sen en ny dag och man är en dag äldre än man var dagen innan. Hela tiden går tiden, klockan tickar och går och har sig. Är helt oändligt störande. Människor föds och dör men klockan fortsätter ticka. Jag hatar tiden, jag hatar den. Man vaknar och helt plötsligt skall man gå och lägga sig igen. Jag vill ha längre dagar och mera ljus. Jag vill ha mera liv och mera tid. Mer tid till att leva. Men samtidigt är tiden någonting som håller oss rörande, något som håller oss levande. Om man kunde stanna tiden, få klockan att stå still. Skulle vi ha roligare då? Vi skulle få kortare tid att leva, för när tiden väl går igång igen så har man slösat på sin personliga livsnadstid. Och om tiden stod still så skulle allt vara dött.

Men jag hatar tiden ändå.
Jag hatar klockan.


Kommentarer
- Sara

Usch ja! Kan inte mer än hålla med dig :( Fan, jag vet inte vad man ska säga mer än att tiden springer ifrån en och till vilken nytta kan man undra i bland? Lr i bland typ varje dag .. Tiden och livet försvinner bort.. Man går upp och går och lägger sig känns det som och ständigt lever man med denna jävla ångesten som tar kol på en!

2009-03-10/17:49:41
URL: http://www.anorexiia.devote.se
- jenny

Sv: Ojj hahahha, men det var inte meningen:p! Vad tycker du då om min musik i bloggen? Jag har ganska blandat - rock, hip hop, rnb och sådant, har du förslag på låtar kanske?



Hur mår du förresten:)?

2009-03-10/18:48:45
URL: http://jennyorahim.blogg.se/
- Linda

jadå!:)

jaa lite tråkigt:/

2009-03-10/18:58:16
URL: http://honkallaslinda.blogg.se/
- tess

ja du har rätt. Nu när jag lite grann har vant mig av vid godis och sånt tycker jag att det r jätteroligt att fixa till andra. Jag har bakat till familjen, köpt godis till mina småsyskon och imorgon har jag erbjudit mig att fixa all garnering till tårtan (syrran fyller). Dels känner jag att det är bra övning för min självkontroll och sen är det ju roligt oxå! Det ska jag väl inte tvingas skippa bara för att jag inte vill äta..

2009-03-10/19:05:41
URL: http://nuskadetske.blogg.se/
- Mumin

Du kan skriva det på bloggen om du vill, det har jag inget emot. Jag tror inte att min pojkvän har hittat din blogg..



Livet flyter väl på, men jag känner mig så jävla fet. Jag måste gå ner 4kg på två veckor nu typ och jag tror inte jag hinner. Jag failar hela tiden känns det som. Jag typ ÄR fail.

Hur går det för dig? Hur mår du?

Bby :*

2009-03-10/19:45:34
URL: http://froxen.blogg.se/
- Demonic

Nej, jag älskar tiden, för när tiden går kan man bli smalare och smalare.

2009-03-10/19:49:06
URL: http://skinnyfied.blogspot.com/
- Linda

tur folk förstår mig! :)

jodå de e väl bra, men fått reda på en sak, kan vara df hon inte bjuder mig. hur mår du ?

2009-03-10/20:12:26
URL: http://honkallaslinda.blogg.se/
- Linda

fått reda på att en tjej som ska ha fest i helgen & min kille ska dit, någon har sagt till henne som inte ens känner mig att jag kallat henne lesbisk ..

orka de.

<3

2009-03-10/20:24:13
URL: http://honkallaslinda.blogg.se/

Vill du vara gullig och kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0