Idk

Vad händer, jag vet inte. En del av mig orkar bara inte sitta och trycka i mig all den skit jag äter, ni förstår inte (eller det kanske ni gör) men jag har kommit in på ett jättejobbigt spår.
En annan del av mig orkar bara inte följa en massa olika dieter utan vill bara sitta i en soffa framför en tv och äta tills jag exploderar. Det är som om jag är klyven i två delar liksom. Skit jobbigt!

Men jag har aldrig mått så bra, och haft så bra självförtroende som i våras då jag tappade ner 7 kg. Men dom har jag ju gått upp nu och kan nästan inte se mig själv i spegeln utan att äcklas och få ångest.
Det är så svårt! Vad ska jag göra, jag är så vimsig nu och jag orkar inte vimsa mer jag har ju gjort det från Juli tills nu!

Jag vet inte.

Kommentarer
- Isa

Gud vad "läskigt" det var att läsa det där! Det är preciiiiis samma sak för mig!



Jag vill svälta samtidigt som jag vill sitta vid tvn och äta tills jag mår illa, jag gick ner 5 kilo i somras som jag nu har gått upp :( och jag mådde sååå bra då!Nu äcklas jag såå jävla mkt av mitt ett som sitter överllat! Mina nyckelben som syndes MKT för 2 månader sen syns knappt alls nu :( uuusch så hemskt!!

2008-10-09/14:36:42
- Skinnylicious

Svar: Kramp i magen, men annars är det bra.

Hur mår du själv idag då? Kram :]

2008-10-09/14:42:32
URL: http://skinnylicious.blogg.se/
- blåbäret

haha ja visst var det nasty, åh varför är det sådär ?

2008-10-09/15:56:21
URL: http://bluueberry.blogg.se/
- skinnylicious

Svar: Aj då :/ Det du har skrivit i ditt inlägg, jag är också sån, klyven i två delar.. - ibland känner jag "fan jag skiter i det här, bryr mig inte längre, ska fan äta hur jävla mycket jag vill nu!" Men å andra sidan vill jag må lika bra som jag gjorde när jag vägde 43 kg. Vill komma dit igen, men nu siktar jag mot 40 istället för då skulle det kännas toppen-toppen.



Om du är förvirrad och vimsig just nu så försök att samla dig mentalt. Tänk efter hur mycket du vill det här. Och om du vill till 110% så kräver det tyvärr mycket mycket mycket.. Ne ush det är ju inte alls enkelt det här :(

2008-10-09/16:50:21
URL: http://skinnylicious.blogg.se/
- Anonym

jaao o jag klarade det :) dock ingen kvällsmat...hann aldrig, men åt lite ost innan som jag brukar (A) vet äckelpäckel varning, dock inte mkt...

jag känner igen mig, men ngt som jag vet är att jag var som LYCKLIGAST, när jag inte tänkte på mat bara tugga o åt ungefär ;) även rörde på mig.

jag mår riktigt bra nu, hoppas du mår lite bättre iaf :) kram

2008-10-09/16:55:45
URL: http://havrebollen.blogg.se/
- M.O

Haha jo :D

Tackar med btw :*

Hur går det för dig btw? <3

2008-10-09/17:26:09
URL: http://superfat.blogg.se/
- Em

Jag håller med dig, man tränar för lite. Innan kunde jag träna två gånger per dag! Jag har iaf tränat varje dag denna veckan, ska försöka röra på mig 30 min per dag även om de bara är en rask promenad!

Går det bra att följa schemat?

ta hand om dig! kramar

2008-10-09/17:33:30
URL: http://hemlighetsmakerii.blogg.se/
- Linn

shit det är exakt samma för mej, en del av mej vill inte äta ett skit medans den andra vill äta ihjäl sej.. :S Dock så kräks jag, kanske inte du gör ?

Kram

2008-10-10/09:59:07
URL: http://sessabu.blogg.se/smal

Vill du vara gullig och kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0