Anonym, se hit.

Fick en kommentar ifrån Anonym (fegt att inte våga stå för sin åsikt!) som jag tänkte besvara ...

"Men hallo, är du trög? Varför du äter mycket nu är för att kroppen behöver maten som du försöker undvika. dvs du kommer att äta mer för att kroppen ska ta igen allt. Du kommer pendla upp och ner, om du nu gör detta på ett bra sätt så slipper du det. Dagens ungdomar är dumma i huvudet, jag ahr gått ner massa kilon genom att träna och äta rätt, inte att svälta mig. Idioter, må ni alla dö för det är ju det ni strävar efter"
Okej ... Nu är det såhär då, jag har en sjukdom -  en ätstörning. Det är inte mitt fel, eller? Jag kan inte bara göra si och göra så, jag kan inte för jag är inte som alla andra. Och snacket om "dagens ungdomar" ... ALLA är inte likadana bara för att en del är sådana ... Blir trött på sånna här kommentarer alltså.

Kommentarer
- Hadi

fy fan, vilken okunnig jävla idiot den där anonyma människan är!

2008-09-13/20:08:52
URL: http://thisishadi.blogg.se/
- Fanny

Jag håller med dig om att det är fegt att inte kunna stå för sin åsikt, däremot håller jag inte alls med dig om att det inte är ditt fel att du har en sjukdom. Jag har själv ett allt annat än hälsosamt förhållande till mat. Ena dagen hetsäter jag för att i nästa straffa mig själv genom att inte äta något alls. Jag valde vägen dit, men det svåra är att kunna ta sig ur och få tillbaka livsgnistan och kontrollen man en gång tappade. Kram

2008-09-13/20:14:00
URL: http://enfanny.blogg.se/
- Anonym

okeej, :) hur är lördagen då ? :)

2008-09-13/20:25:51
URL: http://havrebollen.blogg.se/
- Nicole

åh gud vad du är härlig, dem lämnar en vidrig kommentar och vågar inte lämna en giltig länk, haha så otroligt modigt asså ;=) , fy fan vilken okunnig jävel bara för att hennes feta ass gick på bantingsläger, eller körde nåt ur dr phil boken, betyder inte alla ÄS brudar måste köra samma skit, asså seriöst vi kör "inte bantning", i en vecka eller två, det här är vår livstil!, det är det dem inte fattar,

2008-09-23/21:31:34
URL: http://sweetthin.bloggagratis.se
- Kristina

Till anonym: Men alltså, om du gör rätt då du äter "vanligt" och alla andra med äs gör fel. Hur kan såna som äter "vanligt" vara fetare än dem med äs då?

Till Raspberrysmile: Strunta i dumma kommentarer!:)

2009-09-20/19:01:20
URL: http://anaandalittlemia.bloggplatsen.se

Vill du vara gullig och kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0