uppdatering

dfghHej alla där ute! Allt bra med er?
Cola zero är mitt allt nu för tiden, det och vatten. Ni ska bara veta hur duktig jag har blivit på att dricka vatten. Jag som alltid hatat det (hatar det fortfarande) men är van vid att dricka upp emot tre liter om dagen. Bra vana!
dfghdfgh
Jag har simmat och badat en del nu också, äntligen va :)! Som jag älskar det.
Men annars går det inge vidare.

Har satt upp ett mål och flera del mål som ska nås efter en väldigt lång tid, så har ska gå sakta men säkert frammåt istället för att droppa snabbt och gå upp lika snabbt. Sakta, säkert och hyffsat hälsosamt. Jag vill kunna ta en bit choklad om jag känner för det.

Vi får se hur det blir med det.

Tvångstankar

Jag ändrade inläggsfonten för jag störde mig helt gaaalet mycket på den förra. Rent och snyggt ska det va. Perfekt ska det va. Min blogg känns rörig nu, men så känns även jag och min tillvaro just nu så det stämmer överens ganska.. perfekt. Haha.
I slutändan leder allting till perfektion, eller rättaresagt strävan efter den. De senaste åren har jag utvecklat allt fler och fler tvångsmässiga handlingar, lite ocd grejer sådär ni vet (obsessive compulsive disorder). När jag var liten hade jag en del "ticks" eller tvångstankar eller vad man ska kalla de för, men det växte man ifrån. Nästan alla jag pratat med det om hade liknande grejor för sig när dom var små.

Men nu har det kommit tillbaks. Inte samma saker och sådär, men samma mönster. Ritualer som måste genomföras i rätt ordning och inget kan bli fel, inget FÅR bli fel för gud hjälpe mig då. Då får man börja om igen.

Och vet ni hur frustrerande det är? Hur helt gaaalet frustrerande det är när man försöker få en pappersbit på skrivbordet att ligga exakt rakt och med exakt samma mellanrum till bordskanten i varje sida efter att försökt och börjat om med stegen innan i ungefär 20 minuter? Då är jag nära ett nervös sammanbrott kan jag lova.

Samtidigt gillar jag vissa av tvångstankarna/ritualerna/ticksen, dom får mig att känna mig trygg.
Samtidigt så skrämmer dom mig, jag är rädd att fastna i dom och sedan ännu jobbigare ritualer. Gör man något tillräckligt många gånger så blir man beroende. Även de mest vardagliga sysslorna.

Söndag

Hej finisar! Hatar mig själv just nu.
Ute och går varje dag, och går jag inte så cyklar eller springer jag.
Och går jag inte ut över huvud taget så är jag inne och gör olika inomhusövningar.
Har dragit ner på maten, det blir ju lite så naturligt när det är sommar,
runt 1500 ligger jag på varje dag.
Men ändå står vikten still och jag gillar det inte och förstår inte varför.
Blir ledsen ju.
Hur mår ni nu? Har ni en underbar sommar? Vädret är ju kanon!
Ska simma lite nån dag och försöka träffa PKB snart igen.

Nu ska jag hitta på något annat att sysselsätta mig me ♥.

Några jag saknar

Finns ett par människor som jag inte haft kontakt med på ett tag, och som jag saknar! Personer med underbar positiv energi och som verkar så himla söta och trevliga i verkligheten.
Så, om nån av er läser min blogg så vill jag bara säga att jag saknar er och hoppas vi kan pratas lite och att vi kanske förhoppningsvis någongång i framtiden kan ses, för ni verkar vara så himla goa!
(en av anledningarna till att jag älskar min blogg, man träffar sjukt fina människor igenom den).

Jag efterlyser här med:
¤ Cyborgs
¤ Themana
¤ Solen
¤ Nelmo
¤ Lillsaara

Sommarkänsla

sdfghjfd
sdftghfd

Vad ska Raspberry hinna med i sommar?
¤
 Jag ska vara uppe ett helt dygn med fina människor, lyssna på musik och dricka nåt gott. Bara pata och njuta av sommaren
¤ Jag ska bada i havet minst två gånger, ligga på stranden en hel dag
¤ Gå ut och djupt in skogen och lyssna på allt som lever
¤ Cykla en massa!
¤ Ha kul
¤ Vara ute, vara med folk, vara social
¤ Träffa nytt folk
¤ Äta färska hallon direkt från busken, helst utan mask.
¤ Gå barfota
¤ Gå barbent (hjälp!)
¤ Gå ner i vikt
¤ Ha kul

Utan planer så sitter man bara där och låter tiden vandra iväg och OJ sen är det skola och man har inte gjort ett dugg på hela sommaren. Kastat bort all tid på att ha ångest, må dåligt och sitta inomhus.
Utnyttja tiden vi har nu, för i vintras satt vi alla där och villleeee haaa soooommmmaaaar nuuuu.
Nu är det sommar, så ut och spring, eller vad som helst.

:) Lite uppmuntrande ord bara. Själv mår jag faktiskt väldigt bra just nu!

Koppla av

ghf

Ska bada nästa vecka! Jag bryr mig inte hur jag ser ut, jag vill verkligen bada, jag älskar att ligga vid havet. På en strand eller på klippor, på en brygga eller vart som helst, sålänge det är vid havet. Jag är så blek, kanske dags att bli brun också?
Dagarna spenderas ute, på promenad eller med vänner. Kvällarna framför film med te eller kaffe eller nåt annat gott att dricka. Jag älskar hur långa sommardagarna är. Någon dag i veckan ska jag cykla iväg, långt! Bara cykla bort och sätta mig nånstans och koppla av. Det borde ni med göra!

Kram,
Raspberry
RSS 2.0