Mer träningssnack

Nästa vecka börjar jag gymma och det kommer bli så himla roligt. Jag ser verkligen fram emot det jättemycet. Träningen var min stora passion i livet för några år tillbaka sen, och hade jag inte lagt av med det på grund av tidsbrist så är jag inte säker på att jag hade sysslat med mina nuvarande intressen.

hj
Bild, models.com

Just nu kommer jag och träning inte alls överens bra. Jag orkar inte, "kan" inte, vill men vill inte kämpa.
Men jag är redo nu, redo att ta ett extra steg på löpbandet, ett extra tag i roddmaskinen och bara köra på! Jag vill bli bra igen, jag vill komma i form rent träningsmässigt och få en bra rutin när det gäller motion, för just nu är den usel.

Träning = endorfiner = mår bra. Så är det bara.
Jag ska bli bästa vän med träningen igen. I alla fall nära vän. Mitt liv ska inte behöva tas över liksom.

Ni fattar!

"uppdatera oftare!"

Ni är många som tjatar på mig att uppdatera oftare, och ja jag försöker. För det mesta skriver jag ett inlägg som jag sedan raderar. Ångrar mig, vill inte, orkar inte, bryter ihop. Mina känslor är lite överallt just nu.. har väl vart de ett tag me.

Jag gör mitt bästa! Men just nu tar skolarbeten, slutprojekt och läxor upp all min tid. Det är mitt sista år i gymnasiet och i år siktar jag på att få betyg som verkligen visar att jag gör mitt bästa. Så därför hamnar bloggen lite vid sidan om, ber om ursäkt än en gång för det.

Har gjort upp en dietplan som är väldigt realistisk. Fått hjälp med hur mycket man ska äta för att gå ner sakta och säkert i vikt i kombo med motion såklart. Middagen till exempel ska bestå av mestadels protein och grönsaker/sallad men också en liten del kolhydrater. Allt som allt ska middagen max ligga på 500(-650 vid speciella tillfällen & undantag) kalorier, vilket är rimligt tycker jag. Kommer äta frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag + något litet på kvällen, om det behövs.

Nu ska jag försöka göra det här hyffsat hälsosamt för en gångs skull och se om det fungerar.

Annars vet jag inte vad som gör det.

Höstpromenad on speeeeed

Vart ute på en höstpromenad, en sån där underbar promenad när solen lyser en i ansiktet och på ryggen så det värmer och luften är ändå iskall och frisk, men det blåser inget så man fryser inte.
Behöver jag säga att jag älskar det? Om alla dagar blir såhär fina nu i oktober så kommer jag gå ut frivilligt minst en gång varje dag, ingen behöver ens tvinga mig eller kommentera det "frisk luft skadar inte" brukar jag höra annars. Hatar hösten och hatar att vara ute då! Men nu, ååh. Och fint var det.

ut med er, det är superskönt!!
(ang. speed: jag har druckit en energidricka light alltså, inte knarkat)

Oktober

sdgh

Det är så kallt!! Jag gillar inte hösten, kylan, att känna sig som en vandrande isbit. Jag hatar det, jag vill ha sommar och värme och underbart väder. Man blir så himla deprimerad av hösten och vintern, som om det inte redan räckte med allt annat som äter upp en inifrån liksom. Åh. Jobbigt.

Men nu ska vi inte deppa.

Snart är det jul och då kan vi önska oss massa julklappar och lura andra på pengar! hehehe nej.

Men allvarligt talat. Hösten är ju ändå .......... helt okej för promenader? Jag ska köpa mig en stegräknare och se till att få ett par riktigt ordentliga promenixisar i veckan, för hälsans skull ni vet.

En promenad har aldrig skadat någon! Ut och gå med er vettja, sitt inte där framför skärmen och ruttna!


////Förlåt för mitt väldigt märkliga humör idag, jag är lite överallt kan man väl säga. Puss på er!
RSS 2.0