Jag vet inte

Jag är två kg ifrån mitt "mål" för augusti. Jag vill så gärna gå ner det jag gått upp igen, men hur ska det gå till om jag inte gör något åt problemen? Ingenting blir ju bättre av att sitta still och inte göra något, att fortsätta äta av ren uttråkning osv. Så är det med allt! Man måste göra något för att det ska förändras, ingenting kommer att hända av sig själv.

Vill du förändra ditt liv, gör något!!

smal

Det känns oftast som att jag skriver alla de rätta sakerna, jag vet vad jag behöver göra, säga och förstår vad som händer om jag inte gör eller säger så. Ändå så fortsätter jag att göra just ingenting? Hur många gånger har man inte börjat om? "Imorgon, då tar jag tag i det här!", men vad många inte inser är att imorgon aldrig kommer, för när det väl är imorgon så är det ej imorgon längre. Endast idag kan förändringar ske!

Nu ska jag bara hålla mitt ord också.

...

Hahaha! Donuts. Do not:s.

Insikt efter förra inlägget.

Hetsätning

MEN NEJ!!! Skrev precis ett jättelångt inlägg om hetsätning och så lyckades jag stänga ner rutan så allt försvann :(.

Minns inte exakt, men ungefär så här skrev jag:
Hetsåt för ett par dagar sedan. Det blev mest kolhydrater som vanligt (bröd, bakelser, pasta) och socker och skit till det. Ni som läst min blogg innan vet att jag brukade kräkas förr, men inte gör det längre. Jag funderar nästan på att börja igen... Dock att jag inte hetsäter särskilt ofta. Men ändå.
Jag är en sån som "planerar" min hets, det vill säga att jag kan ställa mig och laga mat som jag sedan ska hetsa.
Har ni några tips på hur man undviker en hets? Något som skingrar tankarna, något effektivt. Jag är öppen för alla förslag och idéer!


Mmm, donuts...

RSS 2.0