Frukt!!

Jag äter verkligen helt sjuka mängder frukt nu på sommaren. Frukt och yoghurt, det är väl ungefär det jag lever på. Har faktiskt inte haft något riktigt matsug på flera dagar, äter litegrann men det tar emot och bildar liksom ett tryck i magen. Det är säkert psykologiskt egentligen, men...

Favoriten är just nu jordgubbar! För det finns ju nästan bara på sommaren, som godast är dom nu i alla fall. Annars gillar jag bananer, mango, ananas och vattenmelon, sommarfrukter helt enkelt!

Äter ni mycket frukt? Jag har alltid varit en fruktmänniska, men på sommaren blir jag som besatt, hahah. Medan andra gärna köper kaka, glass eller så till kaffet eller solhänget så skulle jag nog inte ens klara av det som icke-ätstörd. En isglass går väl ner, men det är frukt som jag suktar efter. Det är så gott, fräscht och lagom sött och saftigt. ÅH jag skulle kunna prata om frukt i en evighet men då skulle ni sluta läsa hahaha, så jag tror jag stoppar här.

Kram! Ha en fin helg :).

OnsdagDricker ni kaffe? Själv känns det lite som att jag inte riktigt funkar utan en kopp om dagen!
Den finfina muggen på bilden fick jag av min fina vän Solen, tyckte det var rätt fantastiskt att hon lyckats pricka in en av mina favorit "smyg"thinspo bilder också.

Den här bilden är det som pryder muggen. Vilka ben!
xdgopöljh

Har ni någon liknande? En mugg? Eller kanske ett klädesplagg med en bild eller text på som ger dig en extra putt frammåt?

♥ Ny design

Tyckte att det var dags för lite förändring! Tryck på f5 om ni inte ser den nya designen.
Vad tycker ni? Ser allt normalt ut, ligger något fel? Säg till i så fall! :)

Ber om ursäkt för att jag inte uppdaterat (fast jag sa att jag skulle göra det oftare) har kommit saker emellan då bloggen inte varit prio ett. Är på bättringsvägar och har en del tidsinställda och o-publicerade inlägg som kommer komma upp inom en snar framtid. Puss så länge ♥!

RSS 2.0