Fint

Fint väder hela dagen. Inte ett enda moln på himlen, bara en klarblå himmel och en lysande sol. Inte ett enda moln. Härligt!

Här har ni en fin bild på alltid lika snygga Zui!

Planer


Jag var på fest igår.. det var ganska kul. Något annat som är kul är vädret - så himla underbart! Solen skiner och vi hade 20+ igår. Jag ska nog försöka dra mig ut på en långpromenadis eller så, man får ju passa på nu liksom, medan vädret håller i sig.

Usch annars måste jag plugga också och det suger ju. Ikväll är det Robinson final! Vem ska sitta bänkad? Jag ska i alla fall.
I veckan måste jag kolla på ny bikini (min gamla är för liten... hur hemskt låter inte det?!) så det blir lite jobbigt psykiskt tror jag.

Glöm bort vad jag sa

Glöm det där jag sa om "ingen storm"...peppar peppar ta i trä (är det så man säger?). Solen skiner ute verkligen - men helt plötsligt börjar det ösregna! Ser ut som att mörka moln ska ta över himlen just nu. Jag vill ha regnbåge haha :(.
Hoppas inte på åska i alla fall! Då blir det liksom noll bloggning, noll tv tittande osv. Hur kul är de då? Då missar jag Supersize vs. Superskinny och kan inte heller svara på era fina kommentarer ♥.

Hoppas hoppas att det inte blir åska nu då! Håll tummarna för mig..

Ikväll

Ikväll är det:
  • Premiär för Supersize vs. Superskinny säsong 2.
  • Verkligen på tiden att jag pluggar lite!
  • Är verkligen skoltrött nu och så fort jag tänker på allt jag har kvar att göra och tidspressen (15 dagar kvar!!) så börjar jag nästan gråta av ångest :(! Usch för skola, jag pallar inte mera alltså.

  • Massa andra bra program som jag kommer missa för jag måste plugga!
  • Dags att jag börjar lära mig hur man går och lägger sig i sängen och faktiskt somnar!

  • Och vet ni, det blev ingen storm här :D! Var ute på en härlig promenad förut, riktigt sådär... vad heter det nu igen? Jag får uppdatera när min hjärna kommer på ordet.


    Update: UPPFRISKANDE! Promenaden var uppfriskande.

    Surprise, surprise!

     <--- Lite rolig överraskning!
    Idag fick jag brev :D Från ingen mindre än "Cupcake"! Jag blev superglad faktiskt, jättefint brev och allt.

    Några av er vill veta vad jag äter osv och hur mycket, hur många kalorier med mera.. Men om ni följt min blogg länge så vet ni att jag brukade skriva "matdagbok" i bloggen innan - men slutade med det för ett tag sedan eftersom det kan tas som triggande. Jag försöker i alla fall äta något litet ungefär var fjärde timma. Ibland går det längre än så imellan menmen. Massvis med vatten imellan i alla fall. Vatten är faktiskt fett bra!

    Jag är lite krasslig fortfarande men jag ska nog försöka ta mig ut imorgon och springa! Om det inte blir storm då... På vädret sa dom att det är på väg in regn, blåst och åskstormar. Kul, jätteroligt.  Vi hoppas att vädret har fel - det har dom ju alltid när dom säger att det ska bli fint väder.....

    Fasta: faiiiiiiil.

    Jag kunde inte på något sätt undvika dagens middag - med familjen. Detta = min s.k. fasta failade. Jag tror inte jag ska fortsätta fasta (fastän jag vill) utan jag ska äta mer hälsosamt och i lagom mängder och träna mer. Jag är en träningstjej så det ska nog passa mig mycket mycket bättre!

    And for your info så måste jag typ hoppa in i duschen nu och sedan plugga lite!

    Soppa


    Nu är det middagsdags. Soppa blir det, en ren härlig varm soppa :)! Perfekt för min fasta.
    Jag har kännt mig så himla glad idag, positiv liksom och lite mer energifylld och extremt peppad!

    NU ska jag dra och trycka i mig lite "mat".

    Fasta dag 1

    Igår bestämde jag mig för att fasta.
    Är inne på första dagen nu, än så länge känns det inte så jobbigt. Är lite hungrig så ska nog koka upp lite te.

    Förövrigt så är det fult väder här så jag har ingen lust alls att dra ut på promenad.. Då stannar jag hellre inne och gör lite inomhus övningar. Hade tänkt spela lite sims (haha) snart - världens bästa tidsfördriv!

    Annars undrar jag: är det något bra på tv ikväll?

    Top Model Cykle 7

    Ser just nu på Top Model, eller ja det är paus men ni fattar. Det är min favoritsäsong nämligen nummer 7. Vet inte hur många gånger jag sett den här säsongen. Anledningen att det är min favorit är för att alla tjejerna är så snygga och speciellt så blir ju nästan alla bilder sjukt fina!







    Nu är pausen slut! Bloggar mer ikväll.

    Noll matlust

    Jag har absolut 0 matlust. Min mage kurrar och skriker efter mat, och jag är så otroligt törstig. Men ingenting går ner och bara tanken på mat eller frukt eller vad som helst gör mig illamående. Men jag tror det blir så när man känner sig såhär - är fortfarande i chocktillstånd och kan inte tro att det är sant.
    Ja, någonting har hänt - men det tillhör inte bloggen. Förlåt om jag är oaktiv nu dessa dagarna... Jag förklarar mer senare.

    ang. förra inlägget

    Ang. förra inlägget: Nej tjejen på bilden är inte ballerina egentligen. Hon heter Raquel Reed och är fotomodell.
    Det är hon som är på en av bilderna i min header t.ex.
    Här är lite fler bilder på henne om ni är intresserade:

    Bilderna blir större när man klickar på dom.

    Lätt som en ballerina?


    Jag kan inte hålla mig, känner mig nästan tvingad till att ladda upp den här bilden.
    Så färgstark och fin.
    Och ja... Vem vill inte vara lätt som en ballerina?

    I want: hennes stil & hennes kropp!

    Hanna Beth
    Jag visste nästan inte ens att hon kunde bli snyggare?

    Jag skulle göra mycket för en kropp som hennes.
    Och dessutom har hon en skitsnygg stil också!

    Velande.

    Det är vid sånna här tillfällen jag inser varför jag inte gillar mat.
    Jag blir ångestfylld (nehe?), trött, hängig, på dåligt humör osv. Hade gått bra hela dagen fram tills nu på kvällen då jag var tvungen (var jag??) att ta glass. Nej usch. Jag orkar inte må såhär. Ångesten när jag äter är värre än den när jag inte äter. Om ni förstår vad jag menar.

    Missa inte!

    22:00 ikväll på tv3
    Extremfetma - hotet från framtiden
    "Brittisk dokumentär från 2008. Är Storbritanniens barn dömda till en framtid som tjockisar? Statistik och reaktioner från regeringen verkar bekräfta denna mörka framtidsvision, men finns det ingenting föräldrar kan göra för att hjälpa sina överviktiga barn?"

    Undvika hets

    Triggande mat och dylikt som jag ska undvika:
  • Bröd
  • Flingor
  • Popcorn, chips osv
  • Glass
  • Mjölk
  • Godis
  • Jag kan verkligen inte äta något av detta utan att överäta eller börja hetsäta. Riktigt jobbigt, speciellt om man tar en macka som sedan leder till en hel limpa eller vad jag än kan komma åt.
    Nej, aldrig mera hets för mig.

    Kämpar vidare

    Ny vecka och man kommer allt närmare sommarlovet för varje minut som går.
    Men känns det inte lite som om dagarna kryper förbi tillskillnad från förra veckan då jag klagade på att tiden gick för fort? Bortskämd? Aldrig nöjd? Ja, det låter lite som mig, tyvärr.

    Men i alla fall; ny vecka, nya bättre, starkare tag! Det fina vädret verkar vara nästan tillbaks nu, och det innebär mer joggingturer och promenader. Sol sol sol och värme. Allt som fattas är the perfect body! Nu börjar ju Supersize vs. Superskinny nästa torsdag också, jag kommer ihåg förra året vid den här tiden på året då var jag helt beroende av det programmet..
    Nej, nu ska jag nog snart kasta mig i sängen och begrava mig i mina kuddar och mitt härliga täcke! Bara låta hela sängen sluka mig (hoppas inte det lät så snuskigt som jag tror hahaha)...
    Godnatt läsare!

    Tänka på framtiden.

    Ännu en gång: äcklig, äckligare, raspberry.
    Ångesten har legat över mig som ett tjockt duntäcke idag. Illamående, yrsel. Allt bara på grund av en kaka. Men det är så det är.. Bara för mig att tänka på framtiden, hur vill jag se ut när jag börjar skolan igen efter sommarlovet? Vilket intryck vill jag att mina klasskompisar ska få av mig? Åh. Äckligt.

    Promenera mera Moi.

    Victoria Beckham för Armani


    Posh har än en gång "vikt ut sig" slängt av sig kläderna (eller vad man nu ska kalla det), för Armani.
    Hon är lika snygg som vanligt, eller hur?
    Det känns som om hennes underklädes bilder alltid blir så classy och as snygga.

    Supersize vs. Super skinny

    JA! Äntligen, Supersize vs. Super skinny säsong 2 kommer till tv3 den 28e Maj.
    Finally! Fyfan vad jag har längtat :D.

    ...and tears

    Om vi delar upp dagen i tre delar så har den sett ut såhär:

    Del 1:

    Vakna, skola, åka hem. Allt var lugnt, allt var bra. Jag mådde bra - kände mig toppen och sånt! Låg ju på minus när jag vaknade också. Beror antagligen på att jag tränade jättemycket igår. Försökte träna lite när jag kom hem också.

    Del 2:

    Jättestort bråk med mamma. Blod överallt (nej jag skar mig inte med flit). Vass glasbit bara, och det var inte meningen! Jag lovar er. Jag ska inte hålla på med sånt.

    Del 3:
    Huvudvärk från den stora ångest/bråk/gråt-attacken. Tuggummi och ännumer huvudvärk. Tjockkänsla och fettomage. Men jag åt ju inte...? Antar att det är ett ångest erbjudande: "ha ångest och få fethetskänsla på köpet!".

    Onsdag morgon

    Godmorgon.
    Frukost idag blev yoghurt med hallon och kaffe. Kaffen var inte i yoghurten alltså.
    Jag skulle vilja gå ut idag och springa och sånt men det regnar här...

    Jag känner mig sådär härligt tom, visst är det en härlig känsla konstigt nog? Jag vet inte, det kanske bara är jag och mitt crazy mind. Morgonen startades i alla fall med 100 situps och mitt på dan kommer de bli 100 till och likaså ikväll.
    Jag hatar skolan kom jag på. Har blivit sådär extremt skoltrött igen, vill inte gå, vill inte plugga! Men man måste ju, bara en månad kvar och sedan är man fri. I alla fall fram till augusti.

    Måndag

    Jobbig dag, jobbiga tankar.
    Jag är trött, så himla trött. Måste lära mig att sova mera, försöka lägga mig tidigare även fast jag vet att det tar timmar innan jag somnar så är det bra, då får kroppen vila ut sig lite. Jag skulle inte tacka nej till en energidryck nu... Jag skulle ju kunna ta ett koffeinpiller men jag vill inte slösa på dom. Har ungefär tio kvar bara och sedan får jag väl köpa nya. En funkar inte för mänge längre - ingen effekt alls. Får ta två eller tre.
    Kommer nog bli uppe sent idag, plugga och kommer bli pigg så fort jag försöker sova. Kul. Skolan var jobbig idag, men jag ska inte klara. Det finns dom som har det värre.

    Imorgon ska jag se till att det blir en bra dag! Imorgon hoppas jag att det blir varmare väder!

    Lindsay Lohan

    Det stod massa på msn.se idag om Lindsay Lohan, typ att hon "är som alla andra kvinnor och får även hon celluliter".

    Okej ... vart ser man dessa celluliter? För allt jag ser är ett par riktigt snygga ben!

    Ser ni några celluliter?

    Rörigt värre.

    Så då var vårvädret borta igen då? Nu ska det tydligen va typ grått och tråkigt väder i flera dagar. Fyfan för det!
    Det går bra bra bra i alla fall! Är det någon mer än mig som tycker att det suger att vi som går i gymnasiet inte får pengar på sommarlovet? Det är ju då allt kul händer! Imorgon är det måndag och då ska jag springa...
    Det här inlägget känns fett rörigt hahaha.

    Jag är på bra humör! 

    Blä.

    ÄCKLIG. Jag känner mig så otroligt hemskt äcklig!

    Bara så ni vet alltså.
    Godnatt.

    Dokumentär om äs

    Jag tittar på en dokumentär på femman just nu..den är snart slut men handlar om ätstörningar. THS INV Starving for Perfection heter den "Amerikansk dokumentär från 2006. Här möter vi kvinnor som kämpar med ätstörningar och det diskuteras huruvida Hollywood-idealet påverkar unga flickor och deras kroppsuppfattning."  Ganska bra, men riktigt seg. Håller liksom på i över 1½ timma, och en timma är maxgränsen för hur långa dokumentärer ska va tycker jag.

    Hade tänkt sticka ut i vårsolen och få lite luft och motion, ska promenera och ha kul typ. Få se om det gör min piggare för jag är verkligen helt trött.

    Hörs ikväll!

    Veckans låt

    Jag älskar den här låten, jag älskar det här bandet.

    From First to Last - Failure by Designer Jeans

    Utdrag ur texten:
    I'm a mess of insecurities
    Attention starved with a narcissistic twist
    Don't you think that I'm amazing?
    Please tell me I'm worth dating
    I have every reason not to leave home today
    Home today

    Mirror, mirror, how amazing is my figure?
    Your visitors they fall apart before my pictures
    Mirror, how amazing is my figure?
    Your visitors they fall apart before my pictures

    Att sluta med ett beroende.

    Jag slängde mina rakblad idag, jag tycker att det var jävligt starkt gjort av mig.
    Jag har velat och försökt sluta länge men jag har alltid fallit tillbaks. Nu har jag inte gjort något på typ över en månad, och jag tänker inte fortsätta.
    Hur sjukt är det inte då att jag för några minuter sedan försökte skära upp min mage med en nyckel? Man tager vad man haver - speciellt när man får panik.

    Men jag ska klara det här. Inga mer sår, inga mer ärr.
    RSS 2.0