Brödförbud

Får börja bära omkring på handcreme igen. Mina händer är så torra att när man drar med naglarna över huden så lämnas det vita streck med små hudflagor kvar på sidorna. Usch. Om ni undrar varför mina händer blir så ovanligt torra så beror det på att jag har börjat tvätta händerna ännu mer ofta och blivit mer känslig mot vad jag kan och inte kan röra utan att behöva tvätta händerna. As jobbigt!

Den här veckan har jag brödförbud, inte sockerförbud som förra. Tänkte köra lite olika varje vecka, kul med variation!

Tänkte också passa på att säga att jag svarar på era kommentarer smått om smått, en i tagen, sådär fem-tio om dagen/när jag är inne på bloggen. Äntligen igång!!

gfhjjjjjjj

Msn/emailen

Ni som haft mig på msn (samma som min email: pretty-thin@hotmail.com), jag har tagit bort alla kontakter därifrån för hela alltet blev cp och sjukt konstigt! Det funkade men jag blev bara galen så jag tog bort allt.

Vill du ha mig på msn och sådär igen så får du lägga till mig igen!

___Fasta

fiöljhg

Höst typ

sdghgfdfnjhgfd
Minns ni den här modeller från hm i våras? H&m blev anmälda för en bild där hennes ben såg för smala ut eller nåt..

Nu är det typ höst! Så känns det ute i alla fall, kalt, blåsigt och regnigt. Riktigt tråkigt. Jag älskar verkligen sommaren.
Psykiskt så har det verkligen gått i vågor det senaste. Har haft riktigt jävliga dagar då jag bara velat dö. Andra dagar mår jag superbra och är jätteglad. Hur konstgt?
Minns ni att jag hade en del mål och saker jag villegöra på sommaren? Lyckades med det mesta i alla fall så det känns riktigt bra!

Uppdaterar mer imorgon, nu är jag tillbaks igen :)

Bara så ni vet ...

Alla ni som säger "du är smal som du är", "du är redan jättesmal" osv.. ni vet inte hur jag ser ut just nu, ni har ingen aning. Bilderna på bloggen är över ett år gamla.
Sanningen är att jag har gått upp under sommaren, varit över 50 kg mer än en gång. Just nu ligger jag på "normal vikt", men för mig har som sagt normalvikten alltid legat på ca 44-46kg, alla har ju en egen normalvikt.

Bara så ni vet, så smal är jag verkligen inte och jag vill inte att ni får för er något annat heller.
:) kram

RSS 2.0