Oproportionerligt



Hej fina!
Hur har er dag varit? Själv har jag varit i skolan och haft tråkigt (ha ha) och sedan tränat en massa. Känner verkligen ångest och pressen inför sommaren nu, nu är det ju inte långt kvar och hjärtat bankar snabbt och hoppar upp i halsen på mig. Igår kväll när jag vägt mig så stod jag och tittade i spegeln länge, och jag kunde inte sluta gråta. Vad har jag gjort mot min kropp? Varken den eller jag mår bra av att hetsa! Mina ben ser verkligen helt oproportionerliga ut mot min kropp. Det går liksom, mage, höfter, LÅR. Alltså, dom ser så stora, breda och gigantiska ut i jämförelse mot resten som ändå inte är så bred. Mina lår är nog bredare än mina höfter skulle jag tro och jag orkar inte. Måste göra något åt dom pronto, varför kan man inte punktförbränna? Det hade vart guld värt!!

VS modeller

vs models
vs models
Miranda Kerr, Candice Swanepoel eller Alessandra Ambrosio?

Själv tycker jag att Miranda Kerr har för mycket pretty face, ser för gullig och sådär sprallig och hela köret, usch. Alessandra Ambrosio ser ut som en man. Så ja, Candice Swanepoel tycker jag helt klart bäst om av dessa tre VS modellerna. Både kroppsligt och enligt utseendet. Det är finare att vara smal med i alla fall lite muskler som Candice (mitten) har än att vara smal och platt som en åttaåring a la Alessandra.

Annars brukar jag inte tycka om vs modellernas kroppar öht, tycker dem ser lite väl.. vältränade och ja, inget för mig. Jag gillar ju egentligen slanka, pinnsmala modeller.

Veckans låt

Maria Mena - Eyesore

Utdrag från texten:
The ugly naked truth
She starves me of my youth,
And I stand alone until
You catch on.
I swear it's not by choice.
But Ana has this voice,
And it calms me down,
It gives me purpose.

And it's alright,
I'm alright,
I want to be okay.
I've seen it before,
This eyesore; it's me.
Ohh, ohh, ohh, me.

Maria Mena har tre andra låtar som jag också tycker väldigt mycket om.. Men dom får vi ta en annan vecka =)

Vår!!

Nu är väl ändå våren här? Snön är borta från marken, solen skiner och allt känns bättre än det brukar.
Idag har jag ätit en paprika och lite yoghurt. Ikväll blir det nån pastasallad, jag hatar verkligen kall pasta! Vem kom på den idiotiska idén egentligen? Uäh.

Nu är det ju snart påsk också, vilket innebär påskmiddag? Som tur är tar vi inte så hårt på traditionerna i vår familj, i alla fall när det kommer till påsk, så jag tror faktiskt inte det blir någon påskmiddag i år. Efter påsk är det ju inte alls många veckor kvar innan sommarlovet börjar för oss som studerar, kul va :D?

Nu tänker jag se till att börja springa, om bara tio minuter om dagen, bättre än inget! Marken är ju torr i alla fall. Kanske orkar jag mer efter ett par gånger? hmm. Tänker droppa minst fem kg innan sommarlovet. Beach Body 2010 hear I come! I år ska jag våga visa mig på stranden.

Bloggtips och annat

Snart dags för design byte tror jag, vill ha något vårigt.. Men den här behåller jag nog till i början av april i alla fall!

Dagen började jag med några bitar ost, och härmar Solen med en länk till den intelligentaste av dom alla; Cyborgs.
Har druckit några koppar te och inte njutit av det fula vädret. Känner för att dansa fastän jag helst vill sova. Ska nog ut på en halvtimmas promenad senare, måste ha lite friskluft.
Förlåt för sega uppdateringar och svar på kommentarer. Jag mår inte så bra fysiskt just nu bara. Och då drabbas bloggen :/
Sist men inte minst vill jag skicka en stor varm kram till Nelmo, jag saknar dig sötis♥!

Vi gåt mot varmare dagar

Fy vad bra jag började må - helt plötsligt! Har haft småångest, varit på dåligt humör och hatat livet hela dagen, fram tills nu. Fick nåt glädjeryck och det är ju alltid uppskattat, inte sant? :)
Allt blir bra nu, sommaren är på väg dvs längre dagar och SOL, VÄRME. Sommarlov. Skolan lättar upp och man kan gå ut och gå/springa utan att frysa ihjäl. Känns som om jag skriver om min längtan till sommaren i varenda inlägg nu haha, men jag älskar sommaren har jag kommit på efter den här vintern.

I matväg har det gått käpprätt åt helvete idag dock. Köpte t.om hetsmat. Ingen billig historia detdär, har inte ätit av allt, vilket känns skönt. Efter ett ångestanfall imorse så blev det glass med varma bär, chips och choklad. Flingor som de är, utan mjölk eller fil. Ångrar mig nu i efterhand, men är faktiskt inte sugen på något alls. Är bara väldigt törstig så ska nog gå och hälla upp ett glas vatten faktiskt.

Visst var det bra att Anna vann melodifestivalen väl? Jag hejade i alla fall på henne.
JUST DET, världens underbaraste Solen har en ny blogg. Tycker absolut att ni ska klicka er in hos henne, kommentera och bevaka på bloglovin, hon är en så himla fin människa!

Kvinnodagen

I brist på bättre titel...........................


På med solbrillorna och ut och gå i en timme eller två med musik dunkandes i örorna och solen som lyser starkt och värmer lite sådär mot ryggen, det är väl inte bara jag som avgudar vädret som är nu? Några plusgrader till bara och det blir perfekt.

Ni som följer min blogg (dvs faktiskt läser inläggen) vet att jag kör på min egna variant av lchf..
Första veckan: Jättebra, åt inget sött och pyttelite kolhydrater. Mådde toppen, mer energi, inte lika uppblåst och allt var bara underbart mer eller mindre.
Andra veckan: Skitdåligt. DÅ kom suget, andra veckan var hemsk. Jag höll mig inte alls till planen. Helt ärligt så åt jag skit varje dag. Alltså kolhydrater.
Tredje veckan (nu): Nu är jag tillbaks på vecka 1 känslan igen, kan man kanske säga. Vilket är bra. Den här gången ska jag hålla det längre än en vecka dock!

INFO Inlägg

Hej...
Jag har inte bloggat på ett tag nu, hoppas ni har saknat mig ;) haha, äh nej det måste ni såklart inte. Jag har helt enkelt inte bloggat för att jag inte vill trötta ut er med inlägg som handlar om exakt samma saker, speciellt när man mår dåligt – jag vill inte påverka er negativt. Istället för att blogga två-tre gånger om dagen så låter jag det gå ett par dagar eller som nu nåra veckor imellan inläggen så att det blir variation i inläggen och jag hinner göra saker som jag sedan kan skriva om! Istället för ”Idag åt jag 700kcal, faiiiiiil”, ”Jag är så fet, hatar mitt liv och skolan suger” osv. Ni förstår nog!

Tycker det är lite tråkigt också att man har 189 bevakare på bloglovin och runt 100-200 unika om dagen men bara 3-5 av dom lämnar kommentarer? Och ännu mer tråkigt att dom kommentarer som man faktiskt får är bara svar på kommentarer jag lämnat i era bloggar.. En blogg är ingenting utan läsare som tar sig tid att faktiskt göra det; läsa inläggen och sedan lämna en liten kommentar. Att det inte blir så 10 gånger utav 10 är förståeligt. Men åtta gånger är väl okej i alla fall? Jag hatar verkligen att klaga men har velat skriva detta ett tag nu...

Hoppas ni har det bra annars! Puss♥

(Härligt att våren är på g, är verkligen superpepp!!)

RSS 2.0