"Det löser sig" inte.

Sitter här och dricker upp min sista zero.
Vet inte hur jag mår riktigt.. Dåligt; stressad, panik, ångest, m.m. Men jag trycker undan dom känslorna. Istället känner jag mig för en gångs skull glad, lugn, på bra humör. Jag gissar på att det är tack vare vädret och allt som hör till sommaren som får mig att känna så. Jag gillar det. Men jag är lite orolig över känslorna som jag inte låtsas om... Om jag inte känner mig stressad, pressad eller så då kommer jag ju inte ta tag i allt jag måste ta tag i, då kommer jag bara flyta med och tänka att "det löser sig". Det gör det inte alls.
Då mår jag hellre skit och får allt gjort än att må bra och livet går åt helvete vid sidan om. Vad hade du själv valt liksom? Jobbigt!

Hemska känslor, kom tillbaks!!

jh
whodoyouwanttobe??


Kommentarer
- Sara

Det är ett stort dilemma det där!!!

2010-06-07/10:25:49
URL: http://www.anorexiia.devote.se
- Den där E.

Tids nog händer det något bra, något som tar dig framåtoch som hjälper dig vidare ifrån ÄS. Undantryckta känslor kommer igen, men de kanske är mer lätthanterliga än just nu? Kramar

2010-06-07/11:16:25
URL: http://foreverhopeless.blogg.se/
- angelice

Det KOMMER ATT lösa sig. :)

2010-06-07/23:08:52
URL: http://angelices.wordpress.com
- Demonic

Aldrig får man vara nöjd. Visst är det hemskt? Kämpa! Du kan det här!

2010-06-09/08:45:23
URL: http://skinnyfied.blogspot.com/
- Sara

mycket bra blogg, otroligt läs värd. jag ska fortsätta läsa din blogg och försöka använda den som en extra peppning till att själv bli frisk, egentligen så finns det så mycket här i världen att var orolig för, varför egentligen hänga upp sig på vikt? tänk om det vorre så lätt att inte göra det som det är att säga det.

2010-06-11/22:12:48
URL: http://atstoningkampen.blogspot.com/
- Ask Ana

Åh jag förstår precis vad du menar. Nu mår jag bra, men det innebär att jag äter en massa bara för att jag tänker "Äsch det löser sig" och "De som älskar mig på riktigt älskar mig för den jag är och inte hur jag ser ut" och "Jag tar det en annan dag".WTF liksom?!Måste sluta tänka så, MÅSTE bli bättre, måste må sämre.Mår dåligt = äter mindre, blir smalare, blir vacker en dag

Mår bra = äter mer, blir fetare, svårare att bli smalare igen

2010-06-22/14:36:30
URL: http://askana.blogg.se/

Vill du vara gullig och kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0