First time

Nu har jag hållt mig vaken, rört på mig lite extra samtidigt som jag spenderat många timmar framför datorn. Spänner rumpan samtidigt, rör på benen, allt möjligt för att bränna lite mera. Det hände nämligen en sak idag, någonting som aldrig hänt innan:

Jag gick till köket, med ett hål i magen. Ett hål som behövde fyllas med någonting. Rotade igenom skafferiet med hittade inte det jag ville ha. Inga chips, inga ostbågar, popcorn eller någonting! INGET ONYTTIGT!! Hålet i magen värkte och jag ville verkligen ha chips, även fast jag aldrig har gillat det. Jag blev ledsen och fick nästan panik.. Det slutade med att jag satt och grät för att jag inte hade kunnat hetsa. Jag hade ett sådant hetsbegär, och det enda som skulle gått ner var just chips och liknande. Varför? Jag fattar ingenting. Har ni varit med om det?

Jag menar inte att jag aldrig hetsätit innan, jo det har hänt - inte alls kul kan jag lova! Men idag; jag fick ett sånt sug, ett begär - som ett hål i magen som behövde fyllas, och det var inte riktigt medvetet som jag gick till köket för att rota fram något. Och jag började gråta för att jag inte kunde hetsa! Sjukt.

Förresten så slutade det med att jag bara åt en chokladbit, den sista som fanns kvar. Efter det så försvann det mesta av suget och jag har spenderat flera timmar med att städa bort min ångest.

Kommentarer
- angelice

Du tror inte att du har brist på något?

Jag känner inte igen det där jag-måste-äta-en-massa-mat-nu-känslan men däremot hade jag ett grymt sug efter salt när jag hade järnbrist.

Sug efter bland annat choklad är ett symtom på magnesiumbrist eftersom det finns i choklad..

2009-12-20/12:57:39
URL: http://angelices.wordpress.com
- onedyingwish

Jo det där känner jag absolut igen.. Man (kroppen/hjärnan/Mia) har liksom ställt in sig på och bestämt sig för att nu är det dags för hets, och då blir man helt förvirrad och jättearg och ledsen när nånting sätter stopp för planerna, t ex att det man vill hetsa inte finns hemma, att man blir störd etc.. Skitjobbigt>.< Men senare är man ju glad att man inte hetsade iaf!

Stay strong<3

2009-12-20/13:18:37
- Malin

Kroppen kanske hade ett stort behov av salt eller fett?

2009-12-20/14:20:50
URL: http://vixies.blogg.se/
- anonym

Jag brukar alltid få det där hetsbehovet ibland, och ofta går det inte. Jag kan bli jättearg och börja bråka med någon bara för de befinner sig i köket när jag vill hetsa, eller något sånt... Ett konstigt beteende

2009-12-20/14:24:33
- cupcake

usch sådär har jag haft

2009-12-20/14:26:30
URL: http://www.cupcakeskcal.wordpress.com
- BadHabitPsycho

JAA! Innan när jag hetsade, så hade jag kanske inget hemma...Men jag åt grönsaker, frukt, havregrynsgröt, oboypulver, fryst mat osv...Och det stillade ju inte mitt sug, men ändå proppade jag i mig onödiga kalorier och kunde inte sluta=/

2009-12-20/15:01:23
URL: http://badhabit.bloggspace.se
- a*

det har hänt för mig också!! fett wierd, jag blir typ jättesur för att det inte finns något som jag vanligen brukar hetsa, ingenting som jag liksom vill hetsa! brukar kännas skit, aldrig bra bara för att jag undvek hetsen, utan det är som att mia river och sliter och skriker bara för att det inte blir som hon vill....

2009-12-20/17:12:56
URL: http://perfektdefekt.blogg.se/
- Sara

Det var ett tecken på att din kropp behövde näring. Jag brukar få så men jag skulle aldrig stoppa i mig något men jag känner igen det där hålet/suget.. Eftersom du hetsat förut så kom det då att du ville ha t.ex. chips men egentligen var det din kropp som skrek efter mat/socker/fett osv osv..

Hur äter på du på en dag egentligen?

2009-12-20/21:47:56
URL: http://www.anorexiia.devote.se
- l

jag är där nu, det är bara det att jag äter allt jag ser i stället för onyttiga saker.. kan bara inte sluta..

2009-12-21/02:48:45
URL: http://newyorkcouture.blogg.se/
- Anonym

Åh det har hänt mig med :/ Det känns förjävligt. Som tur var händer det väldigt sällan..

2009-12-21/21:53:09
- Tracey

Usch vad jobbigt :/

2009-12-23/15:31:10
URL: http://goingzero.blogg.se/
- Hanna

Känner igen mig... Måste känts skönt ändå efteråt eftersom det inte blev någon hets :)

Titta gärna in på min nya blogg och lägg en kommentar eller två.

Fin header förresten! Lycka till med allt God Jul <3

2009-12-23/23:50:18
URL: http://secretiveness.blogg.se/
- Maj

Skulle vilja ge dig en kram, en julkram! :) För hopp om att du ska få må lite bättre!! Och om jag hade en önskning här i världen, skulle jag göra så att ALLA människor slapp att må dåligt, över saker..Tycker bara det är så hemskt synd, att du har problem med maten och sådär. De verkar inget kul alls... SKÖT OM DIG! och GODJUL! :)

2009-12-25/05:30:24
URL: http://majjohansson.blogg.se/
- Tjelsi (i polen just nu)

jobbigt.... men vilken "tur" att du bara fick tag i en chokladbit. tank vilken angest du fatt om du hetsat i dig ett skafferi fyllt med chips...kram

2009-12-25/19:16:25
URL: http://tjelsi.com
- J

har också varit om det. att jag verkligen inte kan stå emot suget och så bestämmer jag mig för att gå ut i köket och hetsa, och så upptäcker man att det inte finns nåt att hetsa och blir liksom arg/frustrerad/ledsen över det. istället för att bli glad och lättad över att det inte finns nåt för man vill ju innerst inne inte!! känns som ett så konstigt beteende..

2010-01-02/16:04:33
URL: http://novemberonsdag.blogg.se/

Vill du vara gullig och kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0