Söndag

Hej! Hoppade för en stund sedan, ren och fräsch, ut ur duschen och nu sitter jag här och pratar med underbara människor samtidigt som jag väntar på att mitt hår ska torka.

Jag längtar så fruktansvärt mycket till våren och sommaren, värmen och solen och liv! Blommor, grönt gräs och levande träd, fåglar och allt såntdär mysigt. Den tiden på året då jag nästan känner mig tvingad att gå ut i naturen, promenera omkring och ta in allting innan det är över.. Vintern är så lång, mörk och kall.

Den enda träningen jag fått gjort idag är benen och magen.. Ganska lätt att göra hemma! Sitt på en stol, lite längre in än just på kanten. Håll i dig i sitsen och luta dig bakåt. "Ställ" dig på tårna så att benen blir raka och spänn. Sedan lyfter du benen mot magen samtidigt som du reser ryggen framåt, håll kvar eller gå ner. Ta ner benen och låt tårna nästan snudda marken, lyft sedan upp mot magen igen. Upprepa.
Jag gör ca 300 om dagen :). Märker väl ingen skillnad, men det känns bättre rent psykiskt.


Kommentarer
- Sara

Ja sommaren är ju klart den bästa månaden. Jag vill oxå har sommar. Värme osv. På något sätt mår man ialf lite lite bättre när det är ljust ute, varmt och soligt. Känns lite mer lönt då lr vad man ska säga. Sommar året runt lr vad tycker du? ;)

Skönt och träna oxå :P

När börjar du skolan i gen?

Kram

2010-01-03/21:36:30
URL: http://www.anorexiia.devote.se
- cherry

åh jag längtar också jätte mycket till våren! Man känner sig så mycket friare på nått vis, och allt är mycket ljusare :)

2010-01-04/10:22:53
URL: http://icecherry.blogg.se/
- Kristina

JAG VILL OCKSÅ HA SOMMAR!!! Vill gå ut och promenera så mycket som möjligt och det är så lätt om det är varmt.



STAY STRONG!

2010-01-04/11:37:39
URL: http://anaandalittlemia.bloggplatsen.se
- elin

hemlighets träna inte, i längden sitter du ändå fast där nere i skiten. ta hand om dig själv istället. att träna är inte livet.

kram

2010-01-04/13:07:36
URL: http://foreverhopeless.blogg.se/
- Eriiza

Längtar också till tider då snön är borta - fram med sol och värme ♥

2010-01-04/20:31:34
URL: http://eriiza.webblogg.se/

Vill du vara gullig och kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0