Jag är överallt

och ingenstans på samma gång.

Det är för mycket som händer just nu, och för lite också på ett sätt.
Skolan är jobbig, jag får inte hålla på och förstöra det här året också, jag skulle ju skärpa mig? Jag orkar inte gå dit och jag orkar inte med läxorna eller lektionerna eller lärarna eller någonting just nu. Jag orkar inte öppna ögonen på morgonen och jag orkar inte stänga dom på kvällen.

Maten... Suck alltså. Att jag aldrig lär mig? Det är en ond jävla cirkel, för konstigt nog så äter jag när jag mår dåligt men när jag mår bra så äter jag nästan inte alls. Just nu är jag inte så pepp på livet eller dylikt så jag äter en del. Och när jag äter så får jag bara mer ångest och hat-tankar vilket bara leder till ännumer mat och ångest. Ond cirkel! Jag behöver någonting riktigt stort för att få mig ur cirkeln nu, något bra. Något som kan göra mig glad igen. Jag minns förra hösten, då gick jag upp 10 kg. TIO KILO!!! Från fina 45 till 55. Jag tyckte att jag var lika fet som vanligt på 45 men nu när jag tittar tillbaka på gamla foton så inser jag hur fel jag hade, hur fin jag var. Och då vill jag bara kasta mig ur cirkeln och svälta ner mig till 45 igen, eller kanske lite till.
Men kommer jag komma ut ur cirkeln? Inte med den här inställningen i alla fall..

Det är en massa andra saker också. Saker som jag varken vill eller kan ta upp här i bloggen men som tynger ner mig något otroligt. Jag vill inte känna såhär, jag är bara rädd att jag ska fastna längst ner igen och jag lovar att det är så otroligt svårt, näst intill omöjligt att ta sig upp igen.. I've been there before.

Så ni får ursäkta om det blir lite sega updates och ganska mycket gnäll och klagande när jag väl uppdaterar, men that's life and you'll have to deal with it helt enkelt.

Puss på er för att ni fortfarande hänger kvar här och läser och bryr er. Jag ska ta itu med kommentarerna så fort jag får tid över, vilket troligtvis inte blir förräns i helgen... Vi får se!
//


Kommentarer
- Miss Piggie

Men vännen. Hur mår du egentligen?

Ta hand om dig! Kram <3

2009-09-02/01:03:56
URL: http://misspiggie.blogg.se/
- A

Jag känner också igen det där att jag äter när jag mår dåligt.. Hela våren låg jag bara hemma och åt chips och B&J i preincip, gick inte till skolan eller nåt. Men, som tur är, brukar det gå över. Till slut tröttnar iaf jag på att må dåligt. Jag hoppas verkligen att det blir så för dig också! Kämpa på :)

2009-09-02/07:45:49
URL: http://ifitwasntforthenights.blogg.se/
- Em

Det är exakt likadant för mig! Jag vill verkligen inte gå upp igen nu när jag kämpat mig ner. Inte för att jag väger lite nu men mindre än min min paniksiffra iaf! Vi måste komma på något som bryter vår cirkel, förslag?

2009-09-02/10:00:34
URL: http://hemlighetsmakerii.blogg.se/
- Demonic

Ja gumman, det är en HEMSK ond cirkel och den är djävulsk att försöka bryta men jag hoppas att du klarar det!Puss

2009-09-02/11:28:25
URL: http://skinnyfied.blogspot.com/
- Sara

Blir ledsen av att läsa när andra mår dåligt för jag vet precis hur det är.. Men man vet inte riktigt heller hur man ska bete sig för att hjälpa den som mår dåligt och speciellt när man inte känner den närmre. Önskar jag kunde hjälpa dig! Men vet som sagt hur det är att ständigt må dåligt och ha den är ångesten och hat-känslorna, hemskt är det och man har ingen aning om hur man ska göra för att komma bort från det :S Nu när du pratade om vikt och så där så måste jag bara fråga hur lång du är? Det låter som du fortfarande är smal! Men det är svårt att se det själv, jag vet :(

Har du någon gång tänkt på att söka hjälp? Jag menar eftersom du pratar om att komma ur den ondacirkeln, för om jag minns rätt så har du aldrig fått hjälp och du har ingen bestämd diagnos heller va? Som sagt, önskar att jag kunde hjälpa dig!

Kramar

2009-09-02/11:29:03
URL: http://www.anorexiia.devote.se
- cupcake

nu ska d vända och du ska ner. nu kmr du inte gå upp några 10 kg inte! <3

2009-09-02/12:26:28
URL: http://www.cupcakeskcal.wordpress.com
- TheaHar du gått till skolkuratorn något? Hon kan ju göra så som min gjorde åt mig, säga till dina lärare att ta det lugnt och få lite extra hjälp vid sidan om. ^^kramar

2009-09-02/12:38:47
URL: http://fallned.blogg.se/
- Psykfall

Jag skickar lite kramar till dig och hoppas att det blir bättre. Stay strong!

2009-09-02/12:40:57
URL: http://psykfall.bloggsida.se/
- correction

Kan man inte få en "före, efter bild" På hur du såg ut när du vägde 45, och sen nu 55.

Jag har samma längd som dig, och väger lika mycket. 55 kg.

Hatar det. eftersom ALLT sätter sig på magen. -.-'

<3

.M.

2009-09-02/13:15:52
URL: http://correction.blogg.se/
- xoxo

Hur mycket väger du nu då?

2009-09-02/16:23:25
URL: http://detefterlangtade.blogg.se/
- Elin

Usch känner så igen mig i att äta när man inte är glad, blir som en ond cirkel för mig med:/

2009-09-02/19:33:45
URL: http://iwantperfection.blogg.se/
- elin

fortsätt kämpa, du har ju styrkan och erfarenheten att komma upp därifrån.hoppas att cirkeln är borta snartkram elin

2009-09-03/15:59:21
URL: http://foreverhopeless.blogg.se/
- Anonym

Jag önskar att du kunde uppdatera oftare. Älskar din blogg och går in hit hela tiden för att kolla om du har skrivit :(

2009-09-03/17:04:12
- Anonym

Känner igen mig något så fruktansvärt. Det är hemskt och vara nere i dendär deprimerande cirklen, men man kommer upp ur den så småningom.. hoppas jag. Försök tänka framåt, umgås med folk och gör saker som får dig att må bra! Och träna (man blir glad efter man tränat, underbar känsla). Tänk alltid att livet går vidare :) Gillar verkligen din blogg. Kram!

2009-09-03/18:08:14
URL: http://unfortunetly.blogspot.com/
- J

Nej nu blir jag rädd, EXAKT samma här! Gick också upp från fina 45 till 55 pga den där jäkla onda cirkeln. Kämpar som ett djur nu för att bryta mig loss från den, men det är ju så svårt. Det känns så otroligt onödigt alltihopa, jag hade ju nästan kunnat stanna vid 45 och varit nöjd. Men istället måste jag börja om allt igen. Hur mycket väger du nu?

2009-10-06/22:47:48
URL: http://healthylife.blogg.se/

Vill du vara gullig och kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0