Förhoppningsvis

Drömde om Nicole Richie inatt.. Hon var jättelång och tjock. Tyra Banks och massa andra var med också. Som vanligt när jag drömmer så var detta bara en av många drömmar under nattens gång.

Anledningen till att jag skriver är att nåra av er har kommenterat och sagt att ni vill att jag ska uppdatera och sånt.. Men... jag vet inte ens vad jag ska skriva? Det går inte bra nu, jag mår inte bra nu och ärligt talat så skäms jag över mig själv för att jag är så misslyckad.

Förhoppningsvis så håller det på att ändras, bli bättre och siffrorna på vågen kommer gå neråt. Förhoppningsvis.


Kommentarer
- Thea



Skriv inte då! Ta den tid du behöver och kommer det så kommer det! Även jag kan känna en press på mig att behöva uppdater och då är jag också en mini blogg jäfört med dig! ^^ Ta några djupa andetag, känn efter, känns det inte bra att blogga, blogga inte. Att ha på sig pressen över att behöva uppdatera gör det bara värre, du vet att det är din blogg och ingen annans! Ingen kan bestämma över när du ska blogga eller ej, den är här för att duska kunna skria av dig NÄR DU BEHÖVER DET!



kramar om dig och hoppas du kommer må bättre snart!

2009-09-04/13:12:16
URL: http://fallaned.blogg.se/
- elin

långt där nere i botten har du ingen framtid, där finns bara mörker. och du har ingen anledning att skämmas för dig själv?



kramar

2009-09-04/13:18:14
URL: http://foreverhopeless.blogg.se/
- thinspo

Ibland räcker det bara med att uppdatera ens drömmar. Och man får faktiskt skriva "jag mår skit, hjälp mig, stötta mig att må bättre".



Kram

2009-09-06/22:06:06
URL: http://themana.blogg.se/
- Kristina

Jag hoppas också att vågen pekar neråt då jag ska väga mig... dör annars.

Men du, stay strong!

2009-09-09/17:27:30
URL: http://anaandalittlemia.bloggplatsen.se

Vill du vara gullig och kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0