...Ett par timmar senare

Sitter fortfarande här, med tårarna strax bakom ögonen men jag vägrar släppa fram dom. Vad är det för mening med att gråta? Det hjälper ju inte att sitta och böla.
All ork och lust på att göra någonting, vare sig det är att städa, duscha eller gå ut med vänner, är som bortblåst. Jag vill bara gräva ner mig och stanna där.

Det som gnager värst är väl läxorna. Jag har lov, en superbra chans att ta igen allt! Visst, vad har jag gjort då? Ingenting. Absolut ingenting. Och jag hatar mig själv för det. Med tanke på att jag har sammanlagt ca 8-10 sidor att skriva på datorn så känns det bara som om jag lika gärna kan hoppa av skolan, allt är förgäves. Jag avskyr verkligen prestationsångest, för egentligen är det inte så jävla svårt att sätta sig ner och skriva klart skiten. Det är bara det att det skrämmer mig. Nu har jag så mycket, och om jag inte får det gjort så kommer jag ha ÄNNU mer och få dåliga betyg på köpet. Skitsmart.
Näe. Jag ska be nån vän om seriös plugghjälp. Och det är fort.

Idag har jag inte ätit så mycket, nyponsoppa och lite kräm och grejer. Halsen, ni vet. Känner mig lite som en bebis som bara lever på kletiga klabbiga gojsor.
Men det ger i alla fall fina resultat.

Kommentarer
- Kristina

Stay strong! Och jag har också mycket läxor att göra... oekar inte!

2009-10-29/20:00:03
URL: http://anaandalittlemia.bloggplatsen.se
- Em

Jag hade kunnat hjälpa dig! säg till om jag kan göra något!

2009-10-29/21:12:50
URL: http://hemlighetsmakerii.blogg.se/
- Simone

Åh jag vet hur det känns, men du det är inte värt att ge upp allting för! Skolan kan vara jäkligt jobbig - jag har också varit i exakt likadan sits som du är i nu - om inte värre - och jag klarade mig helskinnad! Tricket är att se en sida i taget. Tänk inte allt på en gång. Take small steps! Du klarar det, kram

2009-10-29/22:46:36
URL: http://anamiasimone.bloggsida.se/
- cupcake

den ständiga prestatiosångesten.. :( fan <3

2009-10-29/23:05:09
URL: http://www.cupcakeskcal.wordpress.com
- Anonym

vad glad man blev utav din header

2009-10-30/23:37:26
URL: http://brooklynbaby.blogg.se/
- Sara

Usch all den jävla ångesten!! Det är verkligen hemskt, jag vet hur det är.. Vet inte riktigt vad jag ska säga, oftast hjälper det inte vad någon annan säger till en för man är så inne i det själv och orkar liksom inte ta till sig något från någon annan, men det är verkligen sjukt jobbigt!

Finns här om du har lust att prata av dig lite..

Kramar

2009-10-31/21:17:02
URL: http://www.anorexiia.devote.se
- elin

jag är övertygad om att du kommer fixa det. en sak i taget och sedan nästa, ta igen lite lite i taget så är du snart ikapp. och plugghjälp finns det att få, det har du snart ordnat.



kram

2009-11-01/14:45:23
URL: http://foreverhopeless.blogg.se/
- Mickis

Hej , känner igen mig i det du säger. Man har lixom en massa jävla läxor som man bestämt att göra över lovet. Men sedan skjuter man det bara fram och fram osså blir ingenting gjort. Man får en sådan ångest över det att man hellre väljer att fundera på att sluta skolan.

2009-11-01/18:46:54
URL: http://babydollie.blogg.se/

Vill du vara gullig och kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0