Update 1

Så.. skulle uppdatera lite idag lovade jag ju!
Igår var jag ute på en jättetrevlig långpromenad med finaste dietme. Det var ganska kallt ute, men man blir lagom varm när man rör på sig, i alla fall så vart det kul att ses igen!

En annan märklig sak hände mig igår,.. Det här kommer låta jättekonstigt, men ni får tro vad ni vill. Jag vet vad jag såg och hörde.
Jag stod och knöt mina skor när jag hörde ett brummande ljud som gicksom gick från vänster till höger väldigt fort, mindre än en sekund. Skulle antagligen trott att det kom utifrån om det inte var så att det kändes/lät som om det gick in genom ena örat och ut genom andra, typ igenom hela huvudet på mig, eller som om det gick precis bakom. Som en superspeedad geting! Fast nu är det ju så att det finns inga getingar såhär års. Det var i alla fall sjukt obehagligt kan jag lova. Sedan när jag vart påväg ut så såg jag någonting. Precis när jag skulle sätta nyckeln i hålet, när den nuddade eller var ca 0,5 millimeter ifrån så såg jag ett ljus. Vill inte säga att det var som en blixt, men som när en stjärna blinkar - ni vet? Jag har ingen aning alls om vad det där var, men det känns som om båda händelserna hänger ihop på något sätt. Kanske inträffade ett mirakel? Kommer jag kunna höra folks tankar? Kanska prata med och förstå djur? Se döda människor? Eller kanske få den där speciella killen?♥ Väntar med spänning på fortsättningen i alla fall!

Och nej, jag knarkar inte, knaprar inte piller, dricker inte (inte då i alla fall, haha) eller något annat roligt.
Så who knows? Vad tror du att det kan ha vart? Om du nu tror på mig...


Kommentarer
- Kristina

Jag tror dig men vet absolut inte vad det är. Men om nåt mer händer så skriv gärna det. VILL VETA!!!

2009-11-12/23:01:50
URL: http://anaandalittlemia.bloggplatsen.se
- Mission

När jag ser ljus och konstiga grejer lyckas jag alltid iaf inbilla mig att det är aliens, haha.

2009-11-13/05:26:05
URL: http://anakina.blogg.se/
- ida

det lät konstigt men jag tror på dig ^^



vi får se vad som händer :)

2009-11-13/11:39:29
URL: http://behindMySmile.bloggplatsen.se
- Em

haha, det vill jag också vara med om. Lät roligt:D Det skulle varit roligt om du märker att du kan något ovanligt snart:D

2009-11-13/13:15:34
URL: http://hemlighetsmakerii.blogg.se/
- Maj

Förlåt för att jag inte har svarat på en evighet typ. Du har gjort om bloggen också, jättefint. Funderar på att göra om min med, men lusten faller som inte in!



Nu blir ja besviken på mig själv att ja inte kommer ihåg vad ja skrev till dig, men du blev uppebarligen väldigt glad! :D Och jag skriver alltid med ärlighet och ja menar alltid de ja skriver..



Hoppas du mår bra och livet går uppåt för dig. Alla förtjänar ju ett bra liv. Ha de så gott, kram!

2009-11-13/16:57:17
URL: http://majjohansson.blogg.se/
- Nelmo

Du behöver inte vara orolig <3

2009-11-13/18:41:46
URL: http://certify.blogg.se/
- scarrified

shit vad coolt. jag skulle ha blitt asrädd haha

2009-11-13/18:47:27
URL: http://scarrified.bloggspace.se/
- elin

usch vad hemskt. jag skulle bli livrädd. gå och dra täcket över huvudet och tro att det ligger monster under sängen och det sitter vampyrer utanför mitt fönster.. :/

2009-11-13/18:55:03
URL: http://foreverhopeless.blogg.se/
- sawyer

jag känner igen den händelsen du beskriver. jag har sett s.k. andar sedan jag var 7 år gammal och har nu med mig dem varje dag, vart jag än går. det är läskigt men man vänjer sig.

jag vet att andar eller ah "spöken" kan mycket väll uttrycka sig på det sättet du beskriver, genom ljud som man nästan tror är inbillning och väldigt ofta genom små ljus. "spöken" är inte luft utan det är en viss energi, det ä däför vissa kan känna av eller se dem, framförallt så är det därför djur kan se dem. denna energi kan ofta visa sig i luften som ungifär en blinkande stjärna eller en fallande. (det finns video bevis på detta)

Googla lite på det, titta på dokumentärer om det osv. vem vet, du kanske precis som jag kan få kontakt med dem. som jag sa innan, det är läskigt men dem kan hjälpa dig också :)

2009-11-15/10:38:55
URL: http://matmonstret.webblogg.se/
- Cyborgs





Hmm. Hade det hänt mig hade jag förklarat det med yrsel, energibrist (för ljudet) och minskad syretillförsel för ögonnerverna vilket kan ge känsla av ljussken, blixtar eller "glittrande stjärnor". Eller liknande :)



Men det spelar ju egentligen inte så stor roll vad andra kan tro, eller tycker sig veta vad det var, det var ju du som upplevde det och din subjektiva upplevelse är ju inte "fel". Mötte du Gud så gjorde du det ;) Det finns något som kallas för Thomasteoremet som lyder såhär:



"If men define situations as real, they are real in their consequenses".



Vilket betyder, om du upplever att det du var med om i den situationen var verkligt, så kommer det att vara verkligt i de konsekvenser det får för dig. Med andra ord är din upplevelse alltid verklig. yeah. Fundera på den ;) ;)



Syns vi på SAC föresten? :D Ska bli skitkul!

ha det gött! //cy.

2009-11-15/13:30:15
URL: http://cyadeh.blogspot.com/
- Dannofino ♥

låter intressant iallafall ;D du kanske fick en mystisk superviktnedgångsegenskap?

2009-11-15/16:02:45
URL: http://psycological.blogg.se/
- elin

omg det hände mig för några dagar sen också. jag gick ut på en promenad och helt plötsligt såg det ut som att en stjärna exploderade i himmelen. Blev helt skakis och gick hem så fort som möjligt. Det var liksom inget vanligt stjärnfall utan något mycket större. Fy vad skraj jag blev :)

2009-11-19/10:31:42
- Dannofino

skulle du bara kunna besöka mig, jag tror nämligen inte att min besöksräknare fungerar ><

2009-11-19/18:38:28
URL: http://psycological.blogg.se/

Vill du vara gullig och kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0