19:05 - Påskafton

Nu strax, om någon minut är det dags att sätta sig vid bordet och äta påskmiddag.
Varför så jävla sent?! Jag har mycket lättare att få i mig mat runt 4 - 5 på eftermiddagen.
Det bubblar inom mig, ångest och illamående. Och jag blir alltid på så dåligt humör innan maten. Jagvillintejagvillintejagvillinte ha!
Jag hatar det här, pressen på sig. Att man vet att man måste äta sig igenom den där måltiden för sakens skull. Det värsta är att jag vet att jag kommer känna mig ännuvärre efteråt. Ännu äckligare och med ännumer uppblåst mage.
Le och nicka och var trevlig nu Moi, you can do it.
Det funkar inte så bra som jag vill, jag försöker ändå intala mig själv att jag kan det. Bara en måltid utan aggressionsutbrott och sånt. Blä.

Vi ses senare.
Om jag överlever.

Kommentarer
- elin

du KOMMER klara det här. lovar. själv fick jag en TRERÄTTERSMIDDAG ;o

och jag överlevde, då kommer du klara det.

du kan <3

2009-04-11/19:27:03
URL: http://eeline.blogg.se/
- Simone

tycker oxå det är jobbigt med traditionell fet mat, men jag ser till att ta mkt sallad på tallriken (se till att tjata dig till sallad innan om dom/ni inte brukar ha det) så försöker jag undvika det allra fetaste. Men tar man lite vanligt kokt potatis, ägg o sill så är det ändå ok. Man kan äta sakta o "leka" mkt med maten så det ser ut som om man äter!Det här funkar: ta en bit på gaffeln, håll den sedan i luften och säg något, eller låtsas lyssna noga på vad någon säger, lägg sedan ner den på tallriken. Då ser det ut som att du äter mkt mer än du gör!!:) hoppas det går bra ikväll, vi får kämpa oss igenom detta. kram!

2009-04-11/19:43:36
URL: http://anamiasimone.bloggsida.se/
- mickis

Hoppas du överlever Kram

2009-04-11/20:05:57
URL: http://babydollie.blogg.se/
- jenny

sv: Ja det har jag också sett folk göra:p



Glad påsk på dig Moi! :)

2009-04-11/20:12:03
URL: http://jennyorahim.blogg.se/
- Carro

sv: Jaha, okej. Men mysigt och ta det lugnt också bara :)

Jag har varit ute på lång prommis idag, varit till mamma, och nu sitter jag här hemma å myser i soffan och äter onyttigt -.-

KRAM

2009-04-11/21:37:42
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/
- olivia

vetu en en lite småkomplicerad och långsökt grej jag gjorde i min desperation i julas? Jag tog ganska mycket mat på första tallriken, tog några tuggor sen så spillde jag ett stort glas läsk på tallriken och fick slänga maten och gå och ta ny mat. På den nya tallriken som jag tog när alla var vid bordet kunbde jag ta mkt mindre på eftersom att folk inte stod brevid och sa ojojoj ska du inte ta lite mer potatis typ. långsökt jag vet, men d funkar ganska bra iaf :) !

2009-04-12/13:17:14
URL: http://kcalkcal.blogg.se/

Vill du vara gullig och kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0